Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΙΧΘΥΕΣ: Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας εξαιτίας των υποχρεώσεών σας, που…

ΚΡΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς σας στόχους. Μην το βάζετε κάτω, αν οι προσπάθειές σας να πείσετε κάποιο συνεργάτη σας αποδειχθούν άκαρπες. Εάν οι άλλοι σάς καταπιέζουν με τις απόψεις τους και σας εκμεταλλεύονται, απλώς μην τους το επιτρέπετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη χαρίζεστε σε κανέναν και μην αφήνετε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Προβείτε σε αντικαταστάσεις, εάν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές. Ασχολούμενοι με τον χώρο σας θα αισθανθείτε ψυχικά ανανεωμένοι και με εναλλακτικές λύσεις θα βγείτε νικητές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετριάστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας και περάστε μαζί όμορφες ημέρες. Φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, προτού βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν ακόμα πιο πολλά προβλήματα από εσάς είναι ανούσιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί. Οσες αξίες δεν σας αντιπροσωπεύουν, μην τις υιοθετείτε. Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας. Μη βγάζετε συμπεράσματα από κακόβουλα σχόλια κάποιων, οι οποίοι επιδιώκουν να τα μάθετε.

ΛΕΩΝ: Η ανασφάλεια σε ζητήματα καρδιάς δεν θα περάσει απαρατήρητη από τους γύρω σας και θα έχει επίπτωση στον συναισθηματικό τομέα σας. Η ευμετάβλητη ψυχοσύνθεσή σας είναι πιθανό να σας χρεώσει με λανθασμένες επιλογές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι ενέργειες που θα κάνετε για να πλησιάσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν δεν θα τα βρίσκουν σύμφωνα και επειδή θα αντιστέκονται, εσείς θα ξεσπάτε με θυμό. Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευχάριστοι και ελκυστικοί για να κερδίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που θα επιλέξετε να έχετε για σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην ψάχνετε συνέχεια αφορμές για να βρείτε κάτι αρνητικό στον σύντροφό σας. Αφού σας φροντίζει, σας εμπιστεύεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύποπτοι. Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δεν σας συμφέρει να διαταραχτούν κάποιες ισορροπίες στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα, για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις. Εάν δεν δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά του συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε. Σε συζήτηση που θίγει άτομα τα οποία δεν είναι παρόντα απαιτείται να αποχωρήσετε διακριτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απελευθερωθείτε από σκέψεις άνευ ουσίας που σας κρατούν σε αδιέξοδο. Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας. Εκφράστε με ήπιο τρόπο τα παράπονα που δεν σας αφήνουν να χαλαρώσετε και μην αφήσετε τον εαυτό σας να πέσει σε μελαγχολία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα δεν χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες. Φροντίστε να αντιληφθείτε έγκαιρα τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας. Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με τον σύντροφό σας, που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν, γιατί πιστεύουν ότι τους είστε χρήσιμοι. Φερθείτε όσο πιο καλοπροαίρετα μπορείτε σε χώρους που δεν γνωρίζετε. Εάν θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας εξαιτίας των υποχρεώσεών σας, που σας έχουν δημιουργήσει άγχος και κούραση. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και κρατήστε την προσωπική σας ζωή για εσάς, ώστε να μη δώσετε αφορμές για σχόλια.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...