Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Αγνώριστη η Ρήγου

Τι λέει η ηθοποιός για τα παραπανίσια κιλά που τις έχουν αλλάξει την εμφάνισή της

Σοκάρει πλέον η εμφάνιση της Ελευθερίας Ρήγου. Η απίστευτη αλλαγή της πρώην καλλίγραμμης και σέξι ηθοποιού σε μια γυναίκα με πολλά κιλά δεν θυμίζει σε τίποτα τη γλυκιά ύπαρξη που τη δεκαετία του ’90 μεσουρανούσε τηλεοπτικά! Η 45χρονη ηθοποιός έχει γίνει αγνώριστη. Τα παραπανίσια κιλά της παραμόρφωσαν ακόμη και το γλυκό πρόσωπό της. Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της δεν έμεινε ασχολίαστη από συναδέλφους και social media, γεγονός που την πλήγωσε, όπως λένε πληροφορίες. Γι’ αυτό και είχε ξεσπάσει λέγοντας: «Αυτή είμαι και σε όποιον αρέσει».
f235fg235t32 2Αν και τον περασμένο Μάιο δήλωνε πως είχε βάλει δέκα κιλά, επτά μήνες μετά η ταλαντούχα ηθοποιός αναγνωρίζεται πλέον με δυσκολία. Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κρέας» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μανιό (σύζυγος της Τζέσυς Παπουτσή) εμφανίστηκε χαμογελαστή, ευδιάθετη και παχουλή. Περισσότερο από ποτέ. «Ο καθένας μπορεί να μας κρίνει για την εξωτερική μας εμφάνιση, αν αυτό είναι το δικό του ζητούμενο. Εγώ προτιμώ να με κρίνουν ως ηθοποιό. Αυτό είναι το δικό μου ζητούμενο, να είμαι καλή ηθοποιός και να κρίνομαι εκ του αποτελέσματος. Στη ζωή μας συνεχώς αλλάζουμε» είχε εξομολογηθεί στην «Espresso»

Συμφιλίωση

«Εχω συμφιλιωθεί με την αλλαγή αυτή, τούτο βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθώ για το καλύτερο, όπως -για παράδειγμα- να χάσω κάποια περιττά κιλά».
f235fg235t32 3Η 45χρονη Ελευθερία Ρήγου αποφεύγει να αναφέρεται στην προσωπική ζωή της. Ολοι μιλούν για μια περίοδο δύσκολη που προτού καταλήξει στο διαζύγιο, την κατέβαλε σωματικά και ψυχολογικά. Ωστόσο δεν είναι αρνητική στο να παντρευτεί ξανά. «Τότε με τον γάμο μου, δυστυχώς, ήμουν πάρα πολύ αμήχανη και κουμπωμένη. Δεν θα δεις ούτε ένα χαμόγελο στις νυφικές φωτογραφίες μου. Ηθελα να παντρευτώ και να είμαστε εμείς και εμείς» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της. Απέκτησε έναν γιο, τον Αλέξανδρο, που σήμερα είναι 15 ετών. Είναι ο μικρός πρίγκιπάς της που ακολουθεί τα βήματα της μαμάς του. «Συμβουλεύω πάντα τον Αλέξανδρο να έχει πάθος σε αυτό που επιλέγει να κάνει και να το υπηρετεί με πίστη, αφοσίωση, επιμονή και αγάπη» είχε πει στην «Espresso».

Η ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της πριν από 25 χρόνια με το όνομα Ερη Ρήγου. Εχει συμμετοχή σε περισσότερες από 25 σειρές, με πιο σημαντικούς ρόλους στις «Λάμψη», «Μη φοβάσαι τη φωτιά», «Αέρινες σιωπές» και «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του». Θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση, επειδή της έχει λείψει. Φέτος εμφανίζεται στο Studio Κυψέλη στην παράσταση «Καβάφης επέστρεφε», στο πλευρό του Νίκου Βερλέκη.

Δήμητρα Δάρδα 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...