Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ανδρέας Βγενόπουλος: Άγονο το «σφυρί» για τον πύργο στην Εκάλη του νεκρού...

Στα αζήτητα έμεινε η βίλα του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου,...

Την… παρέδωσαν με μηχανή!

Η πρωτόγνωρη κίνηση των απαγωγέων της Βαρβάρας Μητσώνη και το λάθος που οδηγεί στο κρησφύγετο

Μια μυστηριώδη και πρωτόγνωρη για τα ελληνικά χρονικά κίνηση στην υπόθεση αρπαγής της 27χρονης Βαρβάρας Μητσώνη ερευνούν με πολλή προσοχή οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Σύμφωνα με όσα φέρεται ότι κατέθεσε η ανιψιά του μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης Γιάννη Καϋμενάκη, μετά την καταβολή των λύτρων οι κακοποιοί τη μετέφεραν με μοτοσικλέτα από το κρησφύγετό τους και την άφησαν ελεύθερη κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν σε περιπτώσεις απαγωγής!
Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», οι απαγωγείς έδεσαν τα μάτια της κοπέλας για να μη δει το σημείο όπου την κρατούσαν φυλακισμένη επί εννέα ημέρες, της φόρεσαν κράνος και την επιβίβασαν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε συνεργός τους. Με αυτήν τη μετέφεραν στο σημείο όπου την απελευθέρωσαν.

Στο μεταξύ, οι κακοποιοί έκαναν άλλο ένα μεγάλο «λάθος». Το κινητό-φάντασμα που χρησιμοποίησαν για τις επικοινωνίες τους με την οικογένεια της νεαρής σπουδάστριας (εργάζεται παράλληλα σε νυχτερινό κέντρο στην Δάφνη) ίσως οδηγήσει στον εντοπισμό της μονοκατοικίας όπου την κρατούσαν. Κι αυτό γιατί το τελευταίο τηλεφώνημα έγινε μέσα από το κρησφύγετο των κακοποιών!
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις οι απαγωγείς πήραν τα 82.500 ευρώ των λύτρων από τον πατέρα της 27χρονης και επέστρεψαν στη μονοκατοικία, της έδωσαν το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν για τις διαπραγματεύσεις προκειμένου να μιλήσει η ίδια με τους γονείς της, να τους διαβεβαιώσει ότι είναι καλά και να τους προσδιορίσει πότε θα αφεθεί ελεύθερη.

Οπως αποκάλυψε η «Espresso», οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας έχουν επικεντρωθεί στη Λούτσα, γιατί το στίγμα της επίμαχης κλήσης προσδιορίστηκε από τον κοριό της ΕΛ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή. Για τον λόγο αυτό λοιπόν οι αστυνομικοί αναζητούν εκεί σπίτια «άδεια» που ίσως παραβιάστηκαν ή ενοικιασμένα για μικρό χρονικό διάστημα. Παράλληλα αναζητούν καταστήματα έτοιμου φαγητού που δέχονταν κατά τις επίμαχες ημέρες παραγγελίες (delivery) από σημεία στα οποία ως τότε δεν είχαν πελάτες.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας έχουν επεκταθεί και στην Τρίπολη, όπου δραστηριοποιείται ο «Mr Αστέρας», θείος της 27χρονης, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κάποιος από το περιβάλλον της οικογένειας αποκάλυψε άθελά του μυστικά σε πρόσωπα που δεν έπρεπε.

Με κλειστά μάτια και στην τουαλέτα

«Το δωμάτιο ήταν βαμμένο άσπρο και είχε μόνο ένα κρεβάτι. Το παράθυρο ήταν καλυμμένο με χοντρό χαρτόνι για να μη βλέπω τι υπήρχε έξω και να έχω άγνοια της ώρας. Στο πάτωμα είχε πλακάκια, όπως αυτά στα παλιά σπίτια». Ετσι φέρεται ότι περιέγραψε η 27χρονη Βαρβάρα τον χώρο όπου την κράτησαν φυλακισμένη οι απαγωγείς. Οταν έπρεπε να πάει στην τουαλέτα, οι κακοποιοί τής έκλειναν τα μάτια και τη συνόδευαν μέχρι την πόρτα. Το ότι άκουσε αυλόπορτα να ανοίγει οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως πρόκειται για μονοκατοικία.

Θεοδόσης Π.Πάνου

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...