Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Φάουλ Τσίπρα σε Μπάγεβιτς

Γέμισε με «θα» τις παλιές δόξες της ΑΕΚ για το γήπεδο και δεν ήξερε τον ρόλο του Μπάγεβιτς

Προεκλογικά πήγε να «παίξει» με την ΑΕΚ ο Αλέξης Τσίπρας σε μια προσπάθεια να μη χάσει ψήφους από τους χιλιάδες φιλάθλους της. Πώς αλλιώς μπορεί να ερμηνεύσει κάποιος την πρόσκλησή του να συναντηθεί χθες με εκπροσώπους της ομάδας (βετεράνους παίκτες), αλλά αντί να δεσμευτεί για την κατασκευή του γηπέδου, τους γέμισε «θα», χωρίς καν να ζητήσει από τον εκλεκτό του δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Αρη Βασιλόπουλο να αποσύρει την προσφυγή του σε βάρος της Eνωσης!

Και όπως φάνηκε, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν και «αδιάβαστος» στη συνάντηση, καθώς δεν γνώριζε καν ποιος είναι ο ρόλος του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ! Ο διάλογος που είχαν οι δύο άντρες ήταν αποκαλυπτικός! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλωσορίζοντας πρώτον απ’ όλους τον (εδώ και ενάμιση χρόνο!) εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΚ τον ρώτησε «πού είστε τώρα;», προκαλώντας βλέμματα έκπληξης στους παρευρισκομένους. Στη συνέχεια του είπε: «Πήγα πρόσφατα στο Βελιγράδι και ο Αρχιεπίσκοπος μου είπε ότι είναι από το Μόσταρ. Πηγαίνετε εκεί;».

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς του απάντησε πως δεν πηγαίνει συχνά στο Μόσταρ, με τον Αλέξη Τσίπρα να συνεχίζει τον διάλογο ενθυμούμενος το ιστορικό ταξίδι της ΑΕΚ το 1999 στο Βελιγράδι. Σε εκείνο το σημείο ο Στέλιος Σεραφείδης πήρε τον λόγο και θύμισε στον Αλέξη Τσίπρα πως «τότε είχαμε πάει στο Βελιγράδι με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη».

Φοβερή όμως ήταν η ερώτηση Μανωλά στον Τσίπρα: «Πρόεδρε, εσείς αν γίνετε πρωθυπουργός θα τα βάλετε με τη Μέρκελ για το Μνημόνιο και μας λέτε ότι δεν μπορείτε να πείσετε τον Βασιλόπουλο για το θέμα μας;». Μετά τη συνάντηση (συμμετείχαν οι Θωμάς Μαύρος, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Λάκης Νικολάου, Στέλιος Σεραφείδης και Στέλιος Μανωλάς από την πλευρά της ΑΕΚ και εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Γιώργος Πάντζας και Τζούλιο Συναδινός) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η ΑΕΚ δικαιούται να αποκτήσει νέο, σύγχρονων προδιαγραφών γήπεδο στην ιστορική της έδρα και στον φυσικό της χώρο, αντάξιο του μεγέθους και της προοπτικής της κι ενταγμένο αρμονικά σε ένα αναβαθμισμένο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον.

»Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει άμεσα, μετά τις εκλογές, πολιτική πρωτοβουλία, ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο δήμος και οι τοπικοί φορείς, αλλά και οι φορείς εκπροσώπησης της ΑΕΚ, με στόχο να επικρατήσει γόνιμος διάλογος και κλίμα συνεργασίας» Και ο Αλέξης Τσίπρας κατέληξε αφήνοντας αιχμές για όσα ακούγονται για την εγκληματική οργάνωση στον χώρο του ποδοσφαίρου, λέγοντας ότι έχει «όραμα να απελευθερώσουμε το ποδόσφαιρο από τη στενή σφαίρα επιρροής επιχειρηματικών συμφερόντων, από τη βρομιά και τη διαφθορά που το πνίγουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας».

Την ίδια ώρα χθες χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ, που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, φώναζαν συνθήματα υπέρ της κατασκευής του γηπέδου, ενώ αναρτήθηκε και πανό που έγραφε: «Το γήπεδο στηρίζουμε και ανάλογα ψηφίζουμε», το οποίο μάλιστα γύρισαν σε όλο το γήπεδο.

Μελισσανίδης: «Η θέλει να δει πράξεις»
354fg45yte5
«Η ΑΕΚ θα φτιάξει γήπεδο, είτε την πολεμούν είτε όχι! Ο κόσμος ακούει τις υποσχέσεις, αλλά θέλει να δει πράξεις. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε το γήπεδό μας στο χωράφι μας. Οσο καλή ομάδα και να φτιάξει η ΑΕΚ, δεν έχει μέλλον, αν δεν φτιάξει το δικό της γήπεδο» είπε ο ισχυρός άντρας της Ενωσης Δημήτρης Μελισσανίδης μετά τη θριαμβευτική πρόκριση της ΑΕΚ (3-0 τον Ατρόμητο) στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Αναφερόμενος μάλιστα στις περίφημες δηλώσεις του Νίκου Φίλη, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Σε ό,τι αφορά μια δήλωση που έκανε κάποιος κ. Φίλης, ότι η ΑΕΚ θέλει να φτιάξει αυτοκρατορικό γήπεδο, πράγματι σε αυτοκρατορικό γήπεδο πρέπει να παίζει η ΑΕΚ, γιατί αυτό επιτάσσει η ιστορία της και δεν καταλαβαίνω γιατί τον ενοχλεί».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...