Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τραγωδία στο Μάτι: Υπάρχει και φιλότιμο

Την πυροσβεστική παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γεωργίας...

Σε -φλεγόμενη- καλοκαιρινή τροχιά η Νατάσσα Μποφίλιου

Επειτα από τις εκρηκτικές χειμερινές εμφανίσεις της στη σκηνή...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Ο Λαζόπουλος διέψευσε το «Πρωινό» για την αιτία που βρέθηκε στο Υγεία

Ο Λάκης Λαζόπουλος συναντήθηκε με... το κούφωμα της πόρτας...

Ο «Ξανθός Μάγος» υποστηρίζει πως η βαφτιστήρα του τον κατήγγειλε για ασέλγεια γιατί δεν της έδωσε 2.000 ευρώ

Βιασμός ή εκ βιασμός;

Στην αθωότητά του επιμένει ακόμη και μέσα από τη φυλακή ο 78χρονος ταχυδακτυλουργός από τη βόρεια Ελλάδα, γνωστός ως «Ξανθός Μάγος», που κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης βαφτιστήρας του.

Το ισχυρό επιχείρημα που προβάλλει επίσης ο «Ξανθός Μάγος» είναι πως λόγω ηλικίας δεν έχει στυτική λειτουργία, άρα δεν δύναται να προβεί σε σεξουαλική πράξη, πολύ περισσότερο δεν θα μπορούσε να τελέσει το κακούργημα του βιασμού. Συγκεκριμένα, ο 78χρονος υποστηρίζει πως έπεσε θύμα εκβιασμού από τη 16χρονη κοπέλα που, κατά τα λεγόμενά του, τον είχε απειλήσει ότι αν δεν της έδινε χρήματα θα πήγαινε στην Αστυνομία να τον καταγγείλει για βιασμό.

magos1
Ο 78χρονος ταχυδακτυλουργός

Ο προφυλακισμένος άνδρας, που μάγευε το κοινό τρυπώντας τα χέρια του με τρυπάνια, είπε αρχικά πως οι γονείς του κοριτσιού πήγαν μια μέρα στο σπίτι του και είπαν στον ίδιο και στη γυναίκα του πως η κόρη τους είχε μπλέξει με ναρκωτικά, είχε ψυχολογικά προβλήματα και πως χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε ψυχιατρείο. Τότε ο ταχυδακτυλουργός, κατά τα λεγόμενά του, αποφάσισε μαζί με τη σύζυγό του να στηρίξουν το κορίτσι ψυχολογικά και, όσο μπορούσαν, οικονομικά. Λίγες ημέρες μετά, σύμφωνα με τον ίδιο, οι κουμπάροι τούς ζήτησαν 2.000 ευρώ για να ξεπληρώσουν ενοίκια που χρωστούσαν. Ωστόσο, το ζευγάρι απάντησε πως δεν είχε τόσα χρήματα.

Πήραν όμως στη βαφτιστήρα τους καινούργιο κινητό, για να βοηθούν όσο μπορούσαν. «Η βαφτιστήρα ήθελε καινούργιο κινητό, όπως είχαν και οι συμμαθητές της, και της το πήραμε. Την άλλη μέρα μάς είπε ότι της το έκλεψαν, όμως μάθαμε με τη γυναίκα μου ότι εκείνη το πούλησε. Λίγες μέρες μετά ήρθε και ζήτησε 2.000 ευρώ, και μου είπε ‌“αν δεν μου τα δώσεις, θα πάω στην Αστυνομία και θα πω ότι μου έδωσες ναρκωτικά και ότι ασέλγησες’’. Μετά από λίγες μέρες μού ήρθε χαρτί ότι είχε κάνει καταγγελία» υποστήριξε ο 78χρονος και συμπλήρωσε:

magos viastis

«Αυτό που έκανε τώρα σε εμένα το είχε κάνει πριν λίγα χρόνια και σε άλλον άνθρωπο. Ο πατέρας της πήγε, τον έπιασε και του είπε ότι την προηγούμενη ημέρα η γυναίκα του τού είπε ότι πήγε να τη βιάσει, να την αγκαλιάσει, και του ζήτησε 5.000 ευρώ για να μην το πει παντού. Εγώ μετά έφυγα για δουλειά και παραστάσεις στην Κύπρο και δεν ξέρω τι έγινε με αυτή την ιστορία. Το ίδιο ακριβώς πάει να κάνει και με εμένα».

Στην αθωότητα του 78χρονου επιμένει και η σύζυγός του. «Ζούμε τον πιο φρικτό εφιάλτη της ζωής μας. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που θέλω είναι να βρω δύναμη, να κάνω κουράγιο για να στηρίξω τον σύζυγό μου, ο οποίος βρέθηκε κατηγορούμενος και τελικά προφυλακίστηκε για μια πράξη που δεν έχει κάνει» δηλώνει η σύζυγός του, που κάνει λόγο για εκδίκηση με κίνητρο τα χρήματα. «Τεράστιο το φταίξιμο και στον πατέρα της. Εγώ και ο σύζυγός μου όλα αυτά τα χρόνια τούς είχαμε αγκαλιάσει, τους δείχναμε την αγάπη και τη στήριξή μας σε όλα τα επίπεδα, ηθικά και οικονομικά. Παιδιά δεν είχαμε, δεν αποκτήσαμε, και για εμάς αυτή ήταν η οικογένειά μας» επισημαίνει και καταλήγει:

kentriki magos

«Οσο μπορούσαμε βοηθούσαμε, ποτέ δεν γυρίσαμε την πλάτη μας στα κατά καιρούς αιτήματά τους για βοήθεια οικονομική, και όχι μόνο. Ο σύζυγός μου αρνείται την παραμικρή σχέση με την υπόθεση αυτή. Το πιστεύω, είμαι 55 χρόνια μαζί του, όλη μου τη ζωή. Εχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και πιστεύω ότι θα αποδειχτεί η αθωότητά του».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Νίκος Ορφανός: Πατέρας για δεύτερη φορά – Γέννησε η σύζυγός του

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Νίκος Ορφανός και...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...