Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Νίκος Βισκαδουράκης: «Ο καθρέφτης του κ. Χάιντ» τελευταία μέρα της έκθεσης στη...

Η Roma Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Νίκου...

ΠΟΙΗΣΗ και ΧΡΩΜΑ από τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο στο χώρο τέχνης Αγκάθι -Καρτάλος

Μια συνεργασία -έκπληξη επιφύλαξαν για το φιλότεχνο κοινό ο...

Αποθέωση του κοινού στους πρωταγωνιστές της παράστασης «Το 5ο βήμα»

Σχεδόν για δέκα λεπτά χειροκροτούσε το κοινό, προχθές το...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Χοντραίνει η κόντρα Ιλον Μασκ και Ντόναλντ Τραμπ

Στα... άκρα

Ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο Ιλον Μασκ χοντραίνει την κόντρα του με τον ισχυρότερο άνθρωπο του πλανήτη, πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, καθώς μετά την αποτυχημένη απόπειρά του να τον εμπλέξει στο σκάνδαλο του Τζέφρι Επσταϊν, τώρα βάζει στο στόχαστρό του τον Στιβ Μπάνον, ηγετική φιγούρα στο κίνημα MAGA και πρώην σύμβουλο του πλανητάρχη.

Ο Μασκ, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για την ίδρυση κόμματος που φιλοδοξεί να απειλήσει την παντοδυναμία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, ισχυρίστηκε ουσιαστικά ότι το όνομα του Μπάνον εμπεριέχεται στους φακέλους της αμερικανικής δικαιοσύνης για το σκάνδαλο παιδοφιλίας του Τζέφρι Επσταϊν.

«Ο Μπάνον είναι στους φακέλους Επσταϊν» έγραψε ο Μασκ στην πλατφόρμα Χ, της οποίας είναι ιδιοκτήτης. Ο δισεκατομμυριούχος επέλεξε να χτυπήσει τον Μπάνον, ο οποίος ήταν σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ κατά την πρώτη προεδρική του θητεία, ενώ μέχρι τις ημέρες μας παίζει κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση της στρατηγικής του κινήματος MAGA, που αποτελεί την «καρδιά» της βάσης των ψηφοφόρων του Αμερικανού προέδρου.  Λίγες εβδομάδες νωρίτερα ο Μασκ είχε κάνει άλλη ανάρτηση στο Χ, στην οποία ισχυριζόταν ότι το όνομα του Τραμπ εμπεριέχεται στους φακέλους των αμερικανικών Αρχών για τον Επσταϊν. Γρήγορα όμως ο κροίσος κατέβασε την ανάρτηση και στη συνέχεια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Τραμπ, ενώ παραδέχτηκε ότι το παράκανε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ είχε την απόλυτη στήριξη του Τραμπ, ο οποίος του ανέθεσε να περικόψει το αμερικανικό δημόσιο, δίνοντάς του θέση στην κυβέρνησή του. Ο Μασκ, όμως, αποχώρησε από τη θέση και μετά έκανε σφοδρές επιθέσεις τον πρόεδρο των ΗΠΑ για το «μεγάλο, όμορφο νομοσχέδιό» του για την οικονομία, που υπερψηφίστηκε πρόσφατα.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...




Μποζουκια Αθηνα