Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Μητέρα με ψυχολογικά προβλήματα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το μόλις 6,5 μηνών αγοράκι της

«Μήδεια» στην Ημαθία

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε χθες στην Ημαθία, με θύμα ένα αγοράκι μόλις 6,5 μηνών και θύτη τη γυναίκα που το έφερε στη ζωή.

Το άτυχο βρέφος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου από την 37χρονη μητέρα του, μπροστά στα μάτια των δύο μεγαλύτερων αδελφών του, ηλικίας 6 και 7 ετών αντίστοιχα. Η ανατριχιαστική υπόθεση, που έχει παγώσει το πανελλήνιο, αποκαλύφθηκε όταν σε κατάσταση αλλοφροσύνης η γιαγιά και ο παππούς του βρέφους το μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Βέροιας σε άθλια κατάσταση.

Το μωράκι ήταν αιμόφυρτο και μελανιασμένο από το ξύλο, ενώ δεν είχε σφυγμό. Στο νοσοκομείο επικράτησε πανικός και αμέσως όλοι οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων έπεσαν πάνω του προκειμένου να το επαναφέρουν.

Μάταια, όμως, καθώς είχε υποκύψει στα βαρύτατα τραύματά του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 37χρονη μητέρα, η οποία συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, άρχισε να το χτυπά αλύπητα με όλη της τη δύναμη μπροστά στα μάτια των δύο μεγαλύτερων παιδιών της, τα οποία έντρομα έτρεξαν και φώναξαν τη θεία τους και τους παππούδες τους, που μένουν ακριβώς απέναντι.

Στο σπίτι έτρεξαν αμέσως η αδελφή της 37χρονης και οι γονείς της, οι οποίοι μόλις είδαν σε τι κατάσταση ήταν το αγοράκι άρχισαν να ουρλιάζουν. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ωστόσο, επειδή κατάλαβαν ότι το ασθενοφόρο θα καθυστερούσε μέχρι να έφτανε στο σπίτι, στο Μακροχώρι Ημαθίας, το έβαλαν οι ίδιοι στο αυτοκίνητο και το μετέφεραν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν στο νοσοκομείο.

arta vrefos

Οπως κατέθεσαν στους αστυνομικούς ο παππούς και η γιαγιά του τραγικού βρέφους, η κόρη τους είχε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και πάσχει από βαριά κατάθλιψη, ενώ, κατά πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Από τον πρώτο της γάμο είχε αποκτήσει δύο παιδιά, ηλικίας 6 και 7 ετών, ενώ από τον δεύτερο γάμο της είχε αποκτήσει το άτυχο αγοράκι. Ωστόσο, ήταν σε διάσταση με τον πατέρα του βρέφους.

Νεκροτομή

Η ίδια κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση ποινικών διώξεων. Ωστόσο μέχρι αργά χθες το βράδυ έδειχνε να μην έχει συνειδητοποιήσει το κακό που έχει διαπράξει. Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή του μωρού που έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον βάναυσο τρόπο. Τραγική φιγούρα στην τραγωδία, εκτός από τα δύο παιδιά, είναι και ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος δεν άντεξε και κατέρρευσε μόλις έμαθε τι συνέβη.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...