Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Οι κάμερες «τσάκωσαν» καθηγητή πανεπιστημίου να ερωτοτροπεί έξω από τουαλέτες με σκύλο

Ο Θέμης Ματσούκας είχε συλληφθεί και το 2014 για την ίδια αρρωστημένη πράξη ζητούσε από τους αστυνομικούς να τον σκοτώσουν

Αηδία και αποστροφή προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον διακεκριμένο Ελληνοαμερικανό καθηγητή Χημικής Μηχανικής στο Penn State της Πενσιλβανίας των ΗΠΑ Θέμη Ματσούκα, ο οποίος καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να εκτονώνει τα πιο κτηνώδη σεξουαλικά ένστικτά του πάνω στον σκύλο του!

Η είδηση της σύλληψης του Ελληνα καθηγητή πανεπιστημίου, ο οποίος αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για άσεμνη έκθεση, δημόσιο αυνανισμό, σεξουαλική επαφή με σκύλο και κακοποίηση ζώου, έσκασε σαν βόμβα στην ελληνική κοινότητα της αμερικανικής πολιτείας.

Η «Espresso» επικοινώνησε με Ελληνες ομογενείς, οι οποίοι δήλωσαν αηδιασμένοι και τόνισαν πως ο 64χρονος καθηγητής Χημικής Μηχανικής ντρόπιασε την ελληνοαμερικανική κοινότητα με τις αρρωστημένες πράξεις του! Σύμφωνα με πληροφορίες ξένων μέσων ενημέρωσης, η κακοποίηση του άτυχου ζώου, ράτσας κόλεϊ, φέρεται ότι καταγράφηκε σε κάμερα παρακολούθησης δασικού μονοπατιού.

Στα διαδοχικά καρέ της φρίκης, που άφησαν άναυδους τους αστυνομικούς, διακρίνεται ο κτηνοβάτης καθηγητής, φορώντας μόνο μια μάσκα, τις κάλτσες και τα παπούτσια του, να εκτονώνει τις διεστραμμένες σεξουαλικές ορέξεις του στον σκύλο του, δίπλα στις τουαλέτες του Rothrock State Forest! Οπως μετέδωσε, μάλιστα, το τοπικό κανάλι Fox43, ο βραβευμένος Ελληνας καθηγητής φέρεται ότι προσπάθησε να καταγράψει με ένα τάμπλετ τον βιασμό του κατοικιδίου του!

Ασεμνες πράξεις

Το Τμήμα Προστασίας και Φυσικών Πόρων της πολιτείας του αμερικανικού Βορρά ξεκίνησε έρευνα λίγο αφότου οι κάμερες ασφαλείας, οι οποίες έχουν εγκατασταθεί στην περιοχή για να παρακολουθούν τους κλέφτες, κατέγραψαν σε φιλμ τις άσεμνες πράξεις του 64χρονου καθηγητή του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Πενσιλβανίας. Οι Αμερικανοί ερευνητές κατάφεραν να εντοπίσουν τον Ματσούκα από ένα σακίδιο μάρκας The North Face.

themis matsoukas ktinovatis1

Σύμφωνα με τα έγγραφα κατηγορίας, κατά τη διάρκεια της έρευνας που έγινε στο σπίτι του 64χρονου Ελληνοαμερικανού εντοπίστηκαν επίσης διάφορα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του τη στιγμή της καταγραφής του από τις κάμερες παρακολούθησης, καθώς και τρία τάμπλετ. Τέλος, οι αστυνομικοί εντόπισαν το σκυλάκι ράτσας κόλεϊ του Ελληνα ακαδημαϊκού, που, όπως διαπιστώθηκε, ταυτιζόταν με το άτυχο ζώο που εικονίζεται στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του πάρκου.

Ο Θέμης Ματσούκας, ο οποίος φέρεται ότι είχε συλληφθεί το 2014 για παρόμοια πράξη, αρχικά αρνήθηκε οποιαδήποτε γνώση των διεστραμμένων πράξεων. Οταν όμως οι αστυνομικοί τού είπαν ότι πίστευαν πως γνώριζαν τον λόγο που βρισκόταν στο πάρκο, πανικοβλήθηκε και παραδέχθηκε ότι βίασε το δύστυχο ζώο, λέγοντας ότι το έκανε για να… ξεσκάσει!

«Το κάνω για να εκτονώνομαι» φέρεται ότι είπε στους άφωνους αστυνομικούς, που θα πρέπει να ένιωσαν αποστροφή ακούγοντας τον 64χρονο να παραδέχεται με κυνισμό την αποτρόπαιη πράξη του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, που έκαναν τον γύρο του κόσμου, όταν ο κατηγορούμενος πανεπιστημιακός συνειδητοποίησε τον σάλο που θα ξεσπούσε μόλις θα γίνονταν γνωστές οι ανώμαλες ορέξεις του, έγινε νευρικός και άρχισε να ωρύεται και να επαναλαμβάνει τη φράση: «Τελείωσα, είμαι νεκρός»! Σύμφωνα, μάλιστα, με τις τοπικές Αρχές, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, παρακάλεσε τους αστυνομικούς να τον πυροβολήσουν, λέγοντάς τους «πρέπει να πεθάνω»!

Ο Θέμης Ματσούκας εργάζεται στο πανεπιστήμιο Penn State από το 1991. Παράλληλα έχει γράψει πολλά βιβλία και έχει κερδίσει βραβεία διακεκριμένης διδασκαλίας. Οπως αποδείχθηκε, όμως, πίσω από το προσωπείο του ευυπόληπτου καθηγητή με τις πολλές διακρίσεις κρυβόταν ένας άνθρωπος επιρρεπής σε ανομολόγητα βίτσια και ανίκανος να ελέγξει τις σεξουαλικές ορμές του. Στον απόηχο των φοβερών αποκαλύψεων που είδαν το φως, το πανεπιστήμιο της Πενσιλβανίας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία τονίζεται πως μετά τη σύλληψή του ο 64χρονος ακαδημαϊκός «έχει παυθεί από τις υποχρεώσεις του και βρίσκεται σε άδεια».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...