Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρώτα ξεκαθαρίστε τι ζητάτε πραγματικά από μια σχέση και μετά προσπαθήστε να…

ΚΡΙΟΣ: Χειριστείτε προσεκτικά τις επενδύσεις σας αποφεύγοντας βιαστικές ή παρορμητικές κινήσεις. Με νέες στρατηγικές θα μπορέσετε να επιτύχετε ανάκαμψη των οικονομικών σας. Η σχέση σας πρέπει να έχει προτεραιότητα και για τους δυο σας, αλλά μην κάνετε στο μυαλό σας σενάρια καταστροφής.

ΤΑΥΡΟΣ: Οργανώστε καλύτερα τη μέρα σας και μην επιτρέπετε αλλαγές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Αν δεν σταματήσετε να φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, πολύ σύντομα θα μείνετε μόνοι. Μη θεωρείτε δεδομένες τις υποχωρήσεις που γίνονται από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρώτα ξεκαθαρίστε τι ζητάτε πραγματικά από μια σχέση και μετά προσπαθήστε να το βρείτε. Ο,τι δεν σας ικανοποιεί στη ζωή σας τολμήστε να το αντικαταστήσετε, γιατί οι αλλαγές θα σας αναζωογονήσουν. Πείτε ευθέως αυτά που θέλετε, χωρίς να θίξετε υπολήψεις και μην κινείστε παρασκηνιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εμπλουτίστε την ερωτική σας ζωή με εκπλήξεις για να την απολαύσετε περισσότερο. Μην το παρακάνετε στον έλεγχο που ασκείτε στους άλλους, γιατί έτσι τούς κουράζετε και τους αποθαρρύνετε. Παρασύρεστε από τον εργασιακό σας φόρτο και ξεχνάτε αυτούς που σας αγαπούν και σας χρειάζονται.

ΛΕΩΝ: Είναι καιρός να ξεφύγετε από καταστάσεις που γνωρίζετε ότι αποτρέπουν τις θετικές εξελίξεις στη ζωή σας. Τα αρνητικά σημεία εστιάζονται περισσότερο στην προσπάθεια που κάνετε να απαλλαγείτε από εμμονές και προκαταλήψεις, αλλά και στην τάση που έχετε να επιχειρείτε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τα οικεία σας πρόσωπα να ζήσουν όπως αυτά θέλουν και μην προσπαθείτε να τους επιβάλλετε τις απόψεις σας. Δείτε τα πάντα από άλλη οπτική γωνιά και επικεντρωθείτε στα θέματα της προσωπικής σας ζωής και της απελευθέρωσής σας από περιορισμούς, ώστε να αισθανθείτε κι εσείς πιο άνετα.

ΖΥΓΟΣ: Με έκπληξη θα ανακαλύψετε πως αν αποστασιοποιηθείτε από διάφορες κουραστικές καταστάσεις, θα βρείτε τις σωστές λύσεις στα ουσιαστικά προβλήματά σας. Ενισχύστε κι άλλο το πάθος και τον ερωτισμό σας, αλλά μην υπερβείτε τα όρια και ανεβάσετε τους τόνους, γιατί θα καταστρέψετε ό,τι έχετε χτίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στην προσπάθειά σας να βρείτε τον υπαίτιο για κάποιο πρόβλημα που σας απασχολεί δεν πρέπει να ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αμέτοχοι. Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις. Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην τα καταχωνιάζετε στο χρονοντούλαπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν πιστέψετε στον εαυτό σας και χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα σας θα φτάσετε τόσο ψηλά που δεν θα το πιστεύετε. Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα αντιληφθείτε ότι η ζωή σας έχει γίνει πιο ποιοτική και αυτό θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν αυτό που θέλετε είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις, πρέπει πρώτα απ’ όλα να ηρεμήσετε. Λειτουργήστε ως διαμεσολαβητές, αν περνάει από το χέρι σας, σε μια κρίση που περνά φιλικό σας ζευγάρι. Αποδεχθείτε κοινωνικές προσκλήσεις που θα σας βοηθήσουν να κάνετε καινούργιες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαπραγματευτείτε ορισμένες καταστάσεις που σας κουράζουν πριν φτάσετε στα όριά σας. Είναι στο χέρι σας να ξεπεράσετε κάποιες αναστολές που έχετε και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα ξετρελαίνετε τον σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά σας. Αντίθετα, η ελλιπής επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο. Οι απότομες εναλλαγές της διάθεσης και της ψυχολογίας σας κουράζουν τους άλλους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...