Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ξανά στον ανακριτή για τη μήνυση της πρώην συντρόφου του

Αστείρευτος πορνο-Στάθης

Στο «μικροσκόπιο» των δικαστικών Αρχών μπαίνει ακόμα μια φορά ο πρώην συμπαρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» Στάθης Παναγιωτόπουλος, καθώς ο ανακριτής Θεσσαλονίκης τον κάλεσε σε συμπληρωματική απολογία για τη δημοσιοποίηση, μέσω διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην συντρόφου του!

stathis panagiotopoulos poini

Η κλήση του 60χρονου πρώην ραδιοφωνικού παραγωγού και παρουσιαστή σε απολογία αφορά τη μία από τις δύο περιπτώσεις για τις οποίες είχε συλληφθεί τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2021, όταν του απαγγέλθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Για την άλλη έχει παραπεμφθεί να δικαστεί με βούλευμα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, στο εδώλιο του οποίου θα καθίσει με την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση. Και αυτό γιατί οι δικαστές έκριναν ότι η πράξη του πρώην τηλεπαρουσιαστή τελέστηκε επί σκοπώ βλάβης.

f4 panagiotopoulos

Δήλωσε άγνοια

Ο «πρωταγωνιστής» του «πορνο-Στάθης γκέιτ» θα κληθεί εκ νέου να δώσει εξηγήσεις στις δικαστικές Αρχές μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η πρώην σύντροφός του, λίγο αφότου εντόπισε ακόμη ένα «ροζ» βίντεο σε πορνογραφική ιστοσελίδα. Ο 60χρονος από την πλευρά του φέρεται ότι υποστηρίζει πως δεν ανάρτησε ο ίδιος το ακατάλληλο υλικό, δηλώνοντας άγνοια για τον τρόπο που διέρρευσε. Μόλις κλείσει ο φάκελος της δικογραφίας, στην οποία περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, 20 φωτογραφίες προσωπικού χαρακτήρα της παθούσας, θα εισαχθεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο για να αποφανθεί για την παραπομπή ή μη του 60χρονου σε δίκη.

stathis panagiotopoulos diki

Η υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας ήρθε στο φως τα Χριστούγεννα του 2021, όταν αποκαλύφθηκε πως, πριν από το 2019, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε αναρτήσει βίντεο ερωτικού περιεχομένου με μια 30χρονη πρώην σύντροφό του. Τότε είχε απολογηθεί στον ανακριτή για δύο περιπτώσεις διαρροών προσωπικών δεδομένων και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι ανάρτησε τα επίμαχα ροζ βίντεο και φέρεται ότι ζήτησε συγγνώμη από την πρώην σύντροφό του. «Μετά το 2019 ζήτησα τη βοήθεια ψυχιάτρου και εκείνος μου εξήγησε ότι υπάρχει μια παρέκκλιση. Δεν παρακολούθησα συνεδρίες. Δεν υπήρχε οικονομικό κίνητρο» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Τον Φεβρουάριο του 2022 ο 60χρονος καταδικάστηκε από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για άλλη υπόθεση διαρροής «ροζ» βίντεο της 30χρονης. Με την κατηγορία της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, το δικαστήριο τον καταδίκασε για πλημμέλημα σε φυλάκιση πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ.

panagiotopoulos stathis

Ωστόσο, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης άσκησε έφεση, με το σκεπτικό ότι το αδίκημα θα πρέπει να αναβαθμιστεί, γι’ αυτό παραπέμφθηκε να δικαστεί από ανώτερο δικαστήριο για κακούργημα. «Ηταν μια έκπληξη για εμάς αυτή η εξέλιξη» είχε δηλώσει τότε ο δικηγόρος του 60χρονου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...