Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σε κάθειρξη 45 ετών γνωστός νομικός των Αθηνών για τον κατ’ εξακολούθηση...

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε γνωστός δικηγόρος των...

Η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για τη Σουηδία, για να ρίξει τη… ζαριά...

«Καλή επιτυχία, Ελλάδα» έγραφαν και οι πίνακες ανακοινώσεων του...

Μαχαιροβγάλτης θαμώνας σκόρπισε τον θάνατο έξω από το μαγαζί όπου εμφανίζονται οι...

Τις συνθήκες και κυρίως τους δράστες της ένοπλης συμπλοκής...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό...

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Στο Ζεφύρι ανήλικο αυτιστικό αγόρι κακοποιήθηκε σεξουαλικά με δόλωμα… ένα πατίνι!

«Κτήνη» made in Pakistan

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τη φρίκη που βίωσαν μία 40χρονη γυναίκα στον Αυλώνα κι ένα αγοράκι μόλις 13 ετών με αυτισμό στο Ζεφύρι, όταν έπεσαν στα «δίχτυα» αδίστακτων Πακιστανών, που τους κακοποίησαν σεξουαλικά. Στη μία περίπτωση, το κτήνος κατέγραψε τις αρρωστημένες του πράξεις στο κινητό του τηλέφωνο και απειλούσε επί σειρά ημερών τη γυναίκα, ενώ στη δεύτερη ο δράστης πήρε τον δρόμο για τη φυλακή, αφού φέρεται ότι βίασε το παιδί, δελεάζοντάς το με ένα… πατίνι!

viasmos23014

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μαρτύριο για τη 40χρονη άρχισε στα τέλη του Ιανουαρίου, όταν ο 21χρονος Πακιστανός, φίλος του ανιψιού της, «μπούκαρε» στο σπίτι της στον Αυλώνα και την κακοποίησε. Οπως είπε η γυναίκα, την απείλησε πως αν δεν ικανοποιήσει τα νοσηρά του ένστικτα πάνω της, θα τη σκοτώσει, ενώ άρχισε να τη χτυπάει, ώστε να κάμψει τις αντιστάσεις της. Σαν να μην έφτανε αυτό, κατέγραψε όσα φρικτά της έκανε με το κινητό του τηλέφωνο και την προειδοποίησε πως σε περίπτωση που «μιλήσει» θα στείλει το υλικό σε φίλους και συγγενείς της.

Κόλαση

Ωστόσο, ο εφιάλτης για τη γυναίκα από την Ινδία δεν είχε τελειώσει εκεί, αφού «διψασμένος» για σαρκική ηδονή, της έκανε τη ζωή κόλαση. Καθημερινά την έπαιρνε τηλέφωνο και της ζητούσε επίμονα να συνευρεθούν ερωτικά, ενώ ταυτόχρονα την απειλούσε με τη διαρροή του βίντεο. Βέβαια, δεν έμεινε στα τηλέφωνα, αφού πριν από μερικές ημέρες πήγε στο σπίτι της, όπου τη βίαζε για ώρες, γεγονός που την έφερε εκτός εαυτού.

Η 40χρονη δεν άντεξε άλλο και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού, όπου περιέγραψε το μαρτύριο που βίωνε στα χέρια του 21χρονου. Αμεσα οι αστυνομικοί τής έδειξαν φωτογραφίες και η γυναίκα αναγνώρισε τον βιαστή της. Πολύ γρήγορα οργανώθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του και τελικά συνελήφθη στο σπίτι του. Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να αναζητηθεί, μεταξύ άλλων, το βίντεο του βιασμού. Από την πλευρά του, ο Πακιστανός αρνήθηκε να απολογηθεί στους αστυνομικούς, όμως την Τετάρτη θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

viasmos shutterstock 800x400 1

Δώρο

Την ίδια ώρα, αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρέθηκε και ένας 42χρονος Πακιστανός, που δίχως ίχνος ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης κακοποίησε σεξουαλικά ένα 13χρονο αγοράκι, που ανήκει στο φάσμα του αυτισμού! Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η μητέρα του παιδιού πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας Ζεφυρίου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ήταν μεσημέρι Παρασκευής όταν ο διεστραμμένος παιδόφιλος πλησίασε το παιδί και του υποσχέθηκε πως αν τον ακολουθήσει στο σπίτι του, θα του χαρίσει ένα πατίνι. Το αγοράκι πείστηκε, καθώς έχει μεγάλη αγάπη για τα πατίνια, ωστόσο, όταν μπήκαν στο διαμέρισμά του, ο Πακιστανός φέρεται ότι ασέλγησε σε βάρος του.

Οταν το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του, η μητέρα του αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά κι όταν το ρώτησε, εκείνο «λύγισε» και της τα είπε όλα. Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος με τη συνδρομή ανδρών της ΟΠΚΕ εντόπισαν την ίδια ημέρα το σεξουαλικό αρπακτικό και του φόρεσαν χειροπέδες, με την κατηγορία της κατάχρησης ανηλίκου, ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη. Ο ίδιος χθες οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, όμως δεν φάνηκε να πείθει κι έτσι αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Τζένη Λάττου: Η «απόδραση» της πρώην συντρόφου του Παντελίδη από τα αιματοβαμμένα χαλάσματα του Μαρόκο

Τον απόλυτο τρόμο στα φονικά Ρίχτερ που ισοπέδωσαν ολόκληρες...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...