Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Ελεύθερος ο Μπόρις Κλέιμαν που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση 17χρονης

«Είμαι αθώος»

Ελεύθερος, με μόνο όρο την καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 20.000 ευρώ, αναχώρησε χθες από το ανακριτικό γραφείο ο ποδοσφαιριστής Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του «κυκλώνα» τα τελευταία 24ωρα μετά την καταγγελία 17χρονης μαθήτριας από το Βέλγιο ότι την κακοποίησε σεξουαλικά τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι.

aesrt

Μετά την καταγγελία της ανήλικης ο ποδοσφαιριστής είχε οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, όπου του απαγγέλθηκε ένα βαρύ κατηγορητήριο, για το οποίο έδινε χθες εξηγήσεις στον ανακριτή επί περίπου δύο ώρες. Συγκεκριμένα, σε βάρος του ασκήθηκε βαρύτατη ποινική δίωξη για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

Χθες, ωστόσο, ενώπιον του ανακριτή ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου αρνήθηκε ότι διέπραξε βιασμό ή ότι προέβη σε οποιαδήποτε άλλη πράξη βίας σε βάρος της μαθήτριας, αντικρούοντας σε κάθε τόνο τον ισχυρισμό της ότι την κακοποίησε σεξουαλικά μέσα στο μπαρ του Κολωνακίου.

viasmos862448

Η ανήλικη, η οποία είχε βρεθεί στην Αθήνα στο πλαίσιο εκδρομής με το σχολείο της, στην κατάθεσή της είχε υποστηρίξει ότι, ενώ βρισκόταν με 15 περίπου συμμαθητές της για διασκέδαση στο μπαρ στο Κολωνάκι, ο ποδοσφαιριστής, που βρισκόταν και εκείνος στο ίδιο μαγαζί, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης προσκάλεσε εκείνη και άλλα τέσσερα άτομα από την παρέα της στο VIP τμήμα του καταστήματος και εκεί άρχισε να την κερνάει σφηνάκια.

«Στα οπίσθια»

«Στη συνέχεια ξεκίνησε να με αγγίζει στα οπίσθια πάνω από τη φούστα, πράγμα το οποίο δεν ήθελα, τον έσπρωξα και έφυγα μακριά του και από τον χώρο VIP. Επειτα από πέντε λεπτά, επειδή είδα ότι όλη η παρέα μου ήταν στον ανωτέρω χώρο, VIP, ξαναγύρισα» έχει αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεσή της η νεαρή Βελγίδα, για να περιγράψει στη συνέχεια τις κακοποιητικές πράξεις τις οποίες, όπως υποστήριξε, υπέστη από τον Κλέιμαν:

viasmos

«Επειτα από κάποια ώρα, δεν θυμάμαι ακριβώς πόση, με πλησίασε ξανά το ανωτέρω άτομο, το οποίο ξεκίνησε να μου μιλάει, πλην όμως δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Το μοναδικό που κατάλαβα ήταν όταν με ρώτησε πόσων χρονών είμαι και του είπα 17. Μετά λόγω της φασαρίας δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε και του γύρισα την πλάτη μου, προκειμένου να καταλάβει ότι δεν θέλω να του μιλήσω άλλο. Τότε αυτός έβαλε το χέρι του κάτω από τη φούστα μου, παραμέρισε το εσώρουχό μου με τα δάχτυλά του και τα έβαλε στον πρωκτό μου». Οπως κατέθεσε η κοπέλα, έπειτα από αυτό, αφού ενημέρωσε την παρέα της για το τι της συνέβη, έφυγε από το μπαρ με μια φίλη της. Ωστόσο, στις 6 το πρωί και ενώ βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της ενημερώθηκε ότι φίλος της είχε οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα, καθώς υπήρξε επεισόδιο έξω από το κατάστημα μεταξύ ατόμων της παρέας της και του ποδοσφαιριστή. Αμέσως μετέβη και η ίδια στο αστυνομικό τμήμα και εκεί αναγνώρισε τον Κλέιμαν ως τον άνδρα που την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά λίγες ώρες πριν.

viasmos

Δίνοντας τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα, ο Μπόρις Κλέιμαν υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή ότι δεν προέβη σε καμία πράξη σεξουαλικής βίας εις βάρος της ανήλικης και πως εκείνο το βράδυ τίποτα από όσα έχει καταγγείλει το κορίτσι σχετικά με σεξουαλική κακοποίηση δεν έγινε.

Μάλιστα, ο συνήγορός του τερματοφύλακα Παναγιώτης Παπαδόπουλος σε δήλωσή του στους δημοσιογράφους είπε για τον εντολέα του: «Είναι αθώος, ουδέποτε τέλεσε οποιαδήποτε πράξη, είτε βία είτε βιασμό είτε οτιδήποτε άλλο από αυτά που κατηγορείται».

viasmos

Τους ισχυρισμούς, πάντως, του Κλέιμαν φέρεται ότι επιβεβαίωσαν ενώπιον του ανακριτή και δύο μάρτυρες, τους οποίους πρότεινε ο ποδοσφαιριστής, καθώς ήταν μαζί του στο μπαρ του Κολωνακίου το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή του Βόλου Ροντρίγκο Εσκοβάλ και τον φυσιοθεραπευτή Ηλία Τιμπαλάκη, οι οποίοι φέρεται ότι κατέθεσαν πως ουδεμία πράξη σεξουαλικής βίας ή κακοποίησης δεν έγινε από τον κατηγορούμενο εις βάρος της 17χρονης.

viasmos

Εν τω μεταξύ, χθες η Εισαγγελία Πρωτοδικών παρήγγειλε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έρευνα για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από τα ανακριτικά γραφεία όπου βρέθηκε για να απολογηθεί ο Κλέιμαν. Αντικείμενο της έρευνας είναι να διαπιστωθεί εάν έχει παραβιαστεί το άρθρο 8 παρ. 2 του ν. 3090/2002 και σε καταφατική περίπτωση να τηρηθεί η αυτόφωρη διαδικασία για τους υπαιτίους.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...