Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σπάραξε η μάνα του άφαντου Μπάμπη Κούτσικου όταν αντίκρισε τον κρεοπώλη έξω από την αστυνομία

«Πού είναι το παιδί μου, ρε;»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, καθώς ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, στον 51χρονο κρεοπώλη, ο οποίος είχε δανειστεί 17.000 ευρώ από τον αγνοούμενο άνδρα και ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό στις 4 Ιανουαρίου, όταν χάθηκαν τα ίχνη του!

mpampis koutsikos190141
Ο χασάπης

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να βρεθεί με χειροπέδες και δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση και, συγκεκριμένα, ο 36χρονος φίλος του κρεοπώλη, το κινητό του οποίου εξέπεμψε σήμα στην περιοχή όπου εξαφανίστηκε ο νεαρός άνδρας και φέρεται ότι είχε διαγράψει συνομιλίες του με τον 51χρονο χασάπη.

Τόσο ο ίδιος όσο και ακόμη τρία άτομα -ένας άνδρας και δύο γυναίκες- προσήχθησαν χθες στο Τμήμα, προκειμένου να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Η αντίστροφη μέτρηση για την παραπομπή του 51χρονου στη Δικαιοσύνη άρχισε προχθές, όταν κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με όσα είχε καταθέσει αρχικά στις αστυνομικές Αρχές και να απαντήσει σε νέα σοβαρά ερωτήματα που έχουν προκύψει.

Διαβάστε επίσης: Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: «Ο Μπάμπης μπορεί να έχει τεμαχιστεί»

mpampis koutsikos18014
O Μπάμπης Κούτσικος

Παρά το ολονύχτιο στενό «μαρκάρισμα» των αστυνομικών –η κατάθεση του 51χρονου διήρκεσε 11 ώρες!- δεν «έσπασε» και επανέλαβε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη. Ακόμα και όταν η οικογένεια του 31χρονου τού ζητούσε να ομολογήσει και τού ασκήθηκε η δίωξη, ο «σκληρός» κρεοπώλης δεν λύγισε και ατάραχος κοίταζε στα μάτια τους αστυνομικούς!

mpampis koutsikos120141

Ωστόσο, οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε δεν άφησαν στην εισαγγελέα Μεσολογγίου άλλη επιλογή από το να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τον 51χρονο «έκαψαν» το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, από το οποίο προέκυψε ότι τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του Μπάμπη Κούτσικου ακολούθησε

διαφορετική διαδρομή από αυτήν που περιέγραψε αρχικά στους αστυνομικούς, και η αδυναμία του να περιγράψει τι ακριβώς έκανε αφότου άφησε τον 31χρονο στο σημείο όπου εξαφανίστηκε. Επίσης, κομβικής σημασίας θεωρήθηκαν από τις διωκτικές Αρχές οι καταθέσεις ατόμων που ανέφεραν πως σε συζητήσεις που είχαν με τον κρεοπώλη φέρεται ότι τους εκμυστηρεύτηκε πως δεν θα βρουν ποτέ τον Μπάμπη, ενώ παράλληλα τους ρωτούσε πώς είναι η ζωή στις Φυλακές Κορυδαλλού.

mpampis koutsikos19014
Η μητέρα του 31χρονου

Χθες το πρωί, έξω από το κτίριο της Ασφάλειας, όπου έδινε κατάθεση ο 51χρονος, προκάλεσαν σπαραγμό τα λόγια της μητέρας του 31χρονου που αγνοείται εδώ και 15 ημέρες στο Μεσολόγγι. «Πού είναι το παιδί μου, ρε; Ακου εμένα, τη μάνα. Πού άφησες το παιδί μου; Μίλα, ρε, αν έχεις λίγο ψυχή μέσα σου» φώναζε, δείχνοντας να έχει συνειδητοποιήσει πως ο γιος της έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας. Το ίδιο σίγουρη εμφανίστηκε η αδελφή του Μπάμπη, η οποία βρέθηκε χθες, μαζί με άλλους συγγενείς και ντόπιους, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλοακαρνανίας, ζητώντας από τον 51χρονο κρεοπώλη να ομολογήσει το έγκλημα και να τους αποκαλύψει πού βρίσκεται η σορός του αγαπημένου τους.

Το τζιπ του χασάπη

«Ενα σώμα, το οποίο είναι νεκρό, αν ζυγίζει 70 κιλά, ζυγίζει πολύ περισσότερο. Οπότε δεν μπορείς μόνος σου να σηκώσεις ένα νεκρό σώμα. Μπορεί να υπάρχει και ένας άλλος που βοήθησε (ενν.: τον κρεοπώλη) να τον πάνε εκεί που τον πήγανε» ανέφερε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, τόνισε ότι η σύλληψη του 51χρονου «είναι μία δικαίωση», γιατί αποδείχτηκε ότι εμπλέκεται στην εξαφάνιση του αδελφού της και προέτρεψε τον κατηγορούμενο κρεοπώλη να αποκαλύψει πού βρίσκεται ο συγγενής της. «Ας πει πού είναι ο αδελφός μου. Γιατί να το κρατάει μυστικό, ενώ υπάρχει ήδη η κατηγορία εναντίον του;», αναρωτήθηκε η αδελφή του αγνοούμενου άνδρα. Ενταση επικράτησε τη στιγμή που αστυνομικοί φυγάδευσαν τον κρεοπώλη, προκειμένου να τον οδηγήσουν στα δικαστήρια, όπου ο εισαγγελέας τού άσκησε δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο ο 51χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο χασάπης

Στο μεταξύ, προχθές ο δικηγόρος Κώστας Δημόπουλος, που εκπροσωπεί τη μητέρα και τις δύο αδελφές του 31χρονου Μπάμπη, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστων για εγκληματική ενέργεια, αλλά και μήνυση κατά του 51χρονου για ψευδομαρτυρία, για τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις του. «Από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών μεταξύ του αγνοουμένου και του κρεοπώλη προκύπτει ότι ο 51χρονος έχει τσακωθεί με την αλήθεια και λέει ψέματα. Ειδικότερα, αν και ο κρεοπώλης είχε πει πως τον κάλεσε ο 31χρονος για να τον μεταφέρει στο σημείο που είχε ραντεβού για κυνήγι, διαπιστώθηκε πως συνέβη το αντίστροφο. Τηλεφώνησε εκείνος στον Μπάμπη και του ζήτησε να συναντηθούν. Κάτι που έγινε λίγες ώρες αργότερα» δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...