Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Εξαφανίζεται η αισιοδοξία των γιατρών για την 22χρονη στο τροχαίο-σοκ στο Μαρκόπουλο

Η ελπίδα θα αργήσει να Φανή

Σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στη ΜΕΘ του ΚΑΤ η 22χρονη Φανή, η οποία βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια της μαύρης Mercedes που οδηγούσε ο 27χρονος φίλος της, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στο σοκαριστικό τροχαίο στο Πόρτο Ράφτη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η μελαχρινή κοπέλα, η οποία φέρει βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι από το δυστύχημα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ένα αιμάτωμα. Σύμφωνα, όμως, με τη μητέρα της, οι γιατροί δεν τους δίνουν καμιά ελπίδα.

«Είναι πολύ άσχημα, είναι σε κρίσιμη κατάσταση, άσχημα χτυπημένη στο κεφάλι και οι γιατροί δεν μας δίνουν καμία ελπίδα. Της έχουν κάνει ήδη ένα χειρουργείο στον εγκέφαλο τις πρώτες ώρες και περιμένουμε. Εγώ ελπίζω να γίνει κάτι» δήλωσε συντετριμμένη η κυρία Ζωή. Η ίδια μίλησε για το πάθος του 27χρονου Νίκου για την ταχύτητα, που οδήγησε τον ίδιο στο θάνατο και την κόρη της στο κρεβάτι της Εντατικής. «Δεν έχω μιλήσει με κάποιον επίσημα. Από σκόρπιες πληροφορίες ξέρω, όμως, ότι έτρεχε. Θεωρητικά έτρεχε, για να γίνει αυτό που έγινε. Το γνώριζα το παιδί, δεν είχαμε πει πολλές κουβέντες. Το παρελθόν του έλεγε ότι τρέχει. Η κόρη μου δεν μου είχε πει ότι φοβόταν που έμπαινε στο αμάξι του. Ξέρω ότι είχε ξανατρακάρει με μηχανή, είχε μείνει στο νοσοκομείο και είχε κι άλλα δύο ατυχήματα. Αυτό το αυτοκίνητο δεν το κυκλοφορούσε καιρό, το είχε πάρει και το είχε στο συνεργείο για να του κάνει αναβάθμιση, να το κάνει πιο γρήγορο» τόνισε μιλώντας στο protothema.gr.

Οπως ανέφερε σε άλλες δηλώσεις της, το μοιραίο βράδυ η κόρη της και ο σύντροφός της είχαν πάει για φαγητό και η ίδια ανησυχούσε για το παιδί της, εξαιτίας ακριβώς του γεγονότος ότι ο 27χρονος είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε τροχαία ατυχήματα. Αναφερόμενη στην «εκστρατεία» συγγενών, φίλων της κόρης της αλλά και αγνώστων, οι οποίοι ευαισθητοποιήθηκαν για να βρεθεί μέσω κοινωνικών δικτύων αίμα για τη Φανή, είπε πως «για το αίμα, ευτυχώς, είμαστε καλυμμένοι τώρα. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαστε όλοι από πάνω της».

Iλιγγιώδης ταχύτητα

Οπως φαίνεται σε βίντεο-ντοκουμέντο, που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η μαύρη Mercedes-ρουκέτα που οδηγούσε ο 27χρονος φίλος της Φανής κινούταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα στη λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο, όταν εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε με σφοδρότητα αρχικά σε μία στάση λεωφορείου και στη συνέχεια σε δύο κολόνες, σε μία ξύλινη του ΟΤΕ και σε μία τσιμεντένια της ΔΕΗ, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο νεαρός άνδρας και να τραυματιστεί σοβαρά η 22χρονη σύντροφός του. Τραγική φιγούρα ο πατέρας του 27χρονου οδηγού, που αποκάλυψε πως ο γιος του είχε μόλις αγοράσει το αυτοκίνητο, από το οποίο ανασύρθηκε νεκρός.

«Τώρα το είχε πάρει το αμάξι, καινούργιο ήταν. Δεν μου είχε πει αν είχε τρακάρει άλλη φορά ή αν έτρεχε» είπε ο πατέρας του Νίκου, μαζί με τον οποίο είχαν μια εταιρία με βυτιοφόρα στο Μαρκόπουλο. «Είχε ξανατρακάρει άλλες δύο φορές και πριν από τρία χρόνια είχε τραυματιστεί πάρα πολύ σοβαρά» δήλωσε ο επόπτης καθαριότητας του Δήμου Μαρκοπούλου Σπύρος Καλανιώτης και συμπλήρωσε: «Συνέχεια τού έλεγα “Νίκο, μην τρέχεις”, αλλά εκείνος μού έλεγε ότι του αρέσει. Αλλαζε τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...