Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Αναβιώνει η υπόθεση με τον παιδόφιλο στη Ρόδο που παρενοχλούσε μέσω facebook 12χρονη

«Σε βλέπω στον δρόμο & με ερεθίζεις»

Στις 19 Σεπτεμβρίου αναμένεται να ξεκινήσει σε δεύτερο βαθμό η δίκη με κατηγορούμενο έναν 43χρονο παιδόφιλο στη Ρόδο, ο οποίος φέρεται ότι προσέγγισε μια 12χρονη, μέσω facebook, και άρχισε να τη «βομβαρδίζει» με χυδαία μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου!

Σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος είχε κριθεί ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση και είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις 12 Νοεμβρίου 2017, χρησιμοποιώντας ψεύτικο προφίλ στο facebook και, μέσω της εφαρμογής Messenger, έστειλε στη 12χρονη πρόστυχα μηνύματα, όπως: «Σε βλέπω συχνά στον δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ», «Θέλω πολύ να στο…», «Θα ήθελα πολύ να βρεθούμε οι δυο μας».

viasmos0209

Ο ίδιος κατηγορείται ότι πραγματοποίησε βιντεοκλήση με την ανήλικη και της κοινοποίησε βίντεο που τον απεικόνιζε να αυνανίζεται προκλητικά σε απευθείας μετάδοση, με το μόριό του σε στύση, «ήτοι με χειρονομίες και προτάσεις προσέβαλε την τιμή της ανήλικης στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της, όπως τονίζεται στο δικαστικό έγγραφο». Τέλος, ο διεστραμμένος άνδρας φέρεται ότι, κάνοντας χρήση της ίδιας εφαρμογής, στις 20 Δεκεμβρίου 2017 έστειλε στην ανήλικη άκρως χυδαία μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Στην κατάθεση που έδωσε η 12χρονη στους αστυνομικούς ανέφερε πως τόσο η ίδια όσο και οι γονείς της ένιωσαν αηδία και αποτροπιασμό βλέποντας αυτές τις σκηνές. Παράλληλα, τόνισε ότι ο 43χρονος συνέχισε να της στέλνει μηνύματα και να της κάνει αναπάντητες κλήσεις στο Messenger, παρόλο που του είχε ζητήσει να μην της ξαναστείλει πρόστυχα μηνύματα.

viasmos290523

Ωστόσο, η στιγμή που ένιωσε να την κυριεύει ο τρόμος ήταν όταν ο κατηγορούμενος της έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο της έγραφε: «Με τρελαίνεις με αυτό το κόκκινο κολάν»! Και τούτο γιατί την ίδια ημέρα φορούσε κόκκινο κολάν, χωρίς όμως να έχει ανεβάσει φωτογραφίες στο facebook ή σε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Instagram ή το Snapchat, στα οποία διατηρούσε λογαριασμούς προφίλ.

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια της ανήλικης αρχικά ήθελε να «κλείσει» η υπόθεση, καθώς, μετά την καταγγελία στις αστυνομικές Aρχές και την έρευνα που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος ήταν συγγενής τους. Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, από την πλευρά του ο 43χρονος ισχυρίζεται πως δεν το γνώριζε αυτό, ούτε καν την ηλικία της καταγγέλλουσας, αφού αρχικά είχε ανεβάσει στο προφίλ της ότι είχε γεννηθεί το 1996 και στη συνέχεια το άλλαξε.

viasmos775458441

Επιπλέον, υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή είχε παρέμβει στις συνομιλίες του με τη μικρή μαθήτρια ο πατέρας της, αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε, καθώς πίστεψε ότι επρόκειτο για «τέχνασμα» της 12χρονης προκειμένου να τον αποφύγει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...