Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Συγκλονίζουν οι περιγραφές του 14χρονου από τον Βόλο που έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από συμμαθητές του

Κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον τρόμο που βίωσε ο 14χρονος μαθητής από τον Βόλο κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα, όπου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από συμμαθητές του, εν είδει «πειράγματος»!

Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά το θύμα, λύνοντας τη σιωπή του, «είχαμε πάει με το σχολείο τριήμερη εκδρομή στα Γιάννενα. Το βράδυ της δεύτερης ημέρας, κι ενώ είχαμε τελειώσει από το πρόγραμμα, επέστρεψα στο ξενοδοχείο που μέναμε. Ένιωθα αδιαθεσία. Είχα κάνει εμετό και πήγα στο δωμάτιό μου να κοιμηθώ. Κοιμόμουν και με ξύπνησαν. Ο ένας ήρθε πάνω από το κεφάλι μου και μου έκανε φάρσα ότι με ψάχνει η μητέρα μου στο τηλέφωνο, ο δεύτερος ήταν στο παράθυρο και κάπνιζε και ο τρίτος ήρθε, ξάπλωσε από πίσω μου και μου έβαλε το δάχτυλο στον πρωκτό μου. Πόνεσα. Αρχισα να φωνάζω σε βοήθεια και αμέσως έφυγαν και οι τρεις από το δωμάτιο».

volos10044

Οσα βίωσε στα χέρια των τριών σαδιστών «φίλων» του κινητοποίησαν -όπως ήταν φυσικό- τη διεύθυνση του σχολείου και τους γονείς του, τους οποίους ενημέρωσε ο έφηβος μόλις γύρισε στον Βόλο. Ακολούθως, οι σοκαρισμένοι γονείς του, αφού ο 14χρονος τούς κατονόμασε τους βασανιστές του, προχώρησαν σε μήνυση σε βάρος τους, και έτσι οι τρεις μαθητές συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν τη Δευτέρα ενώπιον της Εισαγγελίας. Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο στο Μονομελές Ανηλίκων για τις 21 Νοεμβρίου 2024. Από την πλευρά τους, οι τρεις κατηγορούμενοι, ο ένας φερόμενος ως φυσικός αυτουργός και δύο συνεργοί του, αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ενώ υποστήριξαν ότι μπήκαν για πλάκα στο δωμάτιο του συμμαθητή τους, ωστόσο δεν προχώρησαν σε κάποια άσεμνη χειρονομία σε βάρος του.

Αξίζει να τονιστεί ότι, μόλις επέστρεψε ο 14χρονος στο σπίτι του μετά την εκδρομή, το πρώτο που έκανε ήταν να ενημερώσει τον πατέρα του για το συμβάν, με τον οργισμένο γονιό να τηλεφωνεί στον πατέρα του φερόμενου ως δράστη μαθητή, ο οποίος απάντησε «αποκλείεται να έχει γίνει κάτι τέτοιο», και με τους δύο άντρες να κλείνουν τηλεφωνικό ραντεβού. Αφού όμως ο άλλος πατέρας αθέτησε τον λόγο του για το ραντεβού και δεν έδωσε σημάδια ζωής, ο γονιός του 14χρονου αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Ετσι, κατήγγειλε το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών, υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση και κινήθηκαν οι διαδικασίες σε βάρος των τριών οικογενειών, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη των τριών ανηλίκων, που πέρασαν όλο το βράδυ τους στο κρατητήριο.

via10044

Σε κάθε περίπτωση, το θύμα υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, από την οποία όμως δεν υπήρξε εύρημα σεξουαλικής κακοποίησης, με την άσεμνη χειρονομία να εικάζεται ότι έγινε σε βάρος του δίχως να του έχουν αφαιρεθεί ρούχα ή εσώρουχο. Τέλος, μιλώντας στο taxydromos.gr, οι γονείς του 14χρονου ανέφεραν ότι τους έχουν διαλύσει τη ζωή. «Μακάρι να μη χρειαστεί ποτέ να ζήσει άλλος γονιός κάτι τέτοιο. Μας έχει διαλύσει τη ζωή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας, ο οποίος ακόμη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι βίωσε ο γιος του κατά τη διάρκεια μιας σχολικής εκδρομής, ενώ η μητέρα είπε «μόνο η διευθύντρια έχει επικοινωνήσει μαζί μας, δηλώνοντας σοκαρισμένη. Μας διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της και ότι θα τιμωρηθούν όσοι έχουν ευθύνη», καταγγέλλοντας ότι είναι το μοναδικό γυμνάσιο χωρίς σύλλογο γονέων!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...