Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Νεκρός από overdose ο πρώτος άντρας στη ζωή της πριγκίπισσας Βεατρίκης!

Ο γυναικάς Αμερικανός που λάτρευε τις κραιπάλες και υπήρξε...

Η φωνή που άκουγε η 45χρονη και πήρε την απόφαση να «λυτρώσει» κατάκοιτη στη Λέρο

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Περιφέρειας του Εφετείου Δωδεκανήσου παραπέμπεται, με βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου, η 45χρονη οικιακή βοηθός-serial killer της Ρόδου, η οποία έπνιξε με μαξιλάρι την 75χρονη που φρόντιζε μέσα στο σπίτι της στις Καλυθιές, τον περασμένο Νοέμβριο!

Με το ίδιο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου παρατάθηκε η προσωρινή κράτησή της ως τις 24 Μαΐου 2024. Η 45χρονη οικιακή βοηθός είχε σοκάρει την κοινή γνώμη, όταν είχε παραδεχθεί με πρωτοφανή κυνισμό ότι σκότωσε την κατάκοιτη Φ.Κ., και ομολόγησε τις δολοφονίες άλλων τριών ατόμων, τα οποία φρόντιζε, καθώς και την απόπειρα δολοφονίας του παιδιού της, όταν αυτό ήταν μόλις ενός έτους.

Σύμφωνα με το σάιτ dimokratiki.gr, οι δικογραφίες που αφορούν τις τρεις ομολογημένες ανθρωποκτονίες και την απόπειρα ανθρωποκτονίας δεν έχουν ολοκληρωθεί, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει επαρκή στοιχεία εις βάρος της 45χρονης, η οποία πάσχει από ψυχική νόσο και είχε προβάλει τον ισχυρισμό περί μειωμένου καταλογισμού λόγω σχιζοφρένειας. Το Δικαστικό Συμβούλιο, κάνοντας δεκτή σχετική εισαγγελική εισήγηση, έκρινε πως η κατηγορουμένη είχε επηρεασμένη την ικανότητα να αντιληφθεί τον άδικο χαρακτήρα των πράξεών της και να ενεργήσει αναλόγως, αλλά δεν την είχε απολέσει πλήρως. Παράλληλα, τα μέλη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου έκριναν ότι η 45χρονη serial killer δεν είχε απολέσει πλήρως την ικανότητα να αντισταθεί στην παρόρμησή της, δεν είχε πλήρως αλλοιωμένο επίπεδο συνείδησης και δεν βρισκόταν σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης ή διέγερσης σε υψηλό βαθμό.

Στην απολογία της στον ανακριτή η 45χρονη, που θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους δημιουργούς της γνωστής σειράς εγκλημάτων «Deadly Women», είχε ισχυριστεί για τη δολοφονία της 75χρονης, στις 21 Νοεμβρίου 2022, ότι αγαπούσε την ηλικιωμένη και τη λυπούσε πολύ το γεγονός ότι συνέχεια ούρλιαζε από τους πόνους, αν και στην προανακριτική απολογία της είχε ομολογήσει ότι σκότωσε την κατάκοιτη γυναίκα επειδή δεν την άφηνε να κοιμηθεί. Περιγράφοντας τα ανατριχιαστικά περιστατικά του μοιραίου πρωινού που έπνιξε την άτυχη 75χρονη, είπε ότι γύρω στις 6.30 άκουγε συνεχώς μια φωνή να της λέει «λύτρωσέ τη, λύτρωσέ τη, υποφέρει» και ξεκίνησε να βλέπει σκιές να περιφέρονται στον χώρο! Έτσι, πλησίασε την ηλικιωμένη, η οποία κοιμόταν γαλήνια στο κρεβάτι της, της έφραξε το στόμα με το χέρι της, για να μη φωνάξει, και στη συνέχεια της έκλεισε τη μύτη. Επειδή, όμως, η 75χρονη κουνούσε τα χέρια της, πασχίζοντας να ξεφύγει, έπιασε ένα μαξιλάρι και την έπνιξε με αυτό! Σύμφωνα με την ίδια, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει κάλεσε την Αστυνομία.

Ενώπιον του ανακριτή η 45χρονη είχε υποστηρίξει ακόμη ότι ήταν σε απόλυτο σοκ και πολύ φοβισμένη όταν κατάλαβε ότι η ηλικιωμένη ήταν νεκρή, και είχε αποκαλύψει ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει το 21χρονο -σήμερα- παιδί της, όταν αυτό ήταν ενός έτους, επειδή είχε παντρευτεί σε πολύ μικρή ηλικία και δεν της ήταν εύκολο να διαχειριστεί τη μητρότητα, αλλά και εξαιτίας των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει! Υστερα από αυτό, είχε νοσηλευτεί για αρκετά χρόνια στο Ψυχιατρείο της Λέρου, όπου λάμβανε πάρα πολύ δυνατή φαρμακευτική αγωγή. Παρ’ όλα αυτά, ακόμα και όταν βγήκε από το ψυχιατρείο συνέχισε να ακούει φωνές και να βλέπει περίεργες σκιές, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα της Κρήτης, όπου παρέμεινε για αρκετά χρόνια.
Στη συνέχεια, η 45χρονη, η οποία έχει αποκτήσει και ένα κοριτσάκι ηλικίας 15 χρόνων, που έχει δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια σε άλλο νησί των Δωδεκανήσων, βρέθηκε στην Κύπρο, όπου φρόντιζε ηλικιωμένους.

Ώσπου άρχισε πάλι να ακούει φωνές και νοσηλεύτηκε εκ νέου σε ψυχιατρείο του νησιού, όπου επίσης παρέμεινε για αρκετό διάστημα. Μετά την επιστροφή της στη Ρόδο ξεκίνησε πάλι να εργάζεται σε σπίτια ηλικιωμένων ως οικιακή βοηθός. Ωστόσο, η ψυχολογική κατάστασή της χειροτέρευε κάθε φορά που διέκοπτε τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε, επειδή πίστευε ότι δεν ήταν λειτουργική στην εργασία της και της έφερνε κατατονία, εξάντληση, ζαλάδες και υπνηλία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....