Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη φίλη του σε πάρτι ενηλικίωσης στον Βόλο

Αρνείται τα πάντα ο νεαρός! «Σε κανέναν άνθρωπο δεν θα έκανα κάτι τέτοιο»

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας ένας 21χρονος για τον βιασμό της 18χρονης φίλης του πριν από τρία χρόνια σε πάρτι ενηλικίωσης συμμαθητών στον Βόλο. Η κοπέλα είχε καταγγείλει τη σεξουαλική κακοποίησή της στο σπίτι φίλου του τότε 18χρονου δράστη τον Δεκέμβριο του 2021.

viasmos862448

Το κακό έγινε όταν το κορίτσι θέλησε να αλλάξει ρούχα και επειδή ο πρώην φίλος της είχε το κλειδί δωματίου, πήγαν μαζί σε άλλο όροφο του σπιτιού που γινόταν το πάρτι. Οπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, η πόρτα κλειδώθηκε εν αγνοία της και ο πρώην φίλος της την έπιασε από τα χέρια και από τα μαλλιά για να την ακινητοποιήσει, της έκλεισε το στόμα και τη βίασε. Σύμφωνα με τη 18χρονη, του είχε ζητήσει επανειλημμένα να σταματήσει, αλλά αυτός συνέχισε τη σεξουαλική της κακοποίηση. Οταν ο δράστης φέρεται ότι ολοκλήρωσε την πράξη του, τηλεφώνησε από το κινητό της κοπέλας στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, για να ξεκλειδώσει το δωμάτιο.

viasmos0209

Η κοπέλα διηγήθηκε τη σεξουαλική της κακοποίηση στις φίλες της και λίγες ώρες αργότερα υπέβαλε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, καταγγέλλοντας τον μέχρι τότε φίλο της. Για συνέργεια στον βιασμό κατήγγειλε τον 18χρονο διοργανωτή του πάρτι, ο οποίος απαλλάχθηκε με βούλευμα. Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού και ισχυρίστηκε πως υπήρξε συναίνεση της κοπέλας στη συνεύρεση τους, υποστηρίζοντας πως όσα ανέφερε ήταν ψέματα. «Σε κανέναν άνθρωπο δεν θα έκανα κάτι τέτοιο» ανέφερε στην απολογία του.

viasmos

Ερωτηθείς από τον εισαγγελέα της έδρας για τον λόγο που η κοπέλα προέβη στην καταγγελία, απάντησε πως ίσως να μην της άρεσε που το έμαθε ο περίγυρός της. Σε άλλη ερώτηση αν θέλει να πει κάτι στην κοπέλα ή στην οικογένειά της που παρίσταντο στο ακροατήριο, ο κατηγορούμενος τους απευθύνθηκε με «ένα μεγάλο γιατί;», διερωτώμενος για τον λόγο που η κοπέλα προχώρησε στην καταγγελία. Ο εισαγγελέας της έδρας και προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Απόστολος Τζαμαλής πρότεινε την απαλλαγή του λόγω αμφιβολιών, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν αντικειμενικά στοιχεία, όπως μια ιατροδικαστική εξέταση, που να τεκμηριώνει σωματικές κακώσεις της κοπέλας κατά τη συνεύρεση του μέχρι τότε ζευγαριού. Οπως είπε, η συνουσία είναι αδιαμφισβήτητη, αλλά για να είναι βιασμός, πρέπει να συνοδεύεται από άσκηση βίας ή απειλή βίας και έλλειψη συναίνεσης.

viasmos

«Ως προς το κρίσιμο σημείο, αυτό της συναίνεσης, δεν μπορώ με βεβαιότητα στη συνείδησή μου να πω ότι υπήρξε ρητή εκφορά σαφούς και αντιληπτής υπό τις περιστάσεις έλλειψη της συναίνεσης για τις πράξεις αυτές» ανέφερε ο εισαγγελέας. Το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή του κατηγορουμένου κατά πλειοψηφία, 5-2, με τη μειοψηφία δύο ενόρκων. Οι δικαστές αναγνώρισαν στον κατηγορούμενο το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 5 χρόνων χωρίς αναστολή. Ο 21χρονος άσκησε το δικαίωμα έφεσης και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...