Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αυνανισμός κατά του… καρκίνου του προστάτη

Τελικά στο χέρι των ανδρών είναι να μειώσουν τον...

Πάμε πλατεία Φίνου;

Ηταν τέλη Αυγούστου του 2022, όταν με αποκλειστικό της...

«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές νταήδες συζύγους ή πρώην συντρόφους

Ολοένα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα ανυπεράσπιστες...

Ακήρυχτος πόλεμος εις το όνομα του πατρός από τον Καλλιάνο για όσους...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βεντέτα» που έχει ανοίξει...

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για όσα έζησε η 17χρονη στα χέρια του τερματοφύλακα Μπόρις Κλέιμαν

Είχε... παρκάρει το παιδί στην babysitter και βγήκε

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες για όσα φρικτά έζησε η 17χρονη μαθήτρια από το Βέλγιο στα χέρια του πρώην τερματοφύλακα του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος φέρεται ότι θώπευσε την ανήλικη με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο και την κακοποίησε σεξουαλικά μέσα σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου προχθές τα ξημερώματα!

aesrt

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η κοπέλα στην κατάθεσή της, από την 1η Απριλίου βρισκόταν μαζί με τους συμμαθητές της στη χώρα μας στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής και επρόκειτο να αναχωρήσουν χθες. Περί τη μία τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης πήγε να διασκεδάσει με μια παρέα περίπου 15 ατόμων στο μπαρ Clown Dogs, επί της οδού Σκουφά, όπου βρισκόταν και ο 32χρονος γκολκίπερ, και μία ώρα αργότερα κάποιος πλησίασε την ίδια και τέσσερις συμμαθητές της και τους προσκάλεσε στον VIP χώρο του νυχτερινού μαγαζιού. Εκεί ο πρώην πορτιέρο του Βόλου άρχισε να τους κερνά σφηνάκια και κάποια στιγμή ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας, αφού άρχισε να θωπεύει την ανήλικη στα οπίσθια.

viasmos

«Αρχισε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Μετά από πέντε λεπτά, επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, ξαναγύρισα. Μετά από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά το ανωτέρω άτομο, το οποίο ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και του είπα 17» κατέθεσε η καταγγέλλουσα που, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται αρκετά μικρότερη από την ηλικία της. Κατόπιν, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τη στιγμή της κακοποίησής της.

viasmos

«Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου, προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, παραμέρισε το εσώρουχό μου με τα δάχτυλά του, και τα έβαλε στον πρωκτό μου…» είπε το νεαρό κορίτσι. Σύμφωνα με την ίδια, ύστερα από αυτό ζήτησε βοήθεια από έναν φίλο της, που δεν ήταν στον χώρο VIP, και, αφού απομακρύνθηκε από εκεί, ενημέρωσε και τους υπολοίπους από την παρέα της.

viasmos

«Στις 6 το πρωί και ενώ βρισκόμουν ήδη στο ξενοδοχείο, μας κάλεσε ένα άτομο από την παρέα μας, ότι βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα, καθώς υπήρξε επεισόδιο έξω από το κατάστημα. Προσήλθαμε από κοινού στο τμήμα, όπου βρισκόταν και το άτομο το οποίο ενήργησε εις βάρος μου, το οποίο αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα ως τον δράστη του εις βάρος μου βιασμού» ήταν η φράση με την οποία η ανήλικη έκλεισε την κατάθεσή της. Ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου και προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση, αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή, για να απολογηθεί.

viasmos

«Δηλώνει αθώος και ότι ουδέποτε διέπραξε αυτά που κατηγορείται, ούτε χρησιμοποίησε ποτέ βία ούτε βίασε κάποια. Ο,τι έχει να πει θα το πει αύριο (ενν. σήμερα) ενώπιον του ανακριτή» δήλωσε ο δικηγόρος του Παναγιώτης Παπαδόπουλος. Η ανήλικη πήγε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών συνοδευόμενη από δικηγόρο που διόρισε η πρεσβεία του Βελγίου και υποβλήθηκε σε εξέταση, ενώ έδωσε και δείγματα DNA. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας πάρθηκε δείγμα και από τα νύχια του 32χρονου. Οι πληροφορίες που είδαν το φως αναφέρουν ότι η ιατροδικαστική έκθεση θα ολοκληρωθεί σε 20 ημέρες.

