Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ο… πολυτεχνίτης Μάνος Πίντζης!

Ο ηθοποιός, παράλληλα με το θέατρο, έχει μαζί με τον κουμπάρο του εταιρία εισαγωγής ρούχων για να εξασφαλίσει τα προς το ζην

Το πρωί βρίσκεται στο γραφείο της εταιρείας που διατηρεί μαζί με τον κουμπάρο του και το βράδυ κάνει πρόβες στο θέατρο, γιατί σε λίγες μέρες έχει πρεμιέρα. Ο Μάνος Πίντζης αποφάσισε ότι δεν θέλει πια να ζει μέσα στο άγχος και στην αβεβαιότητα που κρύβει η δουλειά του ηθοποιού, και δραστηριοποιήθηκε παράλληλα σε καινούργια επαγγελματικά μονοπάτια.
3423rwrrfgg«Φτιάξαμε με τον κουμπάρο μου Τάσο Μαλλιώρα μια εταιρία εισαγωγής επώνυμων ρούχων, αντρικών και γυναικείων, τα οποία διαθέτουμε σε καταστήματα. Εχουμε δημιουργήσει ένα καταπληκτικό και πολύ μοντέρνο showroom στη Λυκόβρυση κι εκεί περνάω πια τις περισσότερες ώρες της μέρας μου. Μάλιστα μεταξύ των brands με τα οποία συνεργαζόμαστε είναι και του Λάκη Γαβαλά» λέει στην «Espresso» ο γνωστός ηθοποιός, πλέον και επιχειρηματίας.
4r23rw3fwertgrtg 4Ο ίδιος δηλώνει πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή του και εξηγεί τους λόγους. «Αυτή η δουλειά είναι σταθερή και πηγαίνει καλά. Ως εκ τούτου μπορώ να τη χρησιμοποιώ ως βάση για να ασχολούμαι με το θέατρο, την τηλεόραση και τη συγγραφή των θεατρικών έργων. Τα αγαπάω πολύ όλα αυτά και τα κάνω πάντα με μεράκι. Παλιότερα όμως είχα άγχος». 

Μέσα στο άγχος

»Ενας ηθοποιός ψάχνει για δουλειά δύο και τρεις φορές τον χρόνο. Εγώ είμαι παντρεμένος άνθρωπος και πατέρας δύο παιδιών. Δεν γινόταν λοιπόν να ζω μέσα στο στρες για το αν θα μπορώ να εξασφαλίσω τα απαραίτητα στην οικογένειά μου.

»Είναι μεγάλη ασφάλεια το να έχεις μία επιπλέον σταθερή δουλειά. Ετσι όπως έχει γίνει η ζωή, χρειάζεσαι πέντε φράγκα για να περνάς καλά και να μην είσαι μίζερος. Μη φανταστείς ότι με ενδιαφέρουν τόσο τα λεφτά. Εκείνο που θέλω πάνω απ’ όλα είναι να είμαι γερός και να μπορώ να χαίρομαι με τους δικούς μου ανθρώπους απλά πράγματα, όπως η μέρα, ο ήλιος και η βροχή. Οταν υπάρχει το άγχος της αναδουλειάς, δυστυχώς δεν μπορείς να τα απολαύσεις όλα αυτά. Σε… τρώει. Συνέχεια χάνονται άνθρωποι γύρω μας απ’ αυτό το πράγμα» σημειώνει ο Μάνος στη συνέχεια της κουβέντας μας.
4r23rw3fwertgrtg 3Προτού συμπράξει επιχειρηματικά με τον κουμπάρο του είχε βρει άλλον τρόπο να προσθέτει έσοδα στα μηνιαία εισοδήματά του. Εκμεταλλευόμενος το πτυχίο του στη Γυμναστική Ακαδημία, δούλευε παράλληλα με το θέατρο ως personal trainer σε ένα fitness club στην Εκάλη. «Η γυμναστική είναι κάτι που απολαμβάνω εξίσου με την υποκριτική. Κι από το personal training κέρδιζα τότε κάποια σταθερά χρήματα. Πλέον δεν ασχολούμαι με αυτό, γιατί δεν έχω χρόνο. Προσωπικά όμως γυμνάζομαι καθημερινά, το θεωρώ απαραίτητο και χαίρομαι που ο Ελληνας δεν έβγαλε τη γυμναστική από τη ζωή του, λόγω της κρίσης. Μπορεί να περιόρισε κάποια άλλα πράγματα, όπως π.χ. το μπουκάλι στα μπουζούκια, αλλά οι περισσότεροι φροντίζουν και βρίσκουν τα 130 ευρώ της ετήσιας συνδρομής ενός γυμναστηρίου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Ερρίκος Πετιλόν την τελευταία στιγμή στο «Leonardo’s Ring»

Μετά την πολύ πετυχημένη κωμωδία «Hangover… Αθήνα Καλαμάτα», που έγραψε ο ίδιος σε συνεργασία με τον Μάνο Ψιστάκη, ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει σε λίγες μέρες στο σανίδι με κάτι τελείως διαφορετικό και σίγουρα πολύ πιο τολμηρό.

