Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

«Γκαρσονιέρα» ευτυχίας πάνω σε τέσσερις τροχούς

Η 28χρονη από την Κρήτη, που έχει μετατρέψει ένα βαν σε σπίτι της και θέλει να κάνει τον γύρο της Ευρώπης

Σάρκα και οστά στο όνειρο που είχε από παιδί κατάφερε να δώσει μια 28χρονη γυναίκα από την Κρήτη, που ζει μέσα σε ένα… βαν και το έχει μετατρέψει στον δικό της «παράδεισο». Στόχος της είναι να γυρίσει με αυτό την Ευρώπη, ενώ για την ώρα μοιράζεται τις εμπειρίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συγκεντρώνοντας πλήθος αντιδράσεων και σχολίων.

«Αποφάσισα ότι θέλω να ζήσω μέσα σε ένα βαν και να ταξιδεύω, στα 25 μου χρόνια περίπου. Ζούσα χρόνια στην Αθήνα, αλλά δεν μου ταίριαζε και έψαχνα έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής. Είδα τυχαία στο ίντερνετ άλλα άτομα που ζούσαν σε βαν, και έτσι άρχισε να πλάθεται σαν ιδέα στο μυαλό μου» αναφέρει η Βαρβάρα Γιαννούλη, που κατάφερε να προμηθευτεί το βανάκι και να το μετατρέψει στη δική της «γκαρσονιέρα».

Οπως εξηγεί, έψαξε πολύ για να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα προμηθευτεί όλα όσα χρειαζόταν. «Από τη στιγμή που το αγόρασα, κυριολεκτικά άρχισα να το χτίζω εσωτερικά με ξύλο. Πλέον είναι μια μικρή πλήρως επιπλωμένη γκαρσονιέρα» επισημαίνει και συμπληρώνει: «Σκεφτόμουν όμως ότι ακόμα και αν έκανα λάθος επιλογή, δεν πειράζει, θα πουλούσα το βαν και θα έκανα κάτι άλλο». Η ίδια τονίζει πως χαίρεται πολύ που μέσα από τα social media έχει «χτίσει» μια σχέση με χρήστες από όλο τον κόσμο που θαυμάζουν την απόφασή της αυτή. «Στην ερώτηση γιατί αποφάσισα να κάνω αυτή την επιλογή, απαντώ ότι με είχε κουράσει να σκέφτομαι για ώρες τους στόχους της ζωής μου. Πλέον έχω επιλέξει να ζω το τώρα, δεν κάνω μεγάλους στόχους. Απολαμβάνω τη ζωή και πάω όπου με πάει» σημειώνει και προσθέτει: «Είναι ένας συνδυασμός ελευθερίας, ανεξαρτησίας, ηρεμίας, αυτονομίας και ολοκλήρωσης. Σε όλες τις επιλογές στη ζωή, κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις».

Σε ερώτηση για τους δικούς της ανθρώπους, η 28χρονη Κρητικοπούλα απαντά: «Οι δικοί μου είναι δίπλα μου σε όλες τις επιλογές της ζωής μου. Το μόνο που θέλουν είναι να είμαι χαρούμενη, όπως και εγώ για εκείνους, άλλωστε. Στην αρχή, που τους ήταν κάτι άγνωστο, τους φαινόταν περίεργο, τώρα που το έχω κάνει πράξη βλέπω σε λίγο καιρό να ακολουθούν και εκείνοι». Οι σπουδές της Βαρβάρας, που κατάγεται από ένα χωριό του Ρεθύμνου, είναι στη μαγειρική και, ενώ έχει απασχοληθεί σε διαφορετικές εργασίες, αυτή την περίοδο στον τόπο καταγωγής της εργάζεται σε κουζίνα.

Η εργασία της μάλιστα είναι και ο λόγος που βρίσκεται στην Κρήτη, αφού με την ολοκλήρωση της σεζόν τον Οκτώβριο είναι έτοιμη για νέα ταξίδια. «Θα φύγω, και ήδη έχω πολλά σχέδια για ταξίδια εκτός Ελλάδας. Αυτά τα ταξίδια που σίγουρα θέλω να κάνω και που τα σχεδιάζω με πολλή προσοχή είναι ο γύρος της Ευρώπης, το Μαρόκο, αλλά και η Κύπρος» επισημαίνει, ενώ σε 10 χρόνια, όπως λέει, ελπίζει μέσα από τα ταξίδια της να βρει τον «παράδεισό» της: «Ψάχνω το μέρος που θα το δω, θα το ερωτευτώ και θα θέλω να μείνω εκεί για πάντα. Αυτό, όμως, μετά τα ταξίδια που θέλω να κάνω». Σε ό,τι αφορά το μέρος που μέχρι σήμερα έχει επισκεφθεί και της έκανε εντύπωση, η ίδια επισημαίνει ότι, αν και αυτή την περίοδο επισκέπτεται τα χωριά της Κρήτης, που της μοιάζουν υπέροχα και ξεχωριστά, την καρδιά της έχει «κλέψει» η Μάνη, με τα γραφικά πυργόσπιτα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...