Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

52χρονος βίαζε επί 18 χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση και την άφησε έγκυο δύο φορές

Ο ανώμαλος Ρομά ασελγούσε στην 26χρονη από τα 8 της και ερευνάται αν έκανε το ίδιο και με τις άλλες δύο κόρες του

Τη μοναδική στα παγκόσμια χρονικά υπόθεση του Γιόζεφ Φριτζλ, ο οποίος κρατούσε αιχμάλωτη τη 18χρονη κόρη του Ελίζαμπεθ και τη βίαζε επί 24 ολόκληρα χρόνια, κάνοντας μαζί της επτά παιδιά (σ.σ.: η τρομακτική ιστορία του διεστραμμένου Αυστριακού, που συγκλόνισε όλο τον πλανήτη, έφτασε να γίνει ταινία!), θυμίζει η περίπτωση μιας 26χρονης με νοητική υστέρηση, από την Καβάλα, την οποία ο 52χρονος πατέρας της κακοποιούσε σεξουαλικά επί 18 χρόνια, αφήνοντάς την έγκυο δύο φορές!

viasmos862448

Το κουβάρι της αδιανόητης υπόθεσης που έχει συγκλονίσει τη βόρεια Ελλάδα άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από μία καταγγελία, η οποία ανέφερε ότι η άτυχη κοπέλα πιθανότατα έχει πέσει θύμα βιασμού και, μάλιστα, από τον ίδιο τον πατέρα της. Ειδικότερα, το άτομο που κατήγγειλε τον 52χρονο Ρομά ζει σε κοντινό οικισμό από αυτόν της οικογένειας της 26χρονης, ο οποίος βρίσκεται κοντά σε χωριό του Δήμου Νέστου. Οπως ανέφερε στους άφωνους αστυνομικούς, εδώ και πολύ καιρό είχε διακρίνει κάτι ύποπτο στη συμπεριφορά του πατέρα, που τον έκανε να ανατριχιάζει. Ετσι, κάποια στιγμή αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στις διωκτικές Αρχές όσα φρικιαστικά είχαν υποπέσει στην αντίληψή του.

Με δύο παιδιά

Υστερα από αυτό, η Εισαγγελία αποφάσισε να ψάξει εις βάθος την υπόθεση και διέταξε κατεπείγουσα έρευνα, η οποία «έδειξε» ότι η 26χρονη κοπέλα, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση, υπέμενε τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις του αιμομίκτη πατέρα της από την τρυφερή ηλικία των οκτώ ετών! Ακόμη πιο σοκαριστική, όμως, ήταν η διαπίστωση των αστυνομικών που διενήργησαν τις έρευνες, ότι τις σχεδόν δύο δεκαετίες που η νεαρή γυναίκα βιαζόταν έφερε στον κόσμο δύο παιδιά, ηλικίας ενός και επτά ετών σήμερα! Πλέον έχει αρχίσει έρευνα για να διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι η γέννησή τους ήταν αποτέλεσμα των αλλεπάλληλων αιμομικτικών βιασμών. Γι’ αυτόν τον λόγο ελήφθη δείγμα DNA και από τα δύο παιδιά, ενώ παράλληλα εξετάστηκαν από ιατροδικαστή τα 8 αδέλφια της 26χρονης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν δεχθεί και αυτά τα αρρωστημένα «χάδια» του 52χρονου μέσα στο σπίτι-τρώγλη όπου ζούσαν μαζί με τη μητέρα τους! Από αστυνομικές πηγές, πάντως, τονίζεται ότι θεωρείται αρκετά πιθανό ο συλληφθείς να ασελγούσε σε ακόμη δύο κόρες του, ηλικίας 20 και 23 χρόνων.

viasmos7487787

Σε παράγκα

Μετά την καταγγελία όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν οδηγηθεί σε ασφαλές περιβάλλον, καθώς οι κοινωνικοί λειτουργοί του δήμου, οι οποίοι επισκέφθηκαν την παράγκα όπου ζούσαν, έκριναν απαραίτητη τη μετακίνησή τους σε άλλον οικισμό, όπου πλέον φιλοξενούνται από συγγενικά τους πρόσωπα. Ο 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη προχθές δυνάμει εντάλματος με τις κατηγορίες του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών και της ενδοοικογενειακής βίας, φέρεται ότι «έσπασε» και ότι ομολόγησε πως βίαζε την κόρη του. Μάλιστα, παραδέχτηκε με κυνισμό στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι εκμεταλλευόταν το γεγονός πως η άτυχη κοπέλα αντιμετώπιζε νοητικό πρόβλημα και ήταν ανήμπορη να του αντισταθεί, για να ορμά σαν «αρπακτικό» πάνω της και να εκτονώνει τις αρρωστημένες ορέξεις του!

viasmos

Στις 12 χθες το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε σε ανακριτή. Κατά πληροφορίες, ο ίδιος δεν δέχτηκε να έχει δικηγόρο και ο δικαστικός λειτουργός τού διόρισε αυτεπάγγελτα συνήγορο υπεράσπισης από τον κατάλογο του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, προκειμένου να απολογηθεί. Το πιθανότερο, ωστόσο, ήταν να ζητήσει αναβολή, προκειμένου να μελετήσει ο συνήγορός του τη δικογραφία και να ετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει. Η είδηση της σύλληψης του 52χρονου για κάτι τόσο φρικτό έπεσε σαν «κεραυνός» στην τοπική κοινωνία και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει όσα υπέμεινε η νεαρή κοπέλα στα χέρια του ίδιου του πατέρα της επί ολόκληρα 18 χρόνια!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...