Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη για τον 34χρονο μητροκτόνο

Στο... κυνήγι του μητροκτόνου

Εκτενείς αναζητήσεις με τη συνδρομή και εκπαιδευμένων σκύλων διεξάγουν οι αστυνομικές Αρχές στην περιοχή της Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό του 34χρονου που πήρε την καραμπίνα του και εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι την 71χρονη μητέρα του, μέσα στο αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει μόλις λίγα 24ωρα πριν.

mitroktonos
Ο 34χρονος μητροκτόνος

Εως αργά χθες το βράδυ ο μητροκτόνος παρέμενε άφαντος, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής, σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς από τη μια στιγμή στην άλλη ένα ιδιαίτερα αγαπητό και φιλήσυχο παιδί δολοφόνησε τη γυναίκα που το έφερε στη ζωή.

dolofonia
Αστυνομικοί πάνω από το πτώμα της άτυχης 71χρονης

Χθες, από την ιατροδικαστική υπηρεσία ολοκληρώθηκε η νεκροψία της άτυχης γυναίκας και, σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε ότι έχασε τη ζωή της από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση που προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο, ενώ δεν φέρει ίχνη κακοποίησης. Μάλιστα, προσδιορίζεται και η ώρα θανάτου της. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο θάνατος της 71χρονης επήλθε από τις 9 έως τις 11 το βράδυ της Δευτέρας, ενώ δολοφονήθηκε μέσα στο λευκό αυτοκίνητο, στο οποίο εντοπίστηκε.

mitroktonos65468

Οι αστυνομικοί, σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι της οικογένειας, εκτός από το ιδιόχειρο σημείωμα του 34χρονου βρήκαν και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο στάλθηκε στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται γι’ αυτό που χρησιμοποίησε για να αφαιρέσει τη ζωή της μητέρας του. Στο σημείωμα που βρέθηκε ο 34χρονος έκανε λόγο για την ύπαρξη οικονομικών προβλημάτων, ενώ ανέφερε ότι η 71χρονη μητέρα του αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και αυτές ήταν οι αιτίες που όπλισαν το χέρι του και τον έκαναν μητροκτόνο.

Κάθε πληροφορία

Ο Χρήστος Συμεωνίδης, αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Ενωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, περιέγραψε χθες πώς οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα και να φτάσουν στον δράστη. «Στην αρχή είχαμε δυσκολία, γιατί το όχημα ήταν νοικιασμένο. Εκείνη την ώρα όλοι ήταν ύποπτοι και ήταν δύσκολο να γίνει η επικοινωνία» δήλωσε αρχικά και εξήγησε ότι πρώτα κατάφεραν να βρουν τον ιδιοκτήτη της εταιρίας ενοικιάσεων οχημάτων. «Οι αξιωματικοί, εκμεταλλευόμενοι κάθε πληροφορία, έφτασαν στο σημείο πρώτα να γίνει η ταυτοποίηση της γυναίκας. Η ταυτοποίηση ήταν πολύ δύσκολη, γιατί λόγω του τραύματος υπήρξε παραμόρφωση» συμπλήρωσε.

astynomia

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία ελέγχει βίντεο από τη γειτονιά του 34χρονου, όπου καταγράφονται οι κινήσεις του. Σε ένα από τα βίντεο που ελέγχει η Αστυνομία φαίνεται ο 34χρονος να περπατά ψύχραιμος γύρω στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, φορώντας μια ζακέτα με κουκούλα, ενώ σταματά και μιλά σε γειτόνισσά του λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του. Μισή ώρα αργότερα η κάμερα τον έχει καταγράψει τελευταία φορά μπροστά από ένα κομμωτήριο. Αυτή τη φορά η συμπεριφορά του έχει αλλάξει, καθώς εμφανίζεται νευρικός, να κινείται πάνω κάτω. Οι Αρχές εικάζουν ότι ενδεχομένως είχε διαπράξει ήδη το στυγερό έγκλημα και η μητέρα του κειτόταν νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...