Ο προφυλακισμένος αστυνομικός «τέρας» κάλεσε επανειλημμένα στο τηλέφωνο τη σύζυγό του, παραβιάζοντας δικαστική απόφαση

«Ντριν» οργής

Να βγάλει… τρελή τη σύζυγό του επιχείρησε χθες ακόμα μία φορά ο 45χρονος αστυνομικός, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες για τη σεξουαλική και σωματική κακοποίηση της ίδιας και των παιδιών τους, αλλά και ότι επιχείρησε να της τηλεφωνήσει την περασμένη Δευτέρα μέσα από τις Φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται.

Ο προφυλακισμένος αστυνομικός καταγγέλλεται από την 35χρονη ότι την κάλεσε επανειλημμένα στο σταθερό της τηλέφωνο, παραβιάζοντας δικαστική απόφαση που προβλέπει την απαγόρευση επικοινωνίας με τη γυναίκα με οποιονδήποτε τρόπο. Τα τηλεφωνήματα φαίνεται ότι έγιναν με απόκρυψη στις 3.30 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας στο σπίτι της συζύγου του.

Η γυναίκα σήκωσε το τηλέφωνο και διαπίστωσε πως είναι ο σύζυγός της, ο οποίος της μίλησε για λίγα δευτερόλεπτα. Η γυναίκα έκλεισε το τηλέφωνο, αλλά αυτός συνέχισε να καλεί επίμονα. Ανήσυχη, η γυναίκα κάλεσε τον δικηγόρο της και υπέβαλε μήνυση εις βάρος του στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Καλλιθέας, θεωρώντας απειλητικά τα τηλεφωνήματα. Μάλιστα εγκαταστάθηκε η εφαρμογή panic button στο νέο κινητό της τηλέφωνο, ενώ ανέφερε πως δεν επιθυμεί τη φιλοξενία της σε δομή.

Μετά τη μήνυση ο αστυνομικός της Βουλής οδηγήθηκε προχθές το απόγευμα από τη φυλακή στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Τρίπολης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για να δώσει εξηγήσεις, και χθες ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης. Ο κατηγορούμενος παρέμεινε στο γραφείο του εισαγγελέα για περίπου 15 λεπτά και αποχώρησε, καθώς ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Παρασκευή.

Η εμφάνιση του αστυνομικού στο Δικαστικό Μέγαρο της Τρίπολης προκάλεσε την αντίδραση πολιτών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον εξωτερικό χώρο. Αναγνώρισαν τον κατηγορούμενο και τον αποδοκίμασαν έντονα. Φίλος του ζευγαριού ανέφερε σχετικά με τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα του αστυνομικού στην 35χρονη: «Συνεχίζει και την παίρνει τηλέφωνο, που αυτό είναι απαράδεκτο, γιατί υποτίθεται ότι δεν πρέπει να παραβιάζει τα περιοριστικά μέτρα. Η 35χρονη είναι σε μια κατάσταση δύσκολη, αισθάνεται τύψεις για όλο αυτό που έχει γίνει, γιατί δεν είχε τη δύναμη και το κουράγιο να το αποτρέψει».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 35χρονης Γιάννη Μπαρκαγιάννη, την ώρα των αλλεπάλληλων τηλεφωνικών κλήσεων στο σταθερό της τηλέφωνο ήταν παρόντα ακόμα δύο άτομα που επιβεβαίωσαν ως αυτόπτες μάρτυρες τα τηλεφωνήματα του προφυλακισμένου αστυνομικού, ο οποίος παραβίασε τη δικαστική απόφαση απαγόρευσης επικοινωνίας με τη σύζυγό του. Οπως είπε, η εντολέας του, που είναι έγκυος, αναγκάστηκε το επόμενο πρωινό από τα τηλεφωνήματα να πάει στον γιατρό.

Από την Εισαγγελία Τρίπολης κλήθηκε χθες να καταθέσει η 35χρονη, όμως δεν παρέστη, λόγω της απόστασης από την Αθήνα, αλλά και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του δικηγόρου της στο Εφετείο Αθηνών. Η μηνύτρια ζήτησε να καταθέσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του αστυνομικού Οθωνας Παπαδόπουλος διαψεύδει πως ο 45χρονος επικοινώνησε με τη σύζυγό του μέσα από τις Φυλακές Τρίπολης. Οπως δήλωσε, ο εντολέας του εξεπλάγη όταν ενημερώθηκε για την είδηση και πρόσθεσε πως ποτέ δεν επιχείρησε να έρθει σε διάλογο μαζί της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Τρελά ερωτευμένος ο Φοίβος Παπαδάκης – Η φωτό με τη σύντροφό του

Ο Φοίβος Παπαδάκης πόζαρε αγκαλιά με τη σύντροφό του, Αλίκη Μαρία Νούση.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του έκανε γνωστός κύριος της σόουμπιζ!

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» και μας πόζαραν αγκαλιά.