Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Γνωστή δημοσιογράφος αποκαλύπτει: «Έκανα ριζική υστερεκτομή»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ζω Καλά» το πρωί του Σαββάτου...

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Ελένη Τσολάκη: Βρέθηκαν στο ίδιο πάρτι γενεθλίων – Η...

Η Μαίρη Παλιαλέξη, αρχισυντάκτρια της εκπομπής Happy Day, γιόρτασε...

Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου με τον Παπανώτα: «Παιδιά, τι ζούμε; Απαράδεκτο…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε η...

Ιωάννα Τούνη: “Σύστησε” πρώτη φορά τον σύντροφό της με βίντεο – «Δε...

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στο εξωτερικό με τον σύντροφό...

Τρεις αμούστακοι μαθητές έκλεψαν 14χρονο στο Ηράκλειο και αγόρασαν σοκολάτα

«Αγουροι» ληστές για μια... kinder

Ληστές για μιασοκολάτα kinder έγιναν τρία αμούστακα παιδιά στην Κρήτη, τα οποία βρέθηκαν με χειροπέδες στην Ασφάλεια! Οι μαθητές «νταήδες», ηλικίας 12-15 ετών, λήστεψαν έναν 14χρονο έξω από σχολείο του Ηρακλείου, όμως τελικά έγιναν «τσακωτοί» από τις Αρχές και οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή.

Οπως έγινε γνωστό, τα τρία αγόρια πλησίασαν τον ανήλικο, ο οποίος βρισκόταν έξω από δημοτικό σχολείο της περιοχής, τον ακινητοποίησαν και του επιτέθηκαν. Ειδικότερα, ο ένας από αυτούς τον απείλησε, ο δεύτερος του έριξε κουτουλιά στον ώμο και ο τρίτος άρπαξε το ποσό των 3,20 ευρώ, που είχε στην κατοχή του. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντάς τον σε κατάσταση σοκ.

Παραμέληση εποπτείας

Ο 14χρονος έσπευσε στο σπίτι του, όπου εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του όσα εκτυλίχθηκαν και όλοι μαζί πήγαν στην Ασφάλεια, όπου υπέβαλαν σχετική καταγγελία. Την ίδια ημέρα, οι τρεις «άγουροι» ληστές εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια, όπως επίσης και οι γονείς τους για παραμέληση της εποπτείας τους. Οταν οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους μαθητές τον λόγο για τον οποίο άρπαξαν τα χρήματα του παιδιού, αλλά και πού τα ξόδεψαν, εκείνοι απάντησαν πως αγόρασαν μια… kinder σοκολάτα, όμως τελικά δεν γλίτωσαν και πήραν τον δρόμο για τον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για ληστεία από κοινού σε βαθμό κακουργήματος.

Χθες, οι τρεις τους πέρασαν το κατώφλι του ανακριτή Ηρακλείου, συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους Γ. Κοκοσάλη. Οι μαθητές δήλωσαν πως έχουν μετανιώσει για την πράξη τους και ζήτησαν συγγνώμη που συμπεριφέρθηκαν με αυτόν τον τρόπο στο 14χρονο αγόρι. Τόνισαν πως σε καμία περίπτωση δεν είχαν κίνητρο τη ληστεία, ενώ επικαλέστηκαν μια παρεξήγηση που είχε προηγηθεί, εξηγώντας πως στα μάτια τους η πράξη τους ήταν «αντίποινα», με αφορμή ένα περιστατικό που είχε προηγηθεί ανάμεσα σε εκείνους και στο θύμα. Τέλος, δεσμεύτηκαν να μην το ξανακάνουν ποτέ και να ζητήσουν συγγνώμη και από τον μαθητή. Στενοχωρημένοι και συνάμα προβληματισμένοι εμφανίστηκαν και οι γονείς τους, οι οποίοι βρίσκονταν στο πλευρό τους καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας. «Ολη η ανακριτική διαδικασία ήταν υψηλού παιδαγωγικού επιπέδου, όπως επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις» δήλωσε ο δικηγόρος των οικογενειών Γ. Κοκοσάλης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.