Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Ο μισός ισχυρός πλανήτης στο Epstein child gate

Στο «φως» τα ονόματα όλων εκείνων που εμπλέκονται μέσω δικογραφιών στο σκάνδαλο-μαμούθ

Την ώρα που όλοι ψάχνουν να μάθουν ποιοι είναι οι ξένοι πρόεδροι, ο πασίγνωστος πρωθυπουργός και οι άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες που έκαναν σεξ με ανήλικη σκλάβα του σεξ του καταδικασμένου παιδόφιλου Τζέφρι Επσταϊν, τα ονόματα των πανίσχυρων πολιτικών και δισεκατομμυριούχων που εμπλέκονται στις δικογραφίες της υπόθεσης προκάλεσαν πάταγο.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Από τους Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον, τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Αλ Γκορ, μέχρι τον Στίβεν Χόκινγκ και τον Ντέιβιντ Κόπερφιλντ οι καταγγελίες σε βάρος τους σοκάρουν.

epstein050147
Μπιλ Κλίντον

Γύρω στα 170 είναι τα ονόματα προσωπικοτήτων που αναφέρονται στις πάνω από 900 σελίδες δικαστικών εγγράφων για τις υποθέσεις που σχετίζονται με τον Επσταϊν. Τα έδωσε στη δημοσιότητα η ομοσπονδιακή δικαιοσύνη του Μανχάταν, έπειτα από εντολή που έδωσε στις 18 Δεκεμβρίου η δικαστής της Νέας Υόρκης Λορέτα Πρέσκα.

epstein050145
Εχουντ Μπαράκ

Τα έγγραφα έφεραν στο φως την καταγγελία της Βιρτζίνια Τζούφρι ότι ο δισεκατομμυριούχος Επσταϊν την ανάγκασε να κάνει σεξ όταν ήταν ανήλικη με «ξένους προέδρους, πασίγνωστο πρωθυπουργό και άλλους παγκόσμιους ηγέτες», χωρίς όμως να τους κατονομάσει.

epstein050149
Χίλαρι Κλίντον

Αντίθετα, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», ο Μπιλ Κλίντον κατονομάστηκε από τη Γιοχάνα Σόμπεργκ, που κατέθεσε ότι όταν ήταν ανήλικη ο Επσταϊν τής είπε ότι στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ τα κορίτσια «του αρέσουν μικρά». Επίσης, ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μπορεί να τη γλίτωσε με μια απλή αναφορά του ονόματός του στα δικαστικά έγγραφα, του τη φύλαγε όμως ο αδερφός του Επσταϊν. Μιλώντας στη «New York Post», ο Μαρκ Επσταϊν ανέφερε επί λέξει τη φράση που φέρεται ότι του είπε το 2016 ο Τζέφρι Επσταϊν για τον Τραμπ και τη Χίλαρι Κλίντον, που τότε ήταν οι δύο υποψήφιοι για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. «Αν πω όσα ξέρω για τους δύο υποψηφίους, θα πρέπει να ακυρώσουν τις εκλογές» είπε ο Τζέφρι Επσταϊν, σύμφωνα με τον Μαρκ.

epstein0501410
Αλ Γκορ

Καταθέσεις-φωτιά

Για τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ επί Μπιλ Κλίντον, Αλ Γκορ, η Τζούφρι κατέθεσε ότι κάποια στιγμή η Γκισλέιν Μάξγουελ της ζήτησε να τις δώσει φωτογραφίες που είχε βγάλει μαζί του. Η Τζούφρι όμως της απάντησε ότι τέτοιου είδους φωτογραφίες της έχει υπό τον έλεγχό του ο Επσταϊν ή η ίδια η Μάξγουελ. Στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται και το όνομα του Εχούντ Μπάρακ, που ήταν πρωθυπουργός του Ισραήλ από το 1999 έως το 2001, καθώς η Σόμπεργκ αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι τον είχε συναντήσει.

epstein050148
Ντόναλντ Τραμπ

Η Τζούφρι κατέθεσε, δε, ότι ο Τζέφρι Επσταϊν την πίεσε όταν ήταν ανήλικη να κάνει σεξ με άνδρες από τον κοινωνικό του κύκλο. Κατονόμασε μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την «Daily Mail», τους δισεκατομμυριούχους Γκλεν Ντούμπιν και Τόμας Πρίτσκερ, οι εκπρόσωποι των οποίων αρνήθηκαν κατηγορηματικά την κατηγορία.