«Θα είμαι στην παράσταση “Leonardo’s Ring” που θα επαναληφθεί στο Studio Κυψέλης με εντελώς καινούργια διανομή. Είναι ένα έργο του βραβευμένου με τέσσερα Tony συγγραφέα Rick Elice, το οποίο σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λιβανός και πραγματεύεται τις σχέσεις των γκέι αντρών και όχι μόνο. Λέει πολλές αλήθειες το κείμενο» εξηγεί ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος θα εμφανιστεί γυμνός επί σκηνής μαζί με όλους τους υπόλοιπους ηθοποιούς του θιάσου.

«Μη στεκόμαστε σ’ αυτό όμως. Το γυμνό δεν με πειράζει, λόγω τιμής. Αλλωστε ο σκηνοθέτης μας είναι προσεκτικός σε ό,τι αφορά την αισθητική του και δεν πρόκειται να προσβάλει τους ηθοποιούς ή τους θεατές. Προσωπικά έχω απενοχοποιήσει το γυμνό στο θέατρο. Εχω βγει γυμνός κι άλλες φορές στο σανίδι» λέει στην «Espresso».

Μία από αυτές ήταν στο ξεκίνημα της καριέρας του, όταν έπαιξε στην κωμωδία «Ξανθιά Φράουλα» δίπλα στον Γιώργο Μαρίνο και τον Γιώργο Λέφα.

Ρόλος – κλειδί

«Για να περιγράψει κανείς τη συγκλονιστική προσωπικότητα του Γιώργου θέλει ολόκληρα κατεβατά. Εκείνο που τον διακρίνει πάνω απ’ όλα είναι η φινέτσα του. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με θετική ενέργεια, που λείπει από την τηλεόραση και το θέατρο. Ομως έτσι πρέπει να συμβαίνει με τους καλλιτέχνες, να τους ζητάει ο κόσμος, όχι να τους τους βαριέται».
4r23rw3fwertgrtg 2Οσο για την «Ξανθιά Φράουλα» που… σημάδεψε την καλλιτεχνική πορεία του; «Σκέφτομαι να την ξανακάνω αυτή την παράσταση και μάλιστα πολύ σύντομα. Μη με ρωτήσεις αν θα παίξω τον ίδιο ρόλο, αν δηλαδή θα κάνω ξανά το… τεκνό (σ.σ.: γέλια). Θα μπορούσα πάντως, γιατί είμαι σε φοβερή φόρμα» αποκαλύπτει.

Παράλληλα με τις πρόβες του για το «Leonardo’s Ring» ο Πίντζης έχει στα σκαριά, σε συνεργασία πάντοτε με τον Μάνο Ψιστάκη, τα κείμενα μιας stand up comedy.

Στο… παρά πέντε για να κάνει τη δική του εκπομπή

Σε ό,τι αφορά την τηλεόραση, θα δούμε φέτος τον Μάνο Πίντζη να κάνει guest στις «Τρίχες», υποδυόμενος τον εκδότη μιας εφημερίδας. Ο ίδιος ενδιαφέρεται και για την παρουσίαση. Οπως λέει μάλιστα, έχει βρεθεί πολλές φορές στο… παρά πέντε για ν’ αναλάβει κάποια εκπομπή. «Είχα περάσει από κάστινγκ για ένα παλιότερο show με extreme sports στον ΑΝΤ1. Μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, αλλά τελικά το παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Μία άλλη φορά ταξίδεψα στην Ολλανδία με τον Φαίδωνα Κεφαλέα και κάναμε κάτι δοκιμαστικά στην Endemol, ξανά για εκπομπή του ίδιου καναλιού. Πάλι μου είπαν τα καλύτερα λόγια για την παρουσία, αλλά μέχρι εκεί.

»Πέρυσι κατέβηκα δυνατά ως νούμερο 1 στη λίστα με τους υποψήφιους για το “Dancing with the stars”. Ελεγαν ακόμη μία φορά πως έχω ό,τι χρειάζεται, αλλά δεν με πήρανε. Δεν βαριέσαι… Ας χτυπάει το τηλέφωνό μου, ας με ζητάνε κι ας μη με παίρνουνε».

Ηλίας Μαραβέγιας
Φωτογραφίες: Βαγγέλης Μασιάς

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...