Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

43χρονη έζησε το μαρτύριο στα χέρια του άντρα της! Κόντεψε να πεθάνει!

Πρωτοφανές περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Λάρισα

Οι γείτονες που κάλεσαν βοήθεια και οι αστυνομικοί που έσπευσαν έσωσαν από βέβαιο θάνατο 43χρονη την οποία χτυπούσε αλύπητα στο κεφάλι και σε όλο το σώμα της ο 53χρονος σύζυγός της, στο σπίτι τους στη Λάρισα, παραμορφώνοντάς της το πρόσωπο και προκαλώντας ζημιά σε ζωτικά όργανά της.

Ο άγριος ξυλοδαρμός της 43χρονης αστυνομικού έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν η γυναίκα ζήτησε διαζύγιο από τον 53χρονο σύζυγό της, ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης. Ζούσε ένα μαρτύριο τα τελευταία 15 χρόνια, και λίγες ημέρες μετά την προαγωγή της σε αστυνόμο α’ δεν άντεξε και του ανακοίνωσε την απόφασή της.

larisa0508
Η 43χρονη αστυνομικός θύμα ενδοοικογενειακής βίας

Τότε ο 53χρονος άρχισε να χτυπά με μανία, όπως διαπιστώθηκε και μετά τη μεταφορά της γυναίκας στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται παραμορφωμένη στο πρόσωπο και με σπασμένα δόντια, ενώ φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα. Οπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Λάρισας Θανάσης Νταβούρας, φίλος της 43χρονης αστυνομικού, οι συνάδελφοί τους την έσωσαν την τελευταία στιγμή. Αν συνέχιζε να τη χτυπάει, μπορεί και να τη σκότωνε!

Πολυτραυματίας

«Η συνάδελφος έφτασε στις Πρώτες Βοήθειες από σταθμό του ΕΚΑΒ με πίεση 5. Ηταν λίγο πριν πεθάνει. Της έκαναν ανάνηψη και μπόρεσαν να τη σώσουν. Δίνει τη μάχη της, είναι ένα σακατεμένο κορμί» δήλωσε ο κ. Νταβούρας. Η 43χρονη υπεβλήθη σε χειρουργείο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι γιατροί τής τοποθέτησαν ειδικό σωληνάκι, καθώς υπέστη ρήξη νεφρού από τα βαριά χτυπήματα. Τραύματα έχει και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Ο 53χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που άσκησε εναντίον του κακουργηματική ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Στη συνέχεια έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σε ανακριτή μεθαύριο, Δευτέρα. Ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς πως ήταν υπό την επήρεια μέθης και δεν ήξερε τι έκανε, όταν του ανακοίνωσε ότι θέλει να πάρουν διαζύγιο. Χθες το πρωί επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη 43χρονη αστυνομικό θύμα ενδοοικογενειακής βίας ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος της ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Το ζευγάρι ήταν μαζί επί 15 χρόνια και έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τα οποία δεν ήταν στο σπίτι την ώρα του άγριου ξυλοδαρμού της μητέρας τους από τον ίδιο τους τον πατέρα. Ηδη τα παιδιά δέχονται υποστήριξη από ψυχολόγο.

larisa kentriki0508
Με τον σύζυγό της, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Φίλοι της οικογένειας καταγγέλλουν πως δεν ήταν η πρώτη φορά κατά την οποία ο επιχειρηματίας χτύπησε τη σύζυγό του, καθώς είχαν σημειωθεί και άλλα αντίστοιχα περιστατικά. Η γυναίκα είχε μηνύσει στο παρελθόν τον σύζυγό της και ο 53χρονος είχε συλληφθεί, όμως είχε καταφέρει να την πείσει να του δώσει ακόμα μία ευκαιρία.

«Η κόρη μου τον φοβόταν»

Σε δηλώσεις της η μητέρα της 43χρονης γυναίκας κατήγγειλε τον γαμπρό της για ψυχολογικό πόλεμο που έκανε στην κόρη της. «Μια ζωή μάλωναν η κόρη μου και ο άντρας της. Για 15 ολόκληρα χρόνια είχαμε αυτό το βιολί. “Δεν αντέχω, δεν σε αντέχω” του έλεγε. Το έλεγε και σε μένα. “Μαύρισε η ψυχή μου μαζί του” μου έλεγε. Ομως δεν έφευγε. Δεν τη χτυπούσε. Της έκανε εσωτερικό πόλεμο. Κι αυτό κάποιες φορές ήταν χειρότερο. Την απειλούσε, ακόμη, λέγοντάς της ότι αν τον άφηνε θα έπαιρνε αυτός τα παιδιά. Τη ζήλευε πολύ. Και το παιδί μου τον φοβόταν» περιγράφει η μητέρα της αστυνομικού.

«Μου έλεγε ότι ήθελε να τον αφήσει, αλλά κάναμε υπομονή όλοι για τα παιδάκια. Και τώρα, πόσο άλλο να τον άντεχε, πήρε την απόφαση να τον αφήσει» πρόσθεσε. Λαρισαίοι έχουν πλημμυρίσει τα social media με μηνύματα οργής, ζητώντας να μην ξαναπάει κανείς στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί ο 53χρονος στη Νεάπολη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...