Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Έρευνες της Αστυνομίας για σχέσεις του 50χρονου χασάπη από το Μεσολόγγι με κύκλωμα

Τοκογλύφοι πίσω από τον άφαντο Μπάμπη

Την ώρα που η αγωνία για την τύχη του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 4 Ιανουαρίου στο Μεσολόγγι, παραμένει στα ύψη και ο 50χρονος υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για τη δολοφονία του προετοιμάζεται για όσα θα πει στην απολογία του στον ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν βάσιμες υποψίες ότι πίσω από την εξαφάνιση του νεαρού άνδρα κρύβεται παράλληλο κύκλωμα τοκογλυφίας!

mpampis koutsikos190141
Ο χασάπης

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», ο 50χρονος κρεοπώλης, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, δανειζόταν χρήματα από τον αγνοούμενο 31χρονο με το πρόσχημα ότι ήθελε να αγοράσει κρέατα και, στη συνέχεια, τα έδινε σε ανθρώπους που είχαν ανάγκη, για να «καρπώνεται» τους τόκους. Η πληροφορία αυτή έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών, οι οποίοι προσπαθούν να «φωτίσουν» το προφίλ του 50χρονου χασάπη, ο οποίος παραμένει σκληρός και επιμένει στον ισχυρισμό ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την εξαφάνιση του Μπάμπη, παρόλο που τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ. τον «καίνε».

Οι λογαριασμοί

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, αναμένονται και τα αποτελέσματα από την άρση του τραπεζικού απορρήτου, από την οποία θα φανούν τυχόν κινήσεις με χρηματικά ποσά στους λογαριασμούς του αγνοούμενου άνδρα, αλλά και στου κρεοπώλη. Στο μεταξύ, στο «κάδρο» των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει, εκτός από τον 50χρονο, ο 36χρονος φίλος του, το κινητό του οποίου εξέπεμψε σήμα στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου και φέρεται ότι έσβησε κλήσεις και μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον κατηγορούμενο χασάπη, η σύζυγός του και ακόμα ένα ζευγάρι.

mpampis koutsikos19014
Η μητέρα του αγνοουμένου

Η εν λόγω «τετράδα», η οποία απασχολεί έντονα τις διωκτικές Αρχές, έχει ήδη κληθεί δύο φορές να καταθέσει όσα γνωρίζει για τη μυστηριώδη υπόθεση, σε μία προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν και κατά πόσο εμπλέκεται στην εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο 36χρονος ποδοσφαιριστής ομάδας της Γ’ Εθνικής με τη σύζυγό του και το δεύτερο ζευγάρι είχαν φτάσει στην Αθήνα πριν από έναν μήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι!

Μίλησαν οι φίλοι του

«Του έχει αποδοθεί ενοχή (ενν. 50χρονο κρεοπώλη). Πλέον έγινε σύλληψη για δολοφονία από πρόθεση και είναι κρατούμενος. Μερικές φορές δεν χρειάζεται κάποιος να ομολογήσει, αλλά όταν τα στοιχεία έχουν συλλεχθεί σωστά είναι αδιάσειστα. Μίλησαν οι φίλοι του. Αυτό που απασχολεί είναι το πού βρίσκεται το πτώμα του άτυχου αυτού παιδιού, ώστε να δοθεί στους γονείς του. Το μέρος εκεί είναι όλο βάλτος. Αν είναι εκεί μπορεί και να μη βρεθεί ποτέ. Δεν ισχύει πως όταν δεν υπάρχει πτώμα, δεν υπάρχει έγκλημα» δήλωσε ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.

mpampis koutsikos18014
O Μπάμπης Κούτσικος

Στη συνέχεια εξήγησε πώς οδηγήθηκαν οι Αρχές στη σύλληψη του 50χρονου: «Από μία αντίφαση του κατηγορουμένου, πως τον πήρε τηλέφωνο ο Μπάμπης, ενώ τον είχε πάρει ο ίδιος, και έτσι πιθανολογείται πως έγινε το ραντεβού. Δεν ισχύει πως ο Μπάμπης θα πήγαινε για κυνήγι, γιατί δεν φορούσε τέτοια ρούχα. Υπάρχουν κενά σε αντιφάσεις άλλων, όπως του 36χρονου φίλου του. Υπάρχει ένας κύκλος 4-5 ατόμων που εξετάζεται τώρα για τις αντιφάσεις και πιθανόν αν τον βοήθησε κάποιος. Σε αυτήν την περιοχή ψάχνουν, γιατί εκεί έδειξαν τα στίγματα». Τέλος, αποκάλυψε πως υπάρχουν υπόνοιες για κακοποιητική συμπεριφορά του κατηγορουμένου απέναντι στην πρώην σύζυγό του, η οποία τον εγκατέλειψε.

