Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Έγκλημα στην Κω: Νεκρή μέσα σε σακούλα σκουπιδιών χωρίς ρούχα η άτυχη Αναστάζια

Η άτυχη γυναίκα ήταν γυμνή, έφερε πολλά τραύματα σε όλο της το σώμα, ενώ το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο από χτυπήματα

Με τον πιο τραγικό τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια – Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί πριν από μία εβδομάδα, καθώς η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε μια μαύρη σακούλα σκουπιδιών που ήταν σκεπασμένη με κλαδιά, στην περιοχή Αλυκές, στην Κω!

Photo by Anastazja Rubinska on July 29 2019

Από τη Μαρία Μεϊμάρη

Το πτώμα της πανέμορφης Πολωνής εντόπισε λίγο πριν από τις 7 χθες το απόγευμα μια εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας, που συμμετείχε στις έρευνες εντοπισμού, περίπου ένα χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού που συνελήφθη για την αρπαγή της 27χρονης. Η εθελόντρια είδε τα πόδια της να εξέχουν και αμέσως ενημέρωσε τις αστυνομικές Αρχές.

Photo by Anastazja Rubinska on October 27 2017
Στο σημείο έσπευσαν άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς και ο ιατροδικαστής. Οπως διαπίστωσαν, η άτυχη γυναίκα ήταν γυμνή, έφερε πολλά τραύματα σε όλο της το σώμα, ενώ το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο από χτυπήματα. Η σορός της ήταν τυλιγμένη με σεντόνι και τοποθετημένη η μισή μέσα στη σακούλα.

309780670 10229839330474090 6784926249857261870 n
Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη ότι η αδικοχαμένη υπάλληλος ξενοδοχείου, που βρισκόταν στην Κω για την καλοκαιρινή σεζόν, ήταν γυμνή και το πρόσωπό της ήταν παραμορφωμένο από χτυπήματα που πιθανότατα δέχτηκε! Πλέον, το δύσκολο έργο της αναγνώρισης θα κληθούν να φέρουν εις πέρας είτε η μητέρα της, η οποία βρίσκεται από χθες στο νησί με μια ομάδα ντετέκτιβ, είτε ο 28χρονος σύντροφός της.

Τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί που είχαν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης της 27χρονης στήριζαν εξαρχής το σενάριο της δολοφονίας!

354438521 1696967774094460 2858519944983940820 nΕιδικότερα, υπέρ της συγκεκριμένης εκδοχής συνηγορούσαν τα αποτελέσματα από την ανάλυση του γενετικού υλικού που συνελέγη από το σπίτι του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, ο οποίος θεωρούνταν από τις Αρχές ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της Αναστάζια, καθώς ταυτοποιήθηκε το DNA της 27χρονης. Το γεγονός, επίσης, ότι στο σπίτι του συλληφθέντος, που είδε τελευταίος την άτυχη κοπέλα, βρέθηκαν ξανθές τρίχες και μια μπλούζα με κηλίδα αίματος, σε συνδυασμό με το ότι στον ίδιο εντοπίστηκαν ίχνη πάλης, συνέκλιναν στο σενάριο της εγκληματικής ενέργειας!
Τέλος, το αεροπορικό εισιτήριο για την Ιταλία που εντοπίστηκε στην κατοχή του 32χρονου και το οποίο φέρεται ότι εκδόθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα από την εξαφάνιση της 27χρονης είναι ακόμη ένα στοιχείο που εξετάζουν με πολλή προσοχή οι Αρχές. Να σημειωθεί ότι στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών έχουν μπει επίσης ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στο δωμάτιο της νεαρής γυναίκας.

347241867 2552606081554019 4007857041880621616 n
Σε μια προσπάθεια να «δέσουν» την υπόθεση και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο δολοφόνος της κούκλας Πολωνής, οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό του θύματος, το οποίο εντοπίστηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο στο Μαρμάρι, σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σπίτι του Μπαγκλαντεσιανού. Η διαπίστωση ότι από το κινητό της 27χρονης, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί πριν από μία εβδομάδα, έχει αφαιρεθεί η κάρτα SIM κάνει τους έμπειρους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής να εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες ήθελαν να εξαφανίσουν τα ίχνη της.

erevnes 1Την ίδια ώρα, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. διευκρινίζουν πως τα στίγματα του κινητού της κοπέλας έχουν καταγραφεί από τον δορυφόρο και ως εκ τούτου θα γίνει ανάσυρσή τους στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ώστε να καταγραφούν επακριβώς τα σημεία όπου βρέθηκε προτού χαθούν τα ίχνη της.
Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος τόνισε ότι είδε περίεργες κινήσεις στην περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της εντυπωσιακής Πολωνής: «Εγώ περνούσα από εδώ για να διορθώσω μια βλάβη και είδα ένα φως με έναν φακό δεξιά, ο οποίος φακός έσβησε μετά. Εκεί λέω, πώς γίνεται; Δεν έχει δρόμο… κάποιος χάθηκε. Ενα φως συγκεκριμένα έδειχνε κάτω, φαινόταν ότι ήταν από τηλέφωνο» ανέφερε. Ο 32χρονος, πάντως, υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για τις συνθήκες υπό τις οποίες η 27χρονη Πολωνή έχασε τη ζωή της. Ωστόσο παραδέχεται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

erevnes 3
Οι έρευνες των διωκτικών Αρχών στρέφονται, εκτός από τον 32χρονο, στον Πακιστανό συγκάτοικό του, καθώς κάμερες ασφαλείας των παρακείμενων σπιτιών έχουν καταγράψει τον Μπαγκλαντεσιανό να μπαίνει με την 27χρονη στο σπίτι του, κάτι που όμως δεν επιβεβαίωσε ο συγκάτοικός του, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο.

352234457 115737931550154 5821938471001548550 n
Αίσθηση προκαλεί ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγες ώρες και στο οποίο διακρίνεται η όμορφη 27χρονη να κινείται μέσα σε ένα ψητοπωλείο στο κέντρο του νησιού, προτού σταματήσει να δίνει σημεία ζωής. Σε ένα δεύτερο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας απεικονίζεται ο 28χρονος ομοεθνής σύντροφός της την επόμενη ημέρα της εξαφάνισής της να κάνει ερωτήσεις στους υπαλλήλους του ψητοπωλείου με μια φωτογραφία της στα χέρια, σε μια προσπάθεια να βρει απαντήσεις σχετικά με το πού βρισκόταν η κοπέλα του.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...