Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026

Ποια κοσμική κυρία έκανε ένα σπάνιο δώρο καρδιάς στη Βάσια Παναγοπούλου;

Ενα βράδυ γεμάτο λάμψη, συγκίνηση και κοσμική φινέτσα γράφτηκε στα σαλόνια της κυρίας Ειρήνης Ξακουστού, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτα

«Να μ’αγαπάς»: Η σειρά επιστρέφει με συγκλονιστικές εξελίξεις

Η σειρά «Να μ’αγαπάς» επιστρέφει με νέα επεισόδια.Μετά τη...

Κώστας Τσουρός: Ποδαρικό με περικοπές στην ώρα της εκπομπής για τον παρουσιαστή

To… έλα να δεις στον Σκάι! Αλλαγές έρχονται στο πρόγραμμά του από σήμερα, Δευτέρα, με...

Παράταση παραστάσεων στο Θέατρο «ΦΙΛΙΠ»

Οι παραστάσεις «Terror» και «Βότκα Μολότοφ» συνεχίζουνε και το 2026 μετά τη μεγάλη επιτυχία τους.

Αστυνόμευση στις παραλίες υποσχέθηκε ο Χρυσοχοΐδης μετά την on air κλοπή σταυρού από λουομένη στον Αλιμο

«Ξινή» βουτιά

Μάστιγα έχουν γίνει τα τελευταία καλοκαίρια οι κλοπές σε παραλίες της Αττικής, με αποκορύφωμα την αφαίρεση αλυσίδας ηλικιωμένης λουομένης στην πλαζ του Αλίμου, σε ζωντανή σύνδεση με τηλεοπτικό κανάλι. Στα πλάνα, που κάνουν τον γύρο του κόσμου και δυσφημίζουν την Ελλάδα, καταγράφεται ο θρασύτατος μελαψός κλέφτης να πλησιάζει την ηλικιωμένη γυναίκα, να της αρπάζει με βιαιότητα τον χρυσό σταυρό που φορούσε στον λαιμό και έπειτα να περνά τρέχοντας μπροστά από την κάμερα και τον δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού, που είχε πάει στην παραλία για ρεπορτάζ.

Η ηλικιωμένη, που υπέστη σοκ, διηγήθηκε την περιπέτειά της στον εμβρόντητο δημοσιογράφο – μάλιστα, η κλοπή έγινε κυριολεκτικά πίσω από την πλάτη του. «Δεν κατάλαβα τίποτα. Ηταν πολύ ακριβός σταυρός με χοντρή αλυσίδα. Το είχαν τσεκάρει αυτοί» δήλωσε η γυναίκα. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης, αλλά ο κλέφτης και ο συνεργός του, που κρατούσε τσίλιες, σύμφωνα με μαρτυρία του δημοσιογράφου, είχαν εξαφανιστεί…

Η στιγμή της κλοπής του σταυρού

Λουόμενοι στην παραλία του Αλίμου και σε άλλες ελεύθερες πλαζ της περιοχής καταγγέλλουν πως οι κλοπές είναι συχνές κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν, κυρίως με θύματα ηλικιωμένους, που είναι ανήμποροι να αντιδράσουν. Οταν αυτοί πηγαίνουν να κάνουν μπάνιο στη θάλασσα, οι θρασύτατοι κακοποιοί «αδειάζουν» τις τσάντες που έχουν δίπλα στις πετσέτες τους στην παραλία. Αλλοι φτάνουν στο σημείο να… σπάνε σταθμευμένα οχήματα παραθεριστών για να αφαιρέσουν χρήματα, πολύτιμα αντικείμενα, ακόμα και ρούχα, όπως περιέγραψε χθες λουόμενος.

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Επειτα από τα πλάνα της ντροπής και τις καταγγελίες των πολιτών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έσπευσε, κατόπιν εορτής, να εξαγγείλει πως αστυνομικοί θα πραγματοποιούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού περιπολίες στην παραλιακή έως την Ανάβυσσο για να αποτραπούν τα αυξημένα κρούσματα κλοπών σε βάρος παραθεριστών. «Στις παραλίες θα υπάρχουν, σε λίγες ημέρες, Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), αλλά και ένστολοι αστυνομικοί με δίκυκλα, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή οποιοσδήποτε κάνει κάτι να εντοπιστεί» δήλωσε ο υπουργός. «Φτάνει μόνο να μην είναι περισσότεροι οι κλέφτες απ’ ό,τι οι αστυνομικοί στις παραλίες» απάντησαν στις εξαγγελίες του αγανακτισμένοι λουόμενοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου, Φωτεινή Αποστολίδη έφυγε από τη ζωή χωρίς να το μάθει κανείς

Τίτλοι τέλους για τη μοναχοκόρη της τεράστιας Γεωργίας Βασιλειάδου,...

Πρώτη εμφάνιση της Γεωργίας Σαμαρά λίγους μήνες μετά τον χαμό της κόρης της Λένας

Πρώτη δημόσια εμφάνιση, παρουσία κόσμου, μετά τον θάνατο της κόρης της, έκανε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και μητέρα της αδικοχαμένης Λένας Σαμαρά, που έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2025.

Ειρήνη Νικολοπούλου για Γιώργο Παπαδάκη: «Έκανε κάτι βάρβαρο που τον έτρωγε σιγά σιγά»

Η Ειρήνη Νικολοπούλου μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”...

Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ – Αποκάλυψε πως το 2026 τον βρήκε single!

Χώρισαν αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Χριστίνα Παππά: Στο Ντουμπάι με τον γιο και την εγγονή της – Οι οικογενειακές στιγμές

Η Χριστίνα Παππά μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της...

Γόνος στα χάι του

Ο εφοπλιστής Γιάννης Προκοπίου και η καλλονή Valentina Lobeira...

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη μιλάει για πρώτη φορά: «Είχε πολύ σοβαρά θέματα με το αναπνευστικό του»

Ο γιατρός του Γιώργου Παπαδάκη για πρώτη φορά μιλάει για την υγεία του αείμνηστου παρουσιαστή. Ο Σωτήρης Αδαμίδης μίλησε στο ραδιόφωνο AlphaRadio 989 κάνοντας αποκαλύψεις για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη.