Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μετά το χαμό της μητέρας μου, ο ερχομός της κόρης...

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην πρόβα...

«Ο Γιατρός»: Βλέποντας την Κέλλυ και τον Γρηγόρη να έχουν έρθει κοντά,...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο Γιατρός».Βλέποντας την Κέλλυ...

Νίνα Λοτσάρη: «Τρώω ό,τι θέλω απλά τρώω λίγο»

Η Νίνα Λοτσάρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Θοδωρής Μαραντίνης: «Γιατί στο γάμο έχεις συνεπιμέλεια και ξαφνικά με το που...

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια συνέντευξη σε διαδικτυακή εκπομπή...

Στάχτη το εργοστάσιο PAL Παλαμήδης στην Κηφισιά

Ανήκει στον σύζυγο της πρώην υπουργού Μίνας Γκάγκα

Σκηνές κόλασης εκτυλίχτηκαν στην Κάτω Κηφισιά, όταν χθες, γύρω στις 3 το μεσημέρι, μια ισχυρότατη έκρηξη σε εργοστάσιο με εύφλεκτες ύλες συντάραξε συθέμελα την περιοχή, ενώ η πυρκαγιά που ακολούθησε σκέπασε τα πάντα με ένα μαύρο και τοξικό σύννεφο καπνού, που προκάλεσε γενικό συναγερμό των Aρχών.

Στο εργοστάσιο κατασκευής σκευών τροφίμων και ανοξείδωτων οικιακών σκευών PAL Παλαμήδης, επί της οδού Αιγιδών 9, στο Πανόραμα Κηφισιάς, που ανήκει στον σύζυγο της πνευμονολόγου και πρώην αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, για άγνωστο λόγο προκλήθηκε ισχυρή έκρηξη. Αμέσως εκδηλώθηκε πυρκαγιά, καθώς υπήρχε άφθονη καύσιμη ύλη. Η Πυροσβεστική κινητοποιήθηκε με ισχυρές δυνάμεις για να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς σε παρακείμενες επιχειρήσεις, ενώ εξαρχής η αγωνία ήταν αν υπήρχαν στον χώρο εγκλωβισμένοι εργαζόμενοι. Αυτό το ξεκαθάρισε με δηλώσεις της στην τηλεόραση η πρώην υπουργός, που είπε πως δεν υπήρχε κανείς στο φλεγόμενο εργοστάσιο, καθώς πρόλαβαν να απομακρυνθούν.

ergostasio1364
Το εργοστάσιο στις φλόγες

Η Πυροσβεστική επιχείρησε με 45 πυροσβέστες και 15 οχήματα, ενώ από αέρος έκανε στοχευμένες ρίψεις νερού ένα ελικόπτερο. Στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμαν, επίσης, υδροφόρες ΟΤΑ και εθελοντές. Ολοι όσοι συμμετείχαν στην επιχείρηση είχαν να αντιμετωπίσουν και συνθήκες Κόλασης, καθώς ήταν ιδιαίτερα υψηλό το θερμικό φορτίο και αποπνικτική η ατμόσφαιρα. Η μάχη με τις φλόγες κράτησε περίπου τρεις ώρες για να αποφευχθούν τα χειρότερα, ωστόσο τα φελιζόλ και τα πλαστικά που καίγονταν είχαν αποτέλεσμα να προκληθεί ένα τοξικό νέφος. Γι’ αυτόν το λόγο από την Πολιτική Προστασία εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα 112 προς τους κατοίκους των γύρω περιοχών.

ergostasio13641
Η Μίνα Γκάγκα

«Σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφερόταν στο μήνυμα. Επίσης, δόθηκε οδηγία από τις Αρχές να κλείσουν όλα τα παράθυρα και στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αγιοι Ανάργυροι. Λόγω της κινητοποίησης των Αρχών και για λόγους ασφαλείας διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων τόσο στις οδούς Αιγιδών και Σενέκα όσο και στον παράδρομο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος του κόμβου Καλυφτάκη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Αυτό προκάλεσε κυκλοφοριακό έμφραγμα όσο διαρκούσε η επιχείρηση της Πυροσβεστικής. Φως στα αίτια που προκάλεσαν την περίεργη έκρηξη και την καταστροφική φωτιά στο εργοστάσιο αναμένεται να ρίξει το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

Χωρισμός για πασίγνωστο ζευγάρι στην ελληνική showbiz

Το ζευγάρι μετράει επτά χρόνια κοινής πορείας και μέχρι...

Ο αστυνομικός πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη παντρεύτηκε τον… κλώνο της

Ο «ωραίος σωματοφύλακας» και πρώην σύζυγος της Ελενας Ράπτη...

Η Δούκισσα και η trans εγγονή της!

Γεννήθηκε αγόρι, επέλεξε να είναι κορίτσι και ωραία καλλιτέχνιδα....

Άδωνις σε φόρμα με γυμνάστρια «πειρασμό» του Instagram

Αντί να χτίσει καμιά νέα πτέρυγα στο ετοιμόρροπο ΚΑΤ,...