Σε άθλια κατάσταση η σύζυγός του έρχεται να πάρει το παιδί και να τον εγκαταλείψει

Σοκαρισμένη είναι η σύζυγος του Μπόρις Κλέιμαν και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά και μοιράστηκε τη ζωή της μαζί του βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού!

boris kleiman oikogeneia
Ο Κλέιμαν με την οικογένειά του σε καλοκαιρινές διακοπές

Μάλιστα, πληροφορίες θέλουν την όμορφη Λίαν, η οποία θα πρέπει να νιώθει προδομένη ύστερα από όσα συνέβησαν, να φτάνει σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να πάρει το μικρότερο από τα τρία παιδιά της, το οποίο είχε μείνει στη χώρα μας με τον πατέρα του, προκειμένου να επιστρέψουν στην πατρίδα της.

«Εχω πέσει, τι να σας πω, από τον ουρανό… Είναι παντρεμένος (σ.σ.: Κλέιμαν) με τρία παιδιά. Το οξύμωρο, το περίεργο και το λυπηρό σε αυτήν την κατάσταση είναι ότι διέλυσε την οικογένειά του, καταστράφηκε. Γιατί η γυναίκα του την Κυριακή (9/4), μετά τον αγώνα στη Θεσσαλονίκη, είχε κανονίσει ταξίδι στο Ισραήλ. Πήρε, λοιπόν, τα δύο παιδιά, επτά και εννιά χρόνων, και πήγε στο Ισραήλ και άφησε το μωρό, που είναι 3-3,5 ετών, στο σπίτι να το φυλάει ο Κλέιμαν» αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό». Και πρόσθεσε:

mpeos
Αχιλλέας Μπέος

«Εκείνος φώναξε babysitter να το κρατήσει και αυτός πήγε να τσιλιμπουρδίσει στην Αθήνα. Η σύζυγός του μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας, είναι σε άθλια κατάσταση και ψάχνει να βρει πτήση να έρθει να πάρει τον μικρό, να γυρίσει στην πατρίδα της και δεν θέλει καμία σχέση και με τον πρώην άντρα της και με την Ελλάδα. Φαίνεται ότι θα τον χωρίσει. Μακάρι να βρεθεί ένα σημείο επαφής, γιατί δεν είναι ωραίο πράγμα να διαλύονται οικογένειες». Ο ίδιος αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του Κλέιμαν και του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος φέρεται ότι διασκέδαζε με τον 32χρονο όταν συνέβη το καταγγελλόμενο περιστατικό βιασμού, καταδικάζοντας πρωτίστως την πράξη του πρώην πλέον τερματοφύλακα του συλλόγου.

«Εκανε απόπειρα βιασμού, που είναι κατακριτέα και καταδικαστέα… Δεν με ενδιαφέρει αν ο ίδιος το αρνείται. Δεν θα κριθώ εγώ γιατί τους έδιωξα, έτσι γουστάρω. Ετσι κρίνω, είμαι πολύ αυστηρός σε τέτοια θέματα, γιατί έχω πέντε παιδιά. Το περιστατικό έγινε, το τι ισχύει και σε τι βαθμό είναι ένα άλλο κομμάτι. Εγώ καταδικάζω την πράξη, την ενέργεια. Μου είναι αδιανόητο» κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος. Ο Μπόρις Κλέιμαν γεννήθηκε στη Βίνιτσα της Ουκρανίας, όμως προτού κλείσει έναν χρόνο ζωής έφυγε με την οικογένειά του για το Ισραήλ, καθώς είναι Εβραίοι. Το 2010 παντρεύτηκε τον έρωτα της ζωής του, όπως είχε αποκαλέσει τη σύζυγό του, και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος του τερματοφύλακα παίζει μπάλα στην Ακαδημία του Βόλου.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...