Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη Ρωσίδα ερωμένη του

Κόλπο γκρόσο

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ και έξι χρόνια, όταν εξαφανίστηκε στις Αλπεις κατά τη διάρκεια εξόρμησης για σκι, φέρεται ότι σκηνοθέτησε τον θάνατό του και ζει πλέον στη Μόσχα μαζί με τη Ρωσίδα ερωμένη του, η οποία έχει διασυνδέσεις με τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Τα ίχνη του 58χρονου Χάουμπ, η περιουσία του οποίου υπολογιζόταν σε 6 δισ. ευρώ και ο οποίος ήταν γνωστός υποστηρικτής και φίλος της Αγκελα Μέρκελ, χάθηκαν ένα πρωινό τον Απρίλιο του 2018, όταν πήγε ολομόναχος για σκι στο βουνό Μάτερχορν στις Ελβετικές Αλπεις. Δεν επέστρεψε ποτέ στο ξενοδοχείο, όπου τον περίμενε η σύζυγός του, αλλά παρόλο που οι Αρχές έκαναν εκτεταμένες έρευνες, με πέντε ελικόπτερα και διασώστες, η σορός του δεν βρέθηκε ποτέ.

Ερευνα του γερμανικού τηλεοπτικού δικτύου RTL και του περιοδικού «Stern» υποστηρίζει ότι εντόπισε το πρώην αφεντικό τού ομίλου Tengelmann Group στη Μόσχα. Τον αναγνώρισε σε φωτογραφίες που απέκτησαν το 2021 ιδιωτικοί ντετέκτιβ με τη βοήθεια ισραηλινοαμερικανικής εταιρίας, η οποία ανέλυσε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της ρωσικής πρωτεύουσας με πρόγραμμα αναγνώρισης προσώπου. Η δημοσιογράφος Λιβ Βον Μπότιχερ υποστήριξε ότι τους ντετέκτιβ είχε προσλάβει ο αδερφός τού εξαφανισμένου Χάουμπ, Κρίστιαν. Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι ο Καρλ Εριβάν ζει στη Μόσχα με την επί χρόνια ερωμένη του Βερόνικα Ερμίλοβα, η οποία είναι 20 χρόνια μικρότερή του. Πριν από την εξαφάνισή του, ο δισεκατομμυριούχος φέρεται ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά 13 φορές μέσα σε τρεις ημέρες με την Ερμίλοβα, που διαθέτει ταξιδιωτικό γραφείο στη Ρωσία.

Οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι η Ρωσίδα, που είχε διασυνδέσεις με τη ρωσική μυστική υπηρεσία FSB, βοήθησε τον Καρλ Εριβάν να εξαφανιστεί. Υποθέτουν ότι πήγε στη Μόσχα για να ξεφύγει από «προβλήματα με τη Δύση» που θα αποκτούσε διότι έκανε δουλειές με Ρώσους ολιγάρχες. Ενδεικτικό του πόσο αξιόπιστες θεωρούνται οι φωτογραφίες που φέρεται ότι δείχνουν τον Καρλ Εριβάν το 2021 είναι το γεγονός πως έβαλαν σε νομικούς μπελάδες τον Κρίστιαν Χάουμπ. Η εισαγγελία της Κολονίας άνοιξε έρευνα εναντίον του για ψευδορκία, καθώς τον Μάιο του 2021 ο Κρίστιαν κατέθεσε σε δικαστήριο στην Κολονία ότι δεν είχε καμία ένδειξη ότι ο αδερφός του ήταν ζωντανός, ενώ φέρεται ότι είχε δει τις επίμαχες φωτογραφίες. Χάρη στη μαρτυρία του, ο Καρλ Εριβάν Χάουμπ ανακηρύχθηκε επισήμως νεκρός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...