Υπό διάλυση το ΠΑΣΟΚ

Νέα πολιτική κίνηση από 150 πρώην πράσινα στελέχη. Σε απομόνωση διαρκείας πλέον ο Ευ. Βενιζέλος

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!  Κάπως έτσι μπορεί να περιγραφεί η κατάσταση στο ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου μετά και το Κίνημα που έχει δημιουργηθεί εναντίον, καθώς ήδη 150 πρώην πράσινα στελέχη προανήγγειλαν (ύστερα από τη σαββατιάτικη συνεδρίασή τους) τη δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης. Ο -απομονωμένος- πλέον αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ανεβαίνει πλέον τον δικό του Γολγοθά, βλέποντας συνδικαλιστές με τους οποίους πανηγύριζε νίκες να του γυρίζουν την πλάτη! Για παράδειγμα, δεν έχει περάσει πολύ διάστημα από τότε που ο νυν πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπίρτζης (θεωρείται και άτυπος επικεφαλής του Κινήματος) με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ (και δευτερευόντως της ΔΗΜ.ΑΡ.) εξασφάλιζε την επανεκλογή του, όντας  «παιδί» του ΠΑΣΟΚ.

Βέβαια, στη Χαριλάου Τρικούπη άνοιγαν… σαμπάνιες, υποστηρίζοντας ότι στους χώρους εργασίας το κόμμα κρατάει ακόμη τις δυνάμεις του. Εις εκ των οργανωτών είναι και ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, Τζανέτος Καραμίχας, άλλοτε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου (μέχρι το 2011) του κόμματος και φυσικά άνθρωπος τους «βαθέως» ΠΑΣΟΚ, τον οποίο ο κ. Βενιζέλος παρακολουθεί να του… χαλάει τη σούπα.
Παρόμοια περίπτωση και ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος, που απαρνήθηκε το ΠΑΣΟΚ, αν και θεωρείται ένας από τους «συνδικαλιστές-σύμβολα» στο άλλοτε κραταιό κόμμα.  Από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει  ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καβαθάς, ο οποίος βγάζει… σπυράκια στο άκουσμα Βενιζέλου, αν και το κόμμα τον στήριζε ανέκαθεν!  Επίσης, παιχνίδι στις πλάτες του ΠΑΣΟΚ έκανε και ο αποσκιρτήσαντας δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, ο οποίος ανανέωσε εσχάτως τη θητεία του στον Δήμο.

Ολοι αυτοί, συνεπικουρούμενοι από στελέχη της βάσης του ΠΑΣΟΚ, σήκωσαν το δικό τους… μπαϊράκι έναντι του κ. Βενιζέλου, ο οποίος παρακολουθεί το κόμμα να φυλλορροεί. Μάλιστα εξαπέλυσαν και μύδρους εναντίον του, κάνοντας λόγο για «πλήρη διάλυση» από τη σημερινή ηγεσία, καθώς η Χαριλάου Τρικούπη ταυτίστηκε «με τον κυβερνητισμό και τον νεοφιλελευθερισμό», απώλεσε «τον ριζοσπαστισμό (!)  της», αλλά και «λησμόνησε την ιδεολογική της ταυτότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κεφαλονιά: Οι λυγμοί της μητέρας της Μυρτώς – «Θα πάω να βρω τη Μυρτούλα μου, το ορκίζομαι»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά κάτω από περίεργες συνθήκες μίλησε με λυγμούς στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.