Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Eλενα Χριστοπούλου: Η artist manager σε ρόλο κριτή στο reality «My Style...

Υπό άκρα μυστικότητα «έκλεισε» για τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Εβελυν Καζαντζόγλου με νέο hairstyle

Νέο look για την Εβελυν Καζαντζόγλου. H fashion expert...

Ηλίας Καμπακάκης: Νέο διπλό ψηφιακό άλμπουμ

Λίγο μετά την κυκλοφορία του single του «1000 φορές»,...

Ειρήνης Στεριανού: Το μοντέλο και ηθοποιός σε λαμπερό event με φίλους...

Η σειρά γυαλιών ηλίου της Ειρήνης Στεριανού είναι γεγονός...

Αυτοτραυματίστηκε η Περουβιανή και μετά κατήγγειλε τον σύζυγό της που την κακοποιούσε συστηματικά

«Ψυχώ» στη Νίκαια

Ανατροπή φέρνουν στην υπόθεση της 57χρονης που κατήγγειλε ότι μαχαιρώθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στη Νίκαια η εξέταση του ιατροδικαστή και οι καταθέσεις μαρτύρων, από τις οποίες προκύπτει πως η γυναίκα με καταγωγή από το Περού αυτοτραυματίστηκε με κουζινομάχαιρο για να δώσει τέλος στη ζωή της και, στη συνέχεια, κάλεσε την Αστυνομία για να «τιμωρήσει» τον νταή 57χρονο που την κακοποιούσε συστηματικά.

Ειδικότερα, από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι διωκτικές Αρχές δεν προκύπτει η παρουσία του συζύγου στον χώρο, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν εμπλέκεται στο «ματωμένο» σκηνικό της οδού Αρτέμιδος. Την ίδια ώρα, η 57χρονη, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά και φέρεται ότι είχε εισαχθεί στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, υποστηρίζει ότι έχει κενά μνήμης, με συνέπεια να μη θυμάται τι συνέβη προχθές τη νύχτα, όταν βγήκε αιμόφυρτη στον δρόμο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά και κάλεσε το 100, λέγοντας πως τη μαχαίρωσε ο άνδρας της.

nikaia29054
Αστυνομικοί έξω από το σπίτι στη Νίκαια

Ο 57χρονος Ελληνας, ο οποίος είχε συλληφθεί δύο φορές στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία, όμως κάθε φορά οδηγούνταν στο Αυτόφωρο και, στη συνέχεια, αφηνόταν ελεύθερος, από την πλευρά του κατέθεσε στους αστυνομικούς πως την ώρα που εκτυλίχθηκε το συμβάν έτρωγε με φίλους σε μαγαζί που βρίσκεται κοντά στο Τζάνειο. Οπως ισχυρίστηκε, κάποια στιγμή τού τηλεφώνησε η σύζυγός του και του ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι γιατί κάτι είχε συμβεί. Ωστόσο, εκείνος δεν έδωσε σημασία και δεν διέκοψε τη διασκέδασή του. Υστερα από όλα αυτά, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η 57χρονη να αυτοτραυματίστηκε σε αντίδραση για την άρνηση του συζύγου της να πάει στο σπίτι. Πάντως, όπως προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία, δεν υπήρξε κακοποιητικό επεισόδιο σε βάρος της γυναίκας, παρόλο που την τελευταία πενταετία είχε καταγγείλει συνολικά εννέα φορές τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Πριν από το τελευταίο αιματηρό επεισόδιο η 57χρονη είχε υποβάλει μήνυση για πράξεις που φέρεται ότι τελέστηκαν σε βάρος της τα ξημερώματα της 21ης Απριλίου 2024. Ενημερώθηκε ξανά για την εγκατάσταση της εφαρμογής panic button, καθώς και για τη δυνατότητα μεταφοράς της σε ασφαλή χώρο, όμως φέρεται ότι αρνήθηκε να της χορηγηθούν και τα δύο. Στις 21.45 τη Δευτέρα, η γυναίκα με καταγωγή από το Περού κάλεσε την Αστυνομία και ζήτησε βοήθεια, λέγοντας: «Ελάτε, με μαχαίρωσε ο σύζυγός μου». Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι τη βρήκαν με τραύμα στην κοιλιακή χώρα, ενώ έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και προσήχθη ο καταγγελλόμενος δράστης της επίθεσης.

«Γενικότερα, τους ακούγαμε να τσακώνονται και φωνές συνέχεια, φωνές… Αυτή η κατάσταση συνεχιζόταν για χρόνια» ανέφερε γείτονας του ζευγαριού. Η εισαγγελέας διέταξε την υποβολή προανακριτικού υλικού, χωρίς τη σύλληψη του 57χρονου, και τον ακούσιο εγκλεισμό της συζύγου του στο ψυχιατρείο μετά το πέρας της νοσηλείας της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Σύνταξη εδώ και τώρα στους γονείς παιδιών με αναπηρία

Ενα ψήφισμα διαφορετικό από τα υπόλοιπα έρχεται από σήμερα...

Βούλα Γκίκα: Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι παρουσία μόλις 20 ανθρώπων

Μόνη και ξεχασμένη από φίλους και συναδέλφους της κηδεύτηκε...

Ντόλτσε βίτα για ένστολους λουφαδόρους – Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο

Σόδομα και Γόμορρα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με τα καμώματα...

Η πασίγνωστη ηθοποιός που κόλλησε Covid οκτώ εργαζομένους έκανε παράνομα ιατρικές εξετάσεις

Ρουσφέτι στην πασίγνωστη ηθοποιό που κόλλησε κορονοϊό τουλάχιστον οκτώ...

«Βασίλισσα» στο Μαρούσι (;) από τον ερχόμενο Φεβρουάριο η Ελένη Μενεγάκη

Το 2025 θα προσγειωθεί η Ελένη Μενεγάκη στον ΑΝΤ1;...

Βιασμοί σε γηροκομείο: Το μαρτύριο μάνας τεσσάρων παιδιών σε οίκο ευγηρίας στη δυτική Ελλάδα

Την ώρα που η σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ανυπεράσπιστων...