Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Η διάθεσή σας θα…

ΚΡΙΟΣ: Αν αποφασίσετε να κάνετε όλες τις δουλειές που έχετε αφήσει στην άκρη, το σίγουρο είναι ότι θα εξαντληθείτε. Με θετική σκέψη και αισιοδοξία θα κερδίσετε και τις πιο δύσκολες μάχες. Κρατήστε αυτά που έχετε προς το παρόν και μη ρισκάρετε για τα περισσότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκφράστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τις σκέψεις που σας βασανίζουν. Μιλήστε σε ήρεμο τόνο με τους συνεργάτες σας, αντί να τα βάζετε με όσους δεν φταίνε. Επικεντρωθείτε σε αυτά που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και γίνετε πιο ανταγωνιστικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παίρνετε τις μετρητοίς ό,τι ακούτε, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λανθασμένες αποφάσεις. Ξαφνικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο μπορεί να σας βγουν σε καλό. Αγνοήστε υποσχέσεις που θα σας δώσουν άτομα που δεν γνωρίζετε για να μην απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας πρώτα στον εαυτό σας και μετά σε όσους είναι σημαντικοί για εσάς. Η διάθεσή σας θα είναι αρκετά καλή και με την κατάλληλη παρέα θα γίνει καλύτερη. Στην προσπάθειά σας να αλλάξετε όσα δεν σας ταιριάζουν θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

ΛΕΩΝ: Εχετε το δικαίωμα να επαναστατήσετε, όταν νιώθετε πως δέχεστε ασφυκτική πίεση. Οι καλές δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μείνετε μακριά από άτομα του περιβάλλοντός σας που σας απογοητεύουν με τις ενέργειές τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη δέχεστε ως δεδομένα όσα σας λένε χωρίς να εξετάζετε αν ισχύουν πραγματικά. Δεν υπάρχει λόγος να είστε γενναιόδωροι με όσους δεν θα σας φερθούν ανάλογα στην ανάγκη. Ο έντονος εκνευρισμός θα σας οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα αιφνιδιάσουν τους γύρω σας.

ΖΥΓΟΣ: Συζητήστε τις ανησυχίες σας μόνο με άτομα που γνωρίζετε καλά και τα εμπιστεύεστε απόλυτα. Κάντε ένα βήμα πίσω στις διαπραγματεύσεις που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα. Αν θέλετε να να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, χρησιμοποιήστε τη δύναμη της γνώσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε έξυπνα και μην πάτε κόντρα σε πρόσωπα με ισχυρή θέση, γιατί θα χάσετε πολλά. Με καλή θέληση και διάλογο μπορείτε να δώσετε λύση σε κάθε πρόβλημα. Είστε ικανοί και έχετε τη δύναμη να αντεπεξέλθετε στις ευθύνες που έχετε αναλάβει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεκινήστε σήμερα την αναζήτηση σε κάτι που επιθυμείτε καιρό τώρα. Για να υπερασπιστείτε τη θέση σας επιβάλλεται να είστε ψύχραιμοι, ευπροσάρμοστοι και να κρίνετε αντικειμενικά τα γεγονότα προκειμένου να προλαβαίνετε τα γεγονότα πριν πάρουν διαστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αυτοσυγκράτηση στα οικονομικά σχέδια κρίνεται απαραίτητη για να μη βρεθείτε αντιμέτωποι με αυξημένα έξοδα. Αυξάνεται η ευαισθησία σας κάνοντάς σας να επηρεάζεστε πιο εύκολα από τις αντιδράσεις των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένες ευαισθησίες, τις οποίες θα πρέπει να καλύψετε, ώστε στη συνέχεια να μην πιεστείτε ή να μην ασκήσετε πίεση στους γύρω σας εξαιτίας της μπερδεμένης σας σκέψης. Σκεφτείτε σοβαρά πριν προβείτε σε οποιαδήποτε επένδυση.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε για αργότερα σημαντικές αποφάσεις που δεν είστε έτοιμοι να πάρετε, καθώς ακόμα είστε φορτωμένοι με υποχρεώσεις που δεν έχετε φέρει εις πέρας. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τον ελεύθερο χρόνο σας για να χαλαρώσετε και να μην ξεσπάσετε σε λάθος ανθρώπους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...