Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Υπό διάλυση το ΠΑΣΟΚ

Νέα πολιτική κίνηση από 150 πρώην πράσινα στελέχη. Σε απομόνωση διαρκείας πλέον ο Ευ. Βενιζέλος

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!  Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά και το Κίνημα που έχει δημιουργηθεί εναντίον, καθώς ήδη 150 πρώην πράσινα στελέχη προανήγγειλαν (ύστερα από τη σαββατιάτικη συνεδρίασή τους) τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης. Ο -απομονωμένος- πλέον αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανεβαίνει πλέον τον δικό του Γολγοθά, βλέποντας συνδικαλιστές με τους οποίους πανηγύριζε νίκες να του γυρίζουν την πλάτη! Για παράδειγμα, δεν έχει περάσει πολύ διάστημα από τότε που ο νυν πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπίρτζης (θεωρείται και άτυπος επικεφαλής του Κινήματος) με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ (και δευτερευόντως της ΔΗΜ.ΑΡ.) εξασφάλιζε την επανεκλογή του, όντας  «παιδί» του ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια, στη Χαριλάου Τρικούπη άνοιγαν… σαμπάνιες, υποστηρίζοντας ότι στους χώρους εργασίας το κόμμα κρατάει ακόμη τις δυνάμεις του. Εις εκ των οργανωτών είναι και ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας, άλλοτε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου (μέχρι το 2011) του κόμματος και φυσικά άνθρωπος τους «βαθέως» ΠΑΣΟΚ, τον οποίο ο κ. Βενιζέλος παρακολουθεί να του… χαλάει τη σούπα.
Παρόμοια περίπτωση και ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος, που απαρνήθηκε το ΠΑΣΟΚ, αν και θεωρείται ένας από τους «συνδικαλιστές-σύμβολα» στο άλλοτε κραταιό κόμμα.  Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει  ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καβαθάς, ο οποίος βγάζει… σπυράκια στο άκουσμα Βενιζέλου, αν και το κόμμα τον στήριζε ανέκαθεν!  Επίσης, παιχνίδι στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ έκανε και ο αποσκιρτήσαντας δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο οποίος ανανέωσε εσχάτως τη θητεία του στον Δήμο.

Ολοι αυτοί, συνεπικουρούμενοι από στελέχη της βάσης του ΠΑΣΟΚ, σήκωσαν το δικό τους… μπαϊράκι έναντι του κ. Βενιζέλου, ο οποίος παρακολουθεί το κόμμα να φυλλορροεί. Μάλιστα εξαπέλυσαν και μύδρους εναντίον του, κάνοντας λόγο για «πλήρη διάλυση» από τη σημερινή ηγεσία, καθώς η Χαριλάου Τρικούπη ταυτίστηκε «με τον κυβερνητισμό και τον νεοφιλελευθερισμό», απώλεσε «τον ριζοσπαστισμό (!)  της», αλλά και «λησμόνησε την ιδεολογική της ταυτότητα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...