Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Συνελήφθη στην Κω ο 32χρονος Μπανγκλαντεσιανός για την εξαφάνιση κούκλας υπαλλήλου ξενοδοχείου

Θυμα «λυκου»

Ανατριχίλα προκαλούν οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω, αφού χθες το μεσημέρι συνελήφθη ένας 32χρονος που κατηγορείται για την αρπαγή της.

Πρόκειται για έναν Μπανγκλαντεσιανό, τον οποίο γνώριζε η κοπέλα από την Πολωνία και όπως όλα δείχνουν βρισκόταν μαζί του λίγες ώρες προτού χαθούν τα ίχνη της. Ο άνδρας είχε προσαχθεί το πρωί της Παρασκευής στην Ασφάλεια, μαζί με ακόμα τέσσερις άνδρες, οι οποίοι όμως αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ εκείνος τελικά συνελήφθη.

anastasia patrisia1606
H Αναστάζια-Πατρίτσια με τη στολή του ξενοδοχείου στην Κω στο οποίο εργαζόταν

Υπενθυμίζεται πως τα ίχνη της Αναστάζια-Πατρίτσια χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας. Η ίδια είχε ρεπό από το ξενοδοχείο όπου εργαζόταν στο νησί, ενώ ο 28χρονος ομοεθνής σύντροφός της δούλευε κανονικά στο ίδιο ξενοδοχείο. Η κοπέλα αποφάσισε να βγει έξω μόνη της, ωστόσο κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών, με καταγωγή από το Πακιστάν και το Μπανγκλαντές. Τότε, οι αλλοδαποί της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα.

Μάλιστα, ο συλληφθείς παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την 27χρονη κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του κι έφυγε. Ωστόσο, έπειτα από έρευνα που έγινε στο σημείο που υπέδειξε ο άνδρας δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει ότι η νεαρή γυναίκα βρισκόταν ή είχε βρεθεί εκεί, ενώ ούτε και οι κάμερες που υπάρχουν στο σημείο έδειξαν κάποια κίνηση. Αίσθηση μάλιστα προκαλεί το γεγονός ότι ο Μπανγκλαντεσιανός έβγαλε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της 27χρονης.

Η «αγέλη»

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο η κοπέλα να έχει βρεθεί στο στόχαστρο μπανγκλαντεσιανής «αγέλης» και να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Το σενάριο αυτό ενισχύει το γεγονός ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» το σημείο προκειμένου να βρεθεί κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής γυναίκας. Την ίδια ώρα οι αξιωματικοί έχουν καλέσει για νέα κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της κοπέλας, προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά στην υπόθεση. Ο άνδρας ήταν εκείνος που δήλωσε την εξαφάνισή της στην Αστυνομία το μεσημέρι της Τρίτης.

anastasia patrisia1606 kentriki
H Αναστάζια-Πατρίτσια

Ο 28χρονος είπε ότι η Αναστάζια-Πατρίτσια επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του λίγο μετά τις 10.30 το βράδυ της Δευτέρας. Οπως του είπε, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στο Μαρμάρι και θα επέστρεφε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου με έναν φίλο της, ο οποίος θα τη συνόδευε με τη μηχανή του. Ωστόσο, λίγη ώρα μετά η κοπέλα έστειλε στον σύντροφό της την ακριβή τοποθεσία στην οποία βρισκόταν, προκειμένου να πάει να την πάρει. Εκείνος πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, έτσι συνέχισε να την καλεί στο τηλέφωνο, το οποίο όμως ήταν απενεργοποιημένο.

Ο σύντροφος της 27χρονης, ανησυχώντας για την τύχη της, άρχισε να αναζητά το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου μέσω μιας εφαρμογής που είχε στη συσκευή του. Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ εντόπισε το κινητό της στην οδό Κιαπόκα, στο Τιγκάκι, 5,5 χιλιόμετρα μακριά από την τοποθεσία που του είχε στείλει νωρίτερα.

Ο 28χρονος καλούσε επανειλημμένα την κοπέλα αλλά το κινητό της παρέμενε κλειστό. Η 27χρονη δεν επέστρεψε στο δωμάτιό τους τη νύχτα ούτε εμφανίστηκε στη δουλειά το επόμενο πρωί, με αποτέλεσμα ο νεαρός να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...