Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Εξάρχεια: Εφιάλτης χαράματα μέσα στο σπίτι 35χρονης – Δύο… «κατσαβιδάτοι» Σομαλοί πήγαν να τη βιάσουν!

Μαύροι πάνθηρες με «θήραμα» κομμώτρια

Ούτε στους πιο άγριους εφιάλτες της δεν θα είχε δει όσα έζησε μέσα στο σπίτι της στα Εξάρχεια μια 35χρονη, που, καταμεσής της νύχτας, άνοιξε τα μάτια της και είδε πάνω από το κεφάλι της δύο Σομαλούς, οι οποίοι τη λήστεψαν, άνοιξαν το στόμα της για να δουν αν έχει χρυσά δόντια για να τη ξεδοντιάσουν και επιπλέον επιχείρησαν και να τη βιάσουν!

  • Από τη Νάντια Αλεξίου

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου: το ρολόι στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Ρεθύμνου, στα Εξάρχεια, έδειχνε πέντε και είκοσι τα ξημερώματα. Η 35χρονη κομμώτρια, που ζει μόνη, κοιμόταν με το φως αναμμένο, όταν ξαφνικά ξυπνά, αφού αντιλαμβάνεται παρουσία στον χώρο.

somalos130342
Βίντεο με τους δύο Σομαλούς επίδοξους βιαστές

Πάνω από το προσκεφάλι της

Ανοίγοντας τα μάτια της αντικρίζει δύο μαύρες φιγούρες πάνω από το κεφάλι της. Είναι δύο νεαροί Σομαλοί που είχαν εισβάλει σαν αιλουροειδή από το μπαλκόνι της παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα. Κρατώντας κατσαβίδια στα χέρια, την απειλούν και της λένε «μη φωνάξεις». Τρομοκρατημένη η γυναίκα τυλίγεται στην κουβέρτα της και τους λέει «ψάξτε και πάρτε ό,τι θέλετε, αλλά μη με πειράξετε». Ο ένας Αφρικανός μένει στο υπνοδωμάτιο μαζί της, ενώ ο συνεργό τους αρχίζει και ψάχνει το διαμέρισμα. Ο Σομαλός που την επιτηρούσε, πέρα από τη ληστεία, ήθελε να εκτονώσει και τις ορμές του. Ετσι, ο Αφρικανός απλώνει θρασύτατα το χέρι του και θωπεύει την κοπέλα στο στήθος. Ο Σομαλός άρχισε να κυριεύεται από αμόκ βιασμού. Αρχίζει να επαναλαμβάνει συνεχώς τη φράση «μόνο εγώ», ενώ τη ρωτάει αν έχει αγόρι και αν θέλει να κάνουν σεξ! Ο Σομαλός, τυφλωμένος από ορμές, αρχίζει να μαλάζει το μόριό του και κάνει κίνηση να το ακουμπήσει πάνω στο κορμί της γυναίκας.

somalos130341

Η 35χρονη κομμώτρια με τεράστια αποθέματα ψυχραιμίας παραμένει τυλιγμένη με την κουβέρτα και του απαντά σε έντονο ύφος ότι δεν θέλει. Ο συνεργός του ακούει την ένταση και επιστρέφει στο υπνοδωμάτιο. Οι δύο 20χρονοι Αφρικανοί, πάντα με την απειλή κατσαβιδιού, αλλάζουν ρόλους και ο συνεργός του μένει στον χώρο, ενώ ο έτερος αποχωρεί για να ψάξει εκείνος το διαμέρισμα.

Κάτω από την κουβέρτα της

Αλλά και ο δεύτερος ληστής, ένας ψηλόλιγνος επίσης Σομαλός, δεν είχε έρθει μόνο για ληστεία. Με την απειλή κατσαβιδιού, εκτείνει το πόδι του στο κρεβάτι της 35χρονης, χουφτώνει το μόριό του πάνω από τη φόρμα που φοράει και επιχειρεί να αγγίξει την 35χρονη κάτω από την κουβέρτα της. Η γυναίκα με έντονη φωνή του ζητά να σταματήσει και ο συνεργός του, φοβισμένος από την ένταση, επιστρέφει στο υπνοδωμάτιο κρατώντας την τσάντα της, η οποία περιείχε 1.050 ευρώ, το τηλέφωνο, κάρτες και ταυτότητα.

somalos13034

«Σσς..» ψιθυρίζει στην 35χρονη, και κάνει τη χαρακτηριστική κίνηση με το δάχτυλό του στα έντονα σαρκώδη χείλη του. Στη συνέχεια, λίγο προτού αποχωρήσουν, ένας από τους δύο την ακινητοποιεί, χώνει τα δάχτυλά του στο στόμα της και το ανοίγει για να διαπιστώσει αν έχει χρυσά δόντια, ώστε να της τα βγάλει!

Το επόμενο πρωί η 35χρονη κατήγγειλε όσα βίωσε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων, καθώς είναι από τις αστυνομικές υπηρεσίες του κέντρου της Αθήνας που τα βράδια, λόγω έλλειψης προσωπικού, κατεβάζει… ρολά! «Προσπάθησαν να μου κατεβάσουν την κουβέρτα, να μου αγγίξουν το στήθος και τους είπα “όχι, δεν θέλω”. Απέτρεψα τον βιασμό δύο φορές από τον έναν και μία από τον άλλον» κατέθεσε η 35χρονη. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων συγκέντρωσαν υλικό από κάμερες που κατέγραψαν τη στιγμή που οι Σομαλοί έφευγαν από το διαμέρισμα κρατώντας την τσάντα του θύματος.

