Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πέμπτη13 Νοεμβρίου 2014

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι ευκαιρίες δεν θα περιμένουν για πολύ μέχρι να κινηθείτε, μη σκέφτεστε πολύ και…

ΚΡΙΟΣ: Η αξιοποίηση των δημιουργικών ταλέντων στον εργασιακό χώρο θα δώσει ιδιαίτερη ώθηση στα σχέδιά σας. Κάποια γεγονότα θα οριστικοποιήσουν επαγγελματικές συνεργασίες. Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας για να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολοκληρώστε σχέδια ή αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Τα οικονομικά πολύ σύντομα θα έχουν ανοδική πορεία. Μην ξεχνάτε ούτε λεπτό ότι οι εγωισμοί δεν χωράνε στις προσωπικές σχέσεις. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα κάνετε μεγάλα λάθη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αναλωθείτε σε γραφειοκρατικά θέματα ή συζητήσεις με παρασκηνιακό χαρακτήρα. Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Οσοι ψάχνετε τη δέσμευση αρχίστε να είστε πιο εκδηλωτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια και για να σιγουρευτείτε ότι δεν κινδυνεύετε από απώλειες προσέξτε τα ρίσκα. Πείτε τη γνώμη σας σε αυτούς που θα τη ζητήσουν, αλλά μην περιμένετε να την ασπαστούν. Οι αλλαγές στον χώρο σας, μικρές ή μεγάλες, θα φτιάξουν την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και κάντε σωστές επιλογές στον αισθηματικό τομέα, καθώς παρασκηνιακοί έρωτες θα αποσπάσουν την προσοχή σας. Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε. Εφαρμόστε τις ιδέες σας χωρίς δισταγμό και θα βρείτε ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αναπτύξτε οικονομικές συνεργασίες και πάρτε αποφάσεις σχετικά με τη συμπεριφορά σας. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, οπότε μην εμπιστεύεστε τους πάντες. Αν θέλετε να ζητήσετε χάρη από οικογενειακά πρόσωπα, μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες τους.

ΖΥΓΟΣ: Ο περισσότερος από τον χρόνο σας θα καταναλώνεται σε οικονομικά θέματα, διαπραγματεύσεις και συζητήσεις. Προχωρήστε βήμα βήμα σε σημαντικές συμφωνίες. Προτού βγάλετε συμπεράσματα για κάποια πρόσωπα, μπείτε λίγο στη δική τους θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρειάζεται να έχετε περισσότερο πείσμα και όχι να είστε εριστικοί απέναντι στους άλλους. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζατε, έχετε τα περιθώρια να κάνετε αλλαγές. Εχετε την άνεση να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να περάσετε όμορφα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε λύσεις σε προσωπικά προβλήματα, καθώς προβλέπεται μια μικρή αναστάτωση. Ακούστε τους φίλους σας και θα μάθετε πολλά. Προσέξτε τα νεύρα σας, διότι λόγω συγκυριών θα τεντώσουν. Περιορίστε τα θέματα που ανοίγετε, γιατί, αν συνεχίσετε έτσι, θα πάθετε υπερκόπωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τις απαραίτητες κινήσεις στον εργασιακό και τον οικονομικό τομέα, αλλά και στις σχέσεις σας. Κάθε βήμα που θα κάνετε πρέπει πρώτα να το μελετήσετε. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείστε με άτομα που είναι ενάντια στις αρχές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι ευκαιρίες δεν θα περιμένουν για πολύ μέχρι να κινηθείτε, μη σκέφτεστε πολύ και διστάζετε να κάνετε πράξη τα σχέδιά σας. Η ανοιχτή και ξεκάθαρη συζήτηση με άτομα του οικογενειακού χώρου θα εξομαλύνει καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Διεκδικήστε αυτά που θέλετε με τόλμη, όσο και αν σας τρομάζουν οι εξελίξεις, γιατί τα τεχνάσματα ή η απρεπή συμπεριφορά δεν βγάζουν πουθενά. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα οικονομικά σας, κάντε κάτι για να αλλάξετε την κατάσταση.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...