Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας αποδείχτηκε και… μακρυχέρης

Η πρώην τού Γ.Λ. τον κατήγγειλε ότι μπήκε σπίτι της και άρπαξε κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 60.000 ευρώ

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο το απόγευμα της 12ης Ιανουαρίου που το πανελλήνιο σοκαρισμένο παρακολουθούσε τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του ντελιβερά που, μαζί με τις πίτσες που παρέδωσε σε πάρτι που λάμβανε χώρα σε διώροφη μονοκατοικία, άφησε πίσω του και τις ακαθαρσίες του μέσα στο ασανσέρ, και σήμερα η «Espresso» φέρνει στο φως της δημοσιότητας και νέα ανατριχιαστική καταγγελία σε βάρος του.

Αυτή τη φορά πρώην σύντροφός του τον κατήγγειλε για κλοπή 60.000 ευρώ από το σπίτι της. Η γυναίκα είχε δεσμό επί έναν χρόνο με τον Γ.Λ., αλλά τον περασμένο Οκτώβριο χώρισαν όταν ανακάλυψε πως ο ίδιος δεν εργαζόταν -όπως της είχε πει- ως νοσοκόμος στο Αττικό Νοσοκομείο. Και ενώ είχε μεσολαβήσει το περιστατικό με την αφόδευση στο ασανσέρ και είχε φανερωθεί η ταυτότητά του, εκείνος δεν δίστασε να σκαρφαλώσει στις 4-2-2024 στο διαμέρισμά της και να της αρπάξει κοσμήματα και χρυσαφικά που αποτιμώνται περίπου στα 60.000 ευρώ.

deliveras29034

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο άνδρας σκαρφάλωσε στον 2ο όροφο, παραβίασε την μπαλκονόπορτα και της έκλεψε εν τη απουσία της δύο ρολόγια Rolex (αντρικό και γυναικείο), άλλα δύο ρολόγια αξίας από τη συλλογή της, 10 χρυσές λίρες και μία πλατίνα με περιδέραιο, δαχτυλίδια και κολιέ. Ανάμεσα στα κλοπιμαία ήταν και οι βέρες των γονιών της, που δεν ζουν πια. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά δύο εβδομάδες αργότερα αποπειράθηκε εκ νέου να μπει με τον ίδιο τρόπο στο σπίτι της ενώ ήταν και εκείνη μέσα, προφανώς για να τη φοβίσει…

Στο δελτίο συμβάντων του Τμήματος Ασφαλείας Κορυδαλλού αναφέρονται αναλυτικά τα εξής: «Η Σ.Γ., στις 19-2-2024 περί ώρα 00.30, εντόπισε άτομο στη βεράντα της οικίας της ο οποίος προσπαθούσε να εισέλθει μέσα στο διαμέρισμα. Από την παρουσία του αναγνώρισε τον Λ. Γιώργο να προσπαθεί εκ νέου να εισέλθει στην οικία της επί της οδού Νοταρά από την οδό Αριστείδου φορώντας μαύρο κράνος μηχανής, μαύρο μπουφάν και ο οποίος, αφού άνοιξε την εξωτερική αλουμινένια μπαλκονόπορτα, αποπειράθηκε να εισέλθει εντός της οικίας στον δεύτερο όροφο σκαρφαλώνοντας από τα σίδερα. Η παθούσα τον αναγνώρισε επίσης από ένα σήμα που της έκανε με το χέρι του και ξέρει ότι αυτό το σήμα το κάνει μόνο αυτός. Τον αντιλήφθηκε αμέσως, τρόμαξε πάρα πολύ και ταυτόχρονα κράτησε το τζάμι για να μην μπορέσει να ανοίξει την μπαλκονόπορτα αυτός ενώ παράλληλα φώναζε βοήθεια. Ευτυχώς στις φωνές της ανταποκρίθηκαν οι γείτονες, ενώ ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση». Στις 12 Ιανουρίου για τον Γιώργο Λ., υπάλληλο ντελίβερι, είχε γίνει μια ασύλληπτη καταγγελία. Αφού παρέδωσε τις πίτσες σε διαμέρισμα στον Κορυδαλλό όπου γινόταν πάρτι, αφόδευσε μέσα στο ασανσέρ. Μετά έπιασε τους τοίχους και τους λέρωσε με τις ακαθαρσίες του.

deliveras290341

Από τις σκάλες

Ο υπάλληλος ντελίβερι κατέβηκε από τις σκάλες, αλλά ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με καλεσμένους στο πάρτι που είδαν τις ακαθαρσίες στο ασανσέρ και στον κοινόχρηστο χώρο της κατοικίας. «Για κακή του τύχη την ίδια στιγμή ήρθαν κάτι καλεσμένοι και με το που βγαίνει ο ντελιβεράς μπαίνουν κατευθείαν οι φίλοι του γιου μου και ανοίγουν το ασανσέρ και έπαθαν σοκ. Είχε αφοδεύσει μέσα στο ασανσέρ. Δεν έκανε μόνο αυτό, έπιασε και “μάρκαρε”, λέρωσε το ασανσέρ μέσα. Μετά έπιασε τους τοίχους και λέρωσε όλους τους τοίχους με ακαθαρσίες» είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ο πατέρας του παιδιού που έκανε το πάρτι.

Αμέσως η οικογένεια επικοινώνησε με το κατάστημα της γνωστής αλυσίδας που τους εξυπηρέτησε και η απάντηση που πήραν από την εταιρία αργότερα ήταν αυτή: «Μήπως το παλικάρι ο ντελιβεράς είχε ανάγκη, του ήρθανε ξαφνικά και δεν κρατιόταν; Δεν υπάρχει βέβαια δικαιολογία για αυτό, δηλαδή είναι τρέλα. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αναφορά σας και να ζητήσουμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Το περιστατικό έχει μεταφερθεί στο τμήμα λειτουργίας και στον υπεύθυνο του καταστήματος, έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και περαιτέρω διερεύνηση. Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουν πιστωθεί δύο πίτσες στην καρτέλα σας τις οποίες μπορείτε να αξιοποιήσετε καλώντας στο τηλεφωνικό μας κέντρο».

deliveras290342

Τις επόμενες ώρες, όπως ήταν αυτονόητο, ο ντελιβεράς απολύθηκε. Πάντως σήμερα ο 39χρονος συνεχίζει να εργάζεται κανονικά σε άλλη εταιρεία ντελίβερι, κρύβοντας ασφαλώς την πραγματική του ταυτότητα και αλλάζοντας συνεχώς διευθύνσεις κατοικίας…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...