Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νέα δισκογραφική δουλειά της Evgenia

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Evgenia,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μαθητής δολοφόνος και αυτόχειρας

Σοκ από νέο μακελειό στις ΗΠΑ! 15χρονος εκτέλεσε με μπερέτα, μέσα σε καφετέρια, την κοπέλα που του είχε «κλέψει» ο ξάδερφός του και μετά αυτοκτόνησε!

Χαμένος έρωτας και όχι απόρριψη όπλισε το χέρι του 15χρονου μαθητή στο λύκειο του Marysville Pilchuck οδηγώντας σε ακόμα ένα μακελειό σε σχολείο των ΗΠΑ.
Ο Τζέιλεν Φράιμπεργκ έγινε δολοφόνος και αυτόχειρας, επειδή του πήραν το κορίτσι, με δράστη της «κλοπής» τον ίδιο του τον ξάδερφο. Η πρώην κοπέλα του και ο εν λόγω ξάδερφος ήταν στο στόχαστρο του 15χρονου μαθητή που άνοιξε πυρ στην καφετέρια του σχολείου σκοτώνοντας εκείνη και τραυματίζοντας άλλα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων ο «κλέφτης» ξάδερφος του Αντριου Φράιμπεργκ, άλλος ένας ξάδερφος και δύο κορίτσια, που μάλλον βρέθηκαν σε λάθος παρέα τη λάθος στιγμή. Κι όταν μια καθηγήτρια προσπάθησε να ανακόψει την επίθεση, ο δράστης έστρεψε τη μπερέτα στον εαυτό του και τράβηξε τη σκανδάλη.

Οι Αρχές συνεχίζουν να μην αποκαλύπτουν το όνομα της κοπέλας που εγκατέλειψε τον δράστη για τον ξάδερφό του, ωστόσο τα tweets που είχαν ανταλλάξει οι δύο «αντίζηλοι» καταδεικνύουν το μίσος που υπήρχε στην ψυχή του 15χρονου. «Δεν είσαι πια αδελφός μου» έγραφε ο ινδιάνικης καταγωγής δράστης στον ξάδερφό του, όταν αντιλήφθηκε πως η κοπέλα τον άφησε για εκείνον.
Αδιευκρίνιστος παραμένει ο ρόλος του έτερου εξαδέλφου Νέιτ Χατς, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε από τις σφαίρες του Τζέιλεν Φράιμπεφκ. Τα δύο κορίτσια που τραυματίστηκαν είναι η Σέιλι Τσακουλνάσκι και η Τζία Σοριάνο. Οι τρεις από τους τέσσερις εφήβους νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ καλύτερα είναι ο Νέις Χατς.

Σοκαρισμένη, η τοπική κοινωνία της πόλης των 63.000 κατοίκων κάνει λόγο για ένα καλό και ευφυές παιδί που δεν έδινε αιτίες για καβγάδες ή σχόλια. Ωστόσο υπήρξαν ενδείξεις ότι κάτι κακό συνέβαινε. Οι συμμαθητές του και πολλοί γονείς είπαν ότι ο Φράιμπεργκ είχε πρόσφατα έρθει σε αντιπαράθεση με έναν άλλον παίκτη του ράγκμπι στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να τον διώξουν από την ομάδα, ενώ πριν από μερικές ημέρες είχε πάρει αποβολή από το σχολείο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...