Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Πρώην αθλήτρια του body- building χτυπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της

Ο νταής που δικάστηκε επέστρεψε «ατσαλάκωτος» στο σπίτι τους στη Σπάρτη

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της και πατέρα του τρίχρονου γιου της καταγγέλλει πως έπεσε μία πρώην αθλήτρια του bodybuilding, με διακρίσεις σε αγώνες σωματικής διάπλασης!

Σύμφωνα με την πρώην bodybuilder, η οποία νοσηλευόταν έως προχθές με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης, το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη στο σπίτι όπου διέμενε με τον δράστη, σε ένα μικρό χωριό έξω από τη Σπάρτη.

bodybuilder13034

Αυτόφωρο

Μετά την καταγγελία της, ο νταής σύζυγος συνελήφθη με τη διαδικασία του Αυτοφώρου και δικάστηκε, δίχως όμως να κλητευθεί η ίδια. Το αποκορύφωμα ήταν πως ο «πρωταγωνιστής» του ενδοοικογενειακού επεισοδίου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και του επιτράπηκε να επιστρέψει στο σπίτι, καθώς η γνωμάτευση του ιατροδικαστή που εξέτασε την άτυχη ξενοδοχειακή υπάλληλο δεν έφτασε εγκαίρως στο δικαστήριο, με συνέπεια η εκδίκαση της υπόθεσης να αναβληθεί για τις 21 Μαρτίου!

Περιγράφοντας όσα συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, η πρώην αθλήτρια του body- building είπε πως ήταν γύρω στις 15.30, όταν, έπειτα από μια διαφωνία με τον σύζυγό της, άρχισαν να λογομαχούν και κάποια στιγμή εκείνος της επιτέθηκε και άρχισε να τη χτυπάει με απίστευτη βαναυσότητα! «Αρχισε να με χτυπά με πολύ άσχημο τρόπο. Τόσο πολύ, ώστε να μην μπορώ να πάρω ανάσα. Προσπάθησε να με πνίξει, πράγμα που το είχε ξανακάνει άλλη μια φορά, πριν από τρεις εβδομάδες» κατήγγειλε η γυναίκα και πρόσθεσε, μιλώντας στο protothema.gr: «Με έπιασε από το πίσω μέρος του κεφαλιού, από τα μαλλιά, και με χτυπούσε στο πάτωμα με μανία. Ετσι έπαθα διάσειση. Θυμάμαι που φώναζε, ενώ εκείνος είχε βάλει και τα δυο του χέρια να μου κλείσει στόμα και μύτη. Τραβήχτηκα προς τα πίσω για να καταφέρω να πάρω ανάσα».

bodybuilder130341

Οσα ακολούθησαν από εκείνη τη στιγμή έως ότου είδε μπροστά της την καλύτερη φίλη της έχουν διαγραφεί από τη μνήμη της εξαιτίας της διάσεισης που της προκάλεσαν τα χτυπήματα. «Υπάρχει ένα κενό διότι από την κουζίνα βρέθηκα σε άλλο σημείο του σπιτιού και ξαφνικά είδα μπροστά μου την καλύτερή μου φίλη, χωρίς καν να γνωρίζω πώς. Οταν συνήλθα από το σοκ, τη ρώτησα πώς βρέθηκε εκεί και μου είπε ότι ο ίδιος ο σύζυγός μου την πήρε τηλέφωνο και της είπε: “Ελα στο σπίτι γιατί την έχω χτυπήσει πολύ”». Οπως τόνισε, ο κατηγορούμενος είπε στους γιατρούς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών ότι έπεσε και χτύπησε.

«Ομως η φίλη μου έπιασε τον γιατρό και του είπε όλη την αλήθεια. Ετσι, ήρθε η Αστυνομία, μας πήραν καταθέσεις και μετά τον οδήγησαν στο τμήμα» εξήγησε η καταγγέλλουσα. Μετά την αναβολή, είναι υποχρεωμένη να έρθει σε επαφή με τον κακοποιητή σύζυγο, με αφορμή την κηδεμονία του τριών ετών παιδιού τους, ενώ η ίδια φέρεται ότι δέχτηκε πίεση να αποσύρει την καταγγελία, παρόλο που στον κατηγορούμενο απαγορεύτηκε να την πλησιάζει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...