Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

«Θα με δικάσετε και από πάνω; Δεν φθάνει που πλήρωσα και δεν έκανα τίποτα...»

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας 36χρονος Κρητικός, ο οποίος πιάστηκε από τους αστυνομικούς με τέσσερα φιξάκια κοκαΐνης επιμελώς κρυμμένα στις κάλτσες του! Οπως κατέθεσε ο… ορεξάτος Κρητικός, την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε από το χωριό όπου μένει, στο Ηράκλειο, προκειμένου να αγοράσει κοκαΐνη για προσωπική χρήση.

Φτάνοντας σε γνωστή πιάτσα ναρκωτικών στο κέντρο της πόλης, συναντήθηκε με τον dealer, με τον οποίο προηγουμένως είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά και του είχε πει ότι θέλει να αγοράσει μια δόση. Προτού όμως αγοράσει, του ζήτησε να κάνει μια «γραμμή» προκειμένου να διαπιστώσει εάν είναι καθαρή. Αφού δοκίμασε, ενθουσιασμένος από την ποιότητα της «άσπρης», ζήτησε από τον dealer να αγοράσει μια δόση, εκείνος ωστόσο του απάντησε ότι δεν μπορούσε να αγοράσει λιγότερες από τέσσερις δόσεις, ενώ θα έπαιρνε και μία 5η δώρο, προσφορά του… καταστήματος.

masaz11044

Ετσι, αφού ο 36χρονος συμφώνησε, κατανάλωσε τη μία δόση επιτόπου και έκρυψε τις υπόλοιπες τέσσερις στις κάλτσες του. Καθώς όμως ήταν ξαναμμένος από τη χρήση και σε κατάσταση σεξουαλικής διέγερσης, του άνοιξε η όρεξη για… μασάζ. Αποφάσισε, λοιπόν, όπως είπε στην ανακρίτρια που τον κοιτούσε αποσβολωμένη από την ιστορία που σκαρφίστηκε για να πέσει στα «μαλακά», να πάει σε μασατζίδικο του Ηρακλείου για πληρωμένο μασάζ και ερωτικές υπηρεσίες, προπληρώνοντας μάλιστα την κοπέλα 80 ευρώ.

Στο παρά πέντε όμως της συνάντησης με την ιερόδουλη δύο άντρες της Δίωξης, που ακολουθούσαν πιστά τα ίχνη του φορώντας πολιτικά, μπήκαν στο μασατζίδικο προσποιούμενοι τους πελάτες και πέρασαν «βραχιολάκια» στον απογοητευμένο εραστή! «Θα με δικάσετε και από πάνω; Τι έκανα, δηλαδή; Δεν φθάνει που πλήρωσα την κοπέλα και δεν έκανα τίποτα…» είπε στους αστυνομικούς και ξεθύμανε. Μάλιστα, εκτός από αυτόν, μέσα στη μέρα οι άντρες της Δίωξης συνέλαβαν τον φίλο του 36χρονου και τον dealer που του πούλησε τις πέντε συσκευασίες κόκας. Πάντως, ο 36χρονος φέρεται ότι έπεισε πως η κοκαΐνη που είχε πάνω του ήταν για δική του χρήση και δεν προοριζόταν για πώληση.

Ετσι το πρωί της Τρίτης αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα, με τους εξής όρους: Του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, θα πρέπει να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ θα πρέπει να παρακολουθήσει και πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. Ελπίζουμε το πάθημα να του έγινε μάθημα!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...