Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Σεξουαλικά κακοποιημένο το μωράκι οικογένειας Ρομά που μεταφέρθηκε νεκρό στο Νοσοκομείο της Κω

Τέρατα!

Ακόμα και τη νοσηρότερη φαντασία ξεπερνά η φρικιαστική υπόθεση που αποκαλύφθηκε στην Κω, με ένα κοριτσάκι, ηλικίας μόλις ενός έτους, να μεταφέρεται νεκρό στο νοσοκομείο και τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ήταν σεξουαλικά και σωματικά κακοποιημένο. Η αποκάλυψη της κακοποίησης του άτυχου βρέφους αποτυπώθηκε στο άψυχο κορμάκι του με σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης στον πρωκτό, εκδορές και εκχυμώσεις σε όλο του το σώμα.

Ολα αυτά μέσα στο σπίτι της οικογένειας Ρομά, με τον 21χρονο πατέρα του κοριτσιού να έχει απασχολήσει στο παρελθόν για πορνογραφία, ενώ οι γείτονες καταγγέλλουν πως κακοποιούσε τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά και για τον λόγο αυτόν είχαν ειδοποιήσει την Πρόνοια, αλλά δεν είχε ενδιαφερθεί κανείς μέχρι το μοιραίο…

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η 20χρονη μητέρα του κοριτσιού διαπίστωσε στις 7.45 το βράδυ του Σαββάτου πως το βρέφος δεν είχε τις αισθήσεις του. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να συνεφέρει το κοριτσάκι. Ενοικοι στην πολυκατοικία όπου μένει η οικογένεια Ρομά άκουσαν τις φωνές και έσπευσαν για βοήθεια, με έναν απ’ αυτούς να προσπαθεί να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο μωρό που δεν ανέπνεε.

moro22044

Στις 20.15 η μητέρα κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και 10 λεπτά αργότερα έφτασαν οι διασώστες, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το βρέφος δεν ανέπνεε και εφάρμοσαν τα σχετικά πρωτόκολλα ανάνηψης. Μέσα σε λίγα λεπτά, στις 20.32 ώρα, το βρέφος παραδόθηκε στους εφημερεύοντες γιατρούς στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, οι οποίοι διαπίστωσαν την παρουσία άπεπτων τροφών στο αναπνευστικό του σύστημα, με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το βρέφος κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα, στις 20.45. Οι γιατροί παρατήρησαν ότι το μωρό έφερε εκδορές και γενικευμένες εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματός του, καθώς και ότι ο πρωκτικός δακτύλιος έφερε χαλάρωση που δεν συνάδει με την ηλικία του. Για τον λόγο αυτόν αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία του νησιού και προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας η μητέρα και ο πατέρας του βρέφους, οι οποίοι είχαν πάει στο νοσοκομείο.

Οι γονείς ανέφεραν προφορικά στους αστυνομικούς ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν είτε από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό του ηλικίας δύο ετών, είτε από κάποια ατυχήματα. Ομως για τη σεξουαλική του κακοποίηση και τις ενδείξεις στον πρωκτικό δακτύλιο δήλωσαν άγνοια. Από εκείνη την ώρα οι γονείς κρατούνται, ενώ ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω, που διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης. Οι αστυνομικοί έλαβαν 10 καταθέσεις από γιατρούς, διασώστες και γείτονες που έτρεξαν για βοήθεια, για να διακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου του άτυχου κοριτσιού.

Επίσης, διενήργησαν αυτοψία στο σπίτι της οικογένειας, παρουσία δικαστικού λειτουργού. Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε με σκάφος του Λιμενικού στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου. Χθες ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως η αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους ήταν η ασφυξία από κατάποση τροφής, ενώ δεν διαπίστωσε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης. Ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται. Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια των Ρομά είχε πάει στην Κω πρόσφατα από περιοχή της κεντρικής Ελλάδας προκειμένου να εργαστεί για την τουριστική σεζόν.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...