«Ασυνόδευτα ανήλικα»

Το πρωί της περασμένης Δευτέρας, έπειτα από αναζητήσεις της Ασφάλειας Εξαρχείων και του Αγίου Παντελεήμονα σε στέκια Σομαλών, εντοπίστηκε ο ένας από τους δράστες στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Διδότου. Στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη ο θρασύτατος μετανάστης έσπρωξε τους αστυνομικούς και το έβαλε στα πόδια. Επειτα από πεζή καταδίωξη ο κακοποιός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Το εξοργιστικό είναι πως ο ίδιος είχε συλληφθεί πριν από τρεις ημέρες, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον άφησε ελεύθερο, ενώ δεν είχαν καταχωριστεί τα αποτυπώματά του στη Σήμανση.

Ο 20χρονος ομολόγησε τις πράξεις του και «έδωσε» τον συνομήλικο συνεργό του. Οπως είπε, έως το 2022 διέμενε ως «ασυνόδευτο ανήλικο» στη ΜΚΟ Ηλιαχτίδα, ενώ ο συνομήλικος συνεργός του σε δομή στην Κυψέλη. Τελευταία γνωστή διαμονή του ήταν ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια. Αυτό το διαμέρισμα το είχε Ολλανδός που ζούσε έξι μήνες στη χώρα μας και έξι στην πατρίδα του. Ο Σομαλός το είχε διαρρήξει και είχε εγκατασταθεί εκεί σαν… κύριος. Στο ποινικό μητρώο των δύο υπάρχουν ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές. Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, ενώ οι αναζητήσεις για τον συνεργό του συνεχίζονται.

somalos130343

Το παραλίγο θύμα μιλά στην «Εspresso»

Την τρομακτική εμπειρία με τους Σομαλούς περιέγραψε η 35χρονη κομμώτρια στην «Espresso» και εξήγησε πώς με την ψυχραιμία της απέφυγε τα χειρότερα. «Φοβήθηκα, αλλά έκανα αυτό που έπρεπε για την επιβίωση και την ασφάλειά μου, παρέμεινα ψύχραιμη, δεν φώναξα, και τους επιβλήθηκα» ανέφερε η 35χρονη γυναίκα και συνέχισε: «Θυμόμουν όλα τα χαρακτηριστικά τους και από αυτά τα λίγα που μπορούσα να περιγράψω στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εξαρχείων φτάσανε στη σύλληψη. Μου το είχε πει ο αστυνομικός που του έδωσα κατάθεση, “εγώ θα τους πιάσω”. Δεν το πίστευα, αλλά οφείλω να τον ευχαριστήσω και όλη την ομάδα που προχώρησε σε σύλληψη και ξέρουν τον δεύτερο, τον οποίο αναζητούν».

viasmos787979

«Δεν θέλω»

Για την απόπειρα βιασμού είπε: «“Δεν θέλω” του είπα, αιφνιδιάστηκε από την αντίδρασή μου. Πήγε ξανά να με πειράξει, σήκωσα τον τόνο της φωνής μου και είπα “δεν θέλω” κοιτάζοντάς τον στα μάτια. Κατάλαβε ότι ήμουν αποφασισμένη να μην επιτρέψω να μου συμβεί αυτό. Είχα μαζί μου ένα γυάλινο μπουκάλι για νερό. Το πήρα στα χέρια μου γιατί δίψασα. Αρχικά σκέφτηκα να τον χτυπήσω στο κεφάλι, αλλά μετά ακαριαία σκέφτηκα ότι είναι δύο. Και να ακινητοποιήσω τον έναν, θα έρθει ο δεύτερος. Εκείνη τη στιγμή μπήκε στο δωμάτιο, και λένε κάτι μεταξύ τους, μου πήρε το μπουκάλι από τα χέρια και με ρωτάει “λεφτά;” και του λέω “ψάξε, δεν έχω”. “Φαίνεστε καλά παιδιά” λέω σε αυτόν που δεν έχει συλληφθεί, “γιατί το κάνετε αυτό;”, και μου κάνει την κίνηση με το χέρι του, και με σπαστά ελληνικά μού λέει “εγώ, όχι αυτός” και μου δείχνει τον άλλον που έψαχνε το διαμέρισμα.

Αυτός, όταν ο άλλος πήγαινε να γίνει βίαιος, του έκανε “ήρεμα” με το χέρι του. Μόλις έφυγαν με τα κλοπιμαία, άκουσα την πόρτα στο διαμέρισμά μου να κλείνει. Περίμενα τυλιγμένη μέσα στην κουβέρτα μου, και κατάλαβα ότι είχαν φύγει. Βγήκα στον διάδρομο και χτύπησα στον γείτονα. Πιστεύω είχε καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει και δεν μου άνοιξε. Ακουσα ένα χτύπημα από μέσα για να φύγω. Καθώς δεν είχα κινητό, από το laptop μου έστειλα μήνυμα σε φίλο».

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...