epstein050144
Τόμας Πρίτσκερ

Ο Επσταϊν, από την άλλη, είχε μια «κάψα» να διαψεύσει την καταγγελία της Τζούφρι ότι ο παράλυτος επιστήμονας Στίβεν Χόκινγκ έκανε «όργιο με ανήλικες» στο νησί του παιδόφιλου μεγιστάνα που αυτοκτόνησε το 2019 στη φυλακή. Σε email που έστειλε στη Μάξγουελ ο Επσταϊν της ζητούσε να πληρώσει «φίλους, γνωστούς ή συγγενείς» της Τζούφρι «για να βοηθήσουν να αποδειχτεί ότι είναι ψευδείς οι ισχυρισμοί της» που αφορούσαν, επίσης, δείπνο με τον Μπιλ Κλίντον.

epstein050146
Ντέιβιντ Κόπερφιλντ

Για τον διάσημο μάγο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ η Σόμπεργκ κατέθεσε ότι τον συνάντησε σε δείπνο στο σπίτι του Επσταϊν, όπου έκανε μερικά μαγικά κόλπα. Κάποια στιγμή ο Κόπερφιλντ τη ρώτησε αν γνωρίζει ότι «κορίτσια πληρώνονταν για να βρουν άλλα κορίτσια» για τον Επσταϊν.

epstein050141
Στίβεν Χόκινγκ

Ο διαβόητος πρίγκιπας Αντριου και ο μυστηριώδης γαλαζοαίματος των… ανηλίκων

Ο διαβόητος πρίγκιπας Αντριου έκανε όργιο με ανήλικα κορίτσια, κατήγγειλε μία από τις ανήλικες σκλάβες του σεξ του παιδόφιλου Τζέφρι Επσταϊν που συμμετείχε σε αυτό, βάζοντας παράλληλα στο κάδρο και έναν άλλον μυστηριώδη πρίγκιπα, με τον οποίο αναγκάστηκε να κάνει σεξ.

epstein050142
Ο πρίγκιπας Αντριου φωτογραφίζεται με ένα από τα θύματα την Βιργινία Γούφερ

Η «Αγνωστη 3», όπως αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα που αποκαλύφθηκαν, αλλά πιστεύεται ότι είναι η Βιρτζίνια Τζούφρι, κατήγγειλε στην κατάθεσή της ότι όταν ήταν ανήλικη έλαβε την εντολή από τον Επσταϊν να κάνει σεξ με τον Αντριου και «να δώσει στον πρίγκιπα οτιδήποτε ζητήσει». Ο μεγιστάνας, που αυτοκτόνησε στη φυλακή το 2019, απαίτησε από την Τζούφρι να του δίνει αναφορά με λεπτομέρειες για το πώς την κακοποίησε σεξουαλικά ο πρίγκιπας Αντριου, έπειτα από κάθε συνάντησή τους.

Οπως προκύπτει από κατάθεση που έδωσε το 2014, η Τζούφρι κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε να κάνει τρεις φορές σεξ, σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες με τον αδελφό του βασιλιά Καρόλου και αγαπημένο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η μία φορά ήταν στο ιδιωτικό νησί του Επσταϊν στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους, όπου ο Αντριου συμμετείχε σε όργια «με πολλά ανήλικα κορίτσια», μεταξύ των οποίων και την ίδια. Οι άλλες δύο ήταν στο διαμέρισμα της Γκισλέιν Μάξγουελ στο Λονδίνο και στη Νέα Υόρκη.

epstein050143
Ο πρίγκιπας Αντριου μαζί με τον Τζέφρι Επσταϊν

Για πρώτη φορά δε, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun», αποκαλύπτεται ότι η Τζούφρι κατήγγειλε πως όταν ήταν ανήλικη εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ και με έναν άλλον πρίγκιπα. Οπως είπε, η Γκισλέιν τής έδωσε εντολή να πάει στο δωμάτιο όπου βρισκόταν ο μυστηριώδης πρίγκιπας και να του κάνει «ερωτικό μασάζ» προτού κάνει σεξ μαζί του.

epstein05014
Η Βιργινία Γούφερ ένα από τα θύματα

Στα έγγραφα που αποκαλύφθηκαν, η Τζούφρι δεν κατονόμασε τον γαλαζοαίματο που την κακοποίησε, «ανάβοντας» φωτιές σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν την ταυτότητά του. Ωστόσο, κανένας δεν διασφαλίζει ότι πρόκειται για πρίγκιπα της βρετανικής οικογένειας, γεγονός που σημαίνει ότι, αν δεν υπάρξουν νέες αποκαλύψεις, ψάχνουμε ψύλλο στα άχυρα ανάμεσα στους πρίγκιπες όλων των βασιλικών οικογενειών του πλανήτη.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...