Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Δωμάτια με… θέα, πάνω στα σύννεφα

Ξενάγηση στο χλιδάτο ξενοδοχείο «Aman Tokyo»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ επέλεξε ένα από τα ξενοδοχεία της για να κάνει τον γάμο του, στη Βενετία. Από τα resorts που έχει ανά τον κόσμο περνούν οι πιο πλούσιοι και διάσημοι, ενώ έχει παρουσία και στη χώρα μας. Τώρα η αλυσίδα ξενοδοχείων Aman διαλέγει τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου για το πρώτο city hotel της, που θα ανοίξει τις πύλες του λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στο Τόκιο.
Το πολυτελές και υπερσύγχρονης αισθητικής «Aman Tokyo» θα καταλαμβάνει τους τελευταίους έξι ορόφους του περίφημου Otemachi Tower. Ο πύργος αυτός είναι ένα από τα πιο ψηλά κτίρια της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Είναι ένας ουρανοξύστης 38 ορόφων με ύψος 200 μέτρα. Το ξενοδοχείο εκτείνεται από τον 33ο όροφο μέχρι και το ρετιρέ. Παρά το υψόμετρο, το φινετσάτο κατάλυμα διαθέτει κήπο, πισίνα, αλλά και κάθε άνεση που θα απολάμβανε ένας πελάτης σε πιο… γήινο ξενοδοχείο!

f4 0

Το «Aman Tokyo» έχει 84 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με προδιαγραφές σουίτας. Ολα έχουν πανοραμική θέα προς τους κήπους του αυτοκρατορικού παλατιού αλλά και προς το περίφημο όρος Φούτζι. Στον 33ο όροφο, τον όροφο υποδοχής δηλαδή όπου βρίσκεται το Lounge by Aman, τα παράθυρα εκτείνονται από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι, σχηματίζοντας έτσι  έναν γυάλινο τοίχο. Εκεί βρίσκεται και το The Restaurant by Aman, αλλά και το μπαρ. Οσο για τον κήπο του ξενοδοχείου, χαρακτηρίζεται από τους δημιουργούς του ως ησυχαστήριο. Αυτό ήθελαν να καταφέρουν και δηλώνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Η πράσινη όαση βρίσκεται σε τόσο μεγάλο υψόμετρο ώστε να επικρατεί απόλυτη γαλήνη.

Ηρεμία

Το Aman Spa και η εκπληκτική, θερμαινόμενη πισίνα του συμπληρώνουν το παζλ της πολυτέλειας και της ηρεμίας που μπορεί κάποιος να αναζητεί μέσα στο Τόκιο, μία από τις πιο πολύβουες πρωτεύουσες του κόσμου.

f2 1

Η θέση του ξενοδοχείου είναι εξαιρετική γιατί δίνει τη δυνατότητα στους ενοίκους, οι οποίοι συνήθως ταξιδεύουν στο Τόκιο για δουλειές, να κινηθούν σε κοντινές αποστάσεις από το ξενοδοχείο, μια και βρίσκεται στην πιο εμπορική περιοχή της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμησή του υπάρχουν στοιχεία από την ιαπωνική παράδοση, εξευγενισμένα και παντρεμένα όμως με μοντέρνα στοιχεία. Η υπογραφή του σχεδιασμού του ανήκει στην ομάδα αρχιτεκτόνων Kerry Hill Architects, οι οποίοι έχουν επιβλέψει τα έξι από τα 27 ξενοδοχεία της αλυσίδας Aman. Στόχος τους είναι ο χώρος να αποπνέει στους ενοίκους αρμονία. Κεντρικά στοιχεία της όλης μελέτης είναι το παιχνίδι με το φως και η χρήση υλικών που είναι άμεσα συνυφασμένα με το τοπικό χρώμα κάθε χώρας, στην οποία εκτείνεται η αυτοκρατορία των ξενοδοχείων Aman.

f1 1

Μαίρη Κοντολούρη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....