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου τόνισε πως ο κρεοπώλης δεν θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών και δεν εξήγησε τα δεδομένα που υπάρχουν. «Ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές Αρχές για όσα έχουμε στα χέρια μας και υπήρξε ένα ένταλμα σύλληψης. Τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Η έρευνα συνεχίζεται γιατί ο άνθρωπος (ενν. 31χρονο) δεν έχει βρεθεί. Συνεχίζουμε μέχρι να βρούμε κάποιο ίχνος. Εξετάζονται και άλλα άτομα, χωρίς να μπορούμε να πούμε αν υπάρχει κάποιος ύποπτος» είπε.

mpampis koutsikos120141

«Ισως τον… τεμάχισαν»

Τη φρικιαστική εκτίμηση ότι το άψυχο σώμα του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος παραμένει άφαντος εδώ και 17 ημέρες και πιθανολογείται ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, πιθανότατα τεμαχίστηκε έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρης Λέων!

Δεδομένου ότι οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές αντιμετωπίζουν πλέον την υπόθεση σαν έγκλημα, ο κ. Λέων τόνισε πως ενδεχομένως ο δράστης ή οι δράστες τεμάχισαν το πτώμα του νεαρού άνδρα σε μια προσπάθεια να σβήσουν τα ίχνη τους και να δυσχεράνουν το έργο των αστυνομικών. Παράλληλα, επεσήμανε πως «επειδή η σορός μπορεί να βρεθεί έπειτα από καιρό ίσως να βρίσκεται σε περισσότερη αποσύνθεση». Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας, υπάρχει δυσκολία στο να βρεθεί ο τρόπος με τον οποίο έχει διαπραχθεί ένα έγκλημα.

Lewn Grhgorhs19014
Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων

«Εάν, όμως, έχουμε μια σωστή διαδικασία από την πλευρά των αστυνομικών Αρχών και μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως τα ηλεκτρονικά στίγματα, “δένει” μία υπόθεση, προφανώς και μπορεί να αποδοθεί κατηγορία. Επειδή η περιοχή είναι πολύ δύσκολη, υπάρχει μία δυσκολία ακόμα και εάν βρεθεί η σορός. Επειδή μπορεί να βρεθεί έπειτα από καιρό, θα είναι σε περισσότερη αποσύνθεση. Μπορεί να βρεθεί σε πολύ κακή κατάσταση. Υπήρχαν μήπως συνεργοί; Ακόμα και ένα τμήμα σορού να βρούμε, μπορούμε να δώσουμε πολλές απαντήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την πεποίθηση του γνωστού ιατροδικαστή ότι η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου τεμαχίστηκε δεν μοιράζεται ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, ο οποίος θεωρεί ότι το άψυχο σώμα του αγνοούμενου άνδρα μεταφέρθηκε ακέραιο σε άλλο σημείο. «Το αυτοκίνητο του κρεοπώλη ήταν καθαρό. Απομακρύνεται το γεγονός να έχει τεμαχιστεί. Πιστεύεται πως το σώμα μεταφέρθηκε αυτούσιο. Υπάρχουν φονιάδες οι οποίοι δεν το έχουν καταθέσει ποτέ» εξήγησε σε δηλώσεις του.

mpampis koutsikos20014
Ο 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος

«Βασανιστήριο»

«Από ό,τι γνωρίζω, ο κατηγορούμενος δεν θα ανακρίνεται σε καθημερινή βάση. Εφόσον δεν “έσπασε” εκείνο το βράδυ, νομίζω ότι δεν θα το κάνει ποτέ. Ο αδελφός μου πέρασε ένα βασανιστήριο. Αν μας έδιναν (ενν. αστυνομικούς) πέντε λεπτά, θα τον κάναμε να πει πού είναι ο Μπάμπης…» δήλωσε η αδελφή του Μπάμπη ανάμεσα σε λυγμούς και πρόσθεσε: «Η περιοχή είναι τεράστια, όλοι έχουν πει ότι έχει ψαχτεί παντού. Εχουμε σκοπό να ψάξουμε το κάθε μέτρο, μπορεί να μας πάρει δύο τρεις εβδομάδες».

Τέλος, στην ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος, πέραν του κρεοπώλη, πού βρίσκεται ο Μπάμπης, απάντησε: «Εύχομαι να υπάρχει κάποιος άλλος που όσο ήταν ελεύθερος ο κρεοπώλης τού μίλησε και του είπε πού βρίσκεται. Αν ισχύει η κατάθεση του ανθρώπου που μίλησε στα κρατητήρια με τον 50χρονο, ενός ατόμου αγνώστου προς τον κρεοπώλη, είναι πιθανόν να έχει μιλήσει και σε κάποιον πιο γνωστό του».

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...