Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Στο Vox οι Μενιδιάτης – Γιαννιάς

Η σκηνή του Vox είναι έτοιμη να υποδεχτεί για τον χειμώνα που μας έρχεται, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Γιώργο Γιαννιά…

Η σκηνή του Vox είναι έτοιμη να υποδεχτεί για τον χειμώνα που μας έρχεται, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Γιώργο Γιαννιά, δύο άξιους εκπροσώπους του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, οι οποίοι έχουν τύχει καθολικής αποδοχής του κόσμου και έχουν εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους. Ο επιχειρηματίας Ηλίας Μαρασούλης, ο οποίος έχει στην κατοχή του το νυχτερινό κέντρο της περιοχής του Κεραμεικού προχωρά, τα τελευταία χρόνια σε συμφωνίες με φρέσκα ονόματα και ανερχόμενους αστέρες της μουσικής, οι οποίοι σημειώνουν τεράστια εμπορική επιτυχία και είναι αρκετά δημοφιλείς στο κοινό. Το πιο απτό παράδειγμα της στροφής του Vox σε νεανικά νυχτερινά σχήματα είναι η τετράχρονη συνεργασία του με τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος αποτέλεσε τον στυλοβάτη του κέντρου και σάρωνε τα πάντα με τις εμφανίσεις του.

Τώρα, πλέον, Γιαννιάς Μενιδιάτης καλούνται να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και να οδηγήσουν το Vox να είναι η πρώτη επιλογή για τον κόσμο που θέλει να περάσει ευχάριστα το βράδυ του και να διασκεδάσει με την ψυχή του. Οι δύο καλλιτέχνες είναι οι πλέον κατάλληλοι και έχουν τον τρόπο να προσφέρουν νύχτες απόλυτης διασκέδασης. Το Vox βρίσκεται στο Γκάζι, στην Ιερά Οδός 16 και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα για την χειμερινή σεζόν, τέλη Οκτωβρίου. Βεβαίως, οι προετοιμασίες στο νυχτερινό κέντρο Vox, αλλά και οι πρόβες του σχήματος έχουν ήδη ξεκινήσει και όλοι ευελπιστούν ότι το Grand Opening θα αφήσει εντυπωσιασμένους και άκρως ικανοποιημένους τους τυχερούς που θα προλάβουν να κάνουν την κράτησή τους για την εναρκτήρια βραδιά. Για όσους, όμως, δεν τα καταφέρουν Μενιδιάτης και Γιαννιάς θα συνεχίσουν για αρκετούς μήνες από το Vox και έτσι όλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Για την ακριβή ημερομηνία έναρξης καθώς και για πληροφορίες σχετικά με τιμές φιάλης και τηλέφωνα κρατήσεων επισκεφθείτε την σελίδα vox .

O Χρήστος Μενιδιάτης και ο Γιώργος Γιαννιάς συναντιούνται και πάλι, ύστερα από μερικά χρόνια, καθώς τον χειμώνα 2011-2012 αποτελούσαν ένα εκρηκτικό δίδυμο στο Frangelico, μια πίστα στην οποία έχουν αναδειχθεί και έχουν χτίσει την καριέρα τους, καθώς αποτελούσαν τρανταχτά ονόματα των μουσικών σχημάτων για πολλές σεζόν. Επανέρχονται, λοιπόν, δριμύτεροι στο Vox και αποφασισμένοι να κερδίσουν και πάλι τις εντυπώσεις, ενώ θα τους συμπληρώνει στην πίστα η Στέλλα Καλλή, μια τραγουδίστρια με απίστευτη εξέλιξη, της οποίας το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό. Σε λίγες μέρες, λοιπόν, θα μπορούμε να απολαύσουμε το σχήμα Μενιδιάτης- Γιαννιάς – Καλλή, το οποίο θα κάνει την ανατροπή στην νυχτερινή Αθήνα.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης ολοκλήρωσε, πριν από λίγο καιρό, τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις στο Frangelico, όπου μαζί με τον Χρήστο Χολίδη και την Ελένη Χατζίδου δημιούργησαν ένα λαϊκό πρόγραμμα, το οποίο ξεχώρισε και είχε πλήρη ανταπόκριση, καθώς το μαγαζί ήταν ασφυκτικά γεμάτο όλες τις ημέρες λειτουργίας του. Όσον αφορά την περασμένη σεζόν, ο Χρήστος Μενιδιάτης δοκιμάστηκε με μεγάλη επιτυχία στα Βόρεια Προάστια και στο Gotham city, ενώ τον χειμώνα 2012-2013 ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε στο Vox, ύστερα από πολλά χρόνια συνεργασίας με το Frangelico.

O Γιώργος Γιαννιάς είχε την τιμή να σταθεί δίπλα στον μεγάλο Λευτέρη Πανταζή το περασμένο καλοκαίρι. Οι εμφανίσεις τους στο Romeo ήταν, αν μην τι άλλο, φανταστικές και μαγνήτισαν τα βλέμματα του κόσμου. Συνεργάστηκε, επίσης και με τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Μακρόπουλο στην ίδια πίστα την άνοιξη της φετινής χρονιάς. Τον περασμένο χειμώνα, εμφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη και στο «Mamounia», όπου και αποθεώθηκε από τον κόσμο που κατέκλυσε το μαγαζί. Τα προηγούμενα χρόνια έκανε και αυτός ένα πολυετές πέρασμα από την πίστα του Frangelico, αλλά και από το Romeo, από όπου και ξεκίνησε την καριέρα του.

w3rq2wffa 1 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...