Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Οικογενειακή ναυμαχία: Μετά την κόρη και η πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Λουκά...

Σε νέες δικαστικές περιπέτειες έχει μπει ο Σαντορινιός πρώην...

Τα… συνολάκια του Αντώνη Λουδάρου!

Τα απρόοπτα και τα 22 φορέματα του Λουδάρου ως «Κυρία Επιθεώρηση»

Οχι ένα, όχι δύο, ούτε καν τρία, αλλά είκοσι δύο (!) φορέματα άλλαξε ο Αντώνης Λουδάρος στη σκηνή του Badminton προκειμένου να ενσαρκώσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την Κυρία Επιθεώρηση στο λαμπερό μιούζικαλ «Θα περάσει κι αυτό», σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, που έκανε πρεμιέρα προχθές. Ωστόσο, τα εκτυφλωτικά κοστούμια του πρωταγωνιστή δεν ήταν ικανά να κρατήσουν μακριά το… κακό μάτι, αφού μετά τον σκηνοθέτη Βασίλη Παπαβασιλείου, που λιποθύμησε στην πρεμιέρα του «Ενας ήρωας με παντούφλες», ακολούθησαν και άλλα… έκτακτα περιστατικά!
vcw5g5ejh 1Στην προχθεσινή λαμπερή πρεμιέρα η Τάνια Τρύπη κατέρρευσε πάνω στη σκηνή την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι «Σ’ αγαπώ» της αξέχαστης Τζένης Βάνου. Στην αρχή οι θεατές νόμισαν ότι αυτό ήταν μέρος της παράστασης, όταν όμως είδαν τους υπόλοιπους ηθοποιούς να σπεύδουν σε βοήθεια και άκουσαν τον Αντώνη Λουδάρο να ζητεί γιατρούς ανάμεσα στο κοινό, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
vcw5g5ejh 6Τελικά, η παράσταση διακόπηκε για μερικά λεπτά, η Τρύπη μεταφέρθηκε στο καμαρίνι της, την είδαν οι τρεις ειδικοί που έτυχε να παρακολουθούν το μιούζικαλ και λίγο αργότερα επέστρεψε στο πόστο της κανονικότατα. Τότε το κοινό τη χειροκρότησε θερμά, ώστε να της δώσει κουράγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωταγωνίστρια έχει συνήθως χαμηλή πίεση, με αποτέλεσμα λίγο η κούραση των ημερών, λίγο το άγχος της πρεμιέρας και η ολιγοφαγία της να τη ρίξουν στα… πατώματα.

Λιποθυμίες
vcw5g5ejh 3Ομως και ο συνοδός της Ζωζώς Σαπουντζάκη, ο κ. Πύρρος, λιποθύμησε στο φουαγέ του θεάτρου λόγω κούρασης. Ο γοητευτικός κύριος είναι ο άνθρωπος που στέκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό της show woman, με την οποία γνωρίστηκε πριν από αρκετά χρόνια, όταν εκείνη τράκαρε με το αυτοκίνητό της κι εκείνος εμφανίστηκε ως πραγματογνώμονας προκειμένου να εκτιμήσει τη ζημιά. Αυτή η συνάντηση έμελλε να είναι καθοριστική και για τους δύο, αφού από τότε διατηρούν μια τρυφερή σχέση, η οποία είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό, τη γνωρίζουν όμως πολύ καλά οι στενοί φίλοι της εντυπωσιακής Ζωζώς.

Η… κακοτυχία βέβαια στο θέατρο είχε ξεκινήσει από νωρίς, αφού ο Θάνος Καλλιώρας που παρακολούθησε την παράσταση (μαζί με πολλούς celebrities) τράκαρε με το αυτοκίνητό του προτού φτάσει στο θέατρο! Ολα όμως ξεχάστηκαν στο τέλος, αφού το μιούζικαλ συνεπήρε το κοινό. Οι θεατές επί τρεις ώρες απόλαυσαν την Κυρία Επιθεώρηση (Αντώνης Λουδάρος) και την κόρη της, τη Μετεπιθεώρηση (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), να ξετυλίγουν την ιστορία του συγκεκριμένου θεατρικού είδους, από το 1967 και ύστερα. Μαζί τους στη σκηνή, εκτός από την Τάνια Τρύπη, ανέβηκαν οι Μιχάλης Μαρίνος, Μέμος Μπεγνής, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Μυριέλλα Κουρεντή, Βανέσα Αδαμοπούλου, Αντιγόνη Ψυχράμη, την ορχήστρα διευθύνει ο Γιώργος Κατσαρός, ενώ σε ρόλο guest star εμφανίζεται ο Φίλιππος Νικολάου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...