Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ο εκρηκτικός αρραβώνας της Πηλιχού

Η οργή του αρραβωνιαστικού (πλέον) της Πηλιχού για περίεργα δημοσιεύματα σχετικά με τον γάμο του

Eνας αρραβώνας με… εκρηκτικές προεκτάσεις ήταν αυτός της Ιωάννας Πηλιχού με τον Μάκη Τσούφη.4rwf4e56y5ytg 4 Η χαρά της ανακοίνωσης του χαρμόσυνου γεγονότος έδωσε τη θέση της στη θλίψη και την οργή του ζευγαριού, καθώς διαδικτυακά δημοσιεύματα ήθελαν τον σκηνοθέτη ήδη παντρεμένο και μάλιστα την είδηση της ανακοίνωσης του αρραβώνα του να συμπίπτει με εκείνη της γέννησης του παιδιού του. Ο Μάκης Τσούφης έσπευσε με μια οργισμένη ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook να διευκρινίσει πως εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες διαζυγίου από την πρώην σύζυγό του, με την οποία παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2011, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.thetoc.gr, ενώ όσον αφορά το θέμα του παιδιού, ο δημιουργός τηρεί σιγήν ιχθύος, αφού πρόκειται για μια ευαίσθητη προέκταση της υπόθεσης.

«Με λύπη μου διάβασα ένα απολύτως ανακριβές και πικρόχολο άρθρο που αναφέρεται στην πρώην σύζυγό μου την ήμερα της ανακοίνωσης του επίσημου αρραβώνα μου με τη σύντροφό μου και ενώ το διαζύγιό μου είναι από καιρό σε εξέλιξη. Είναι σαφής η διάθεση της “δημοσιογράφου” να θίξει θέματα που ανήκουν στο παρελθόν “δηλητηριάζοντας” τη στιγμή και ελπίζοντας να δημιουργήσει εντυπώσεις.4rwf4e56y5ytg 3

Μια φιλική συμβουλή: τα κίτρινα σχόλια και η δήθεν δημοσιογραφία δεν αφορούν κανέναν και κρατούν όσο τα “15 λεπτά δημοσιότητας” που επιχειρεί να υφαρπάξει η παγκοσμίως άγνωστη “δημοσιογράφος”. Ας αποκτήσουν δική τους ζωή κάποιοι άνθρωποι» έγραψε ο Μάκης Τσούφης στη σελίδα του ως τοποθέτηση, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον θυμό του.

Μερικές ώρες νωρίτερα η Ιωάννα είχε ανακοινώσει την είδηση του αρραβώνα τους, ο οποίος έγινε πριν από λίγες ημέρες, και δεχόταν τις ευχές φίλων και συναδέλφων της. Μάλιστα αφιέρωσε -διαδικτυακά- στον Μάκη το τραγούδι του Δημήτρη Μητροπάνου «Οταν έχω εσένα», ενώ ανέβασε και φωτογραφία της με τον αγαπημένο της, καθώς και μια του τατουάζ-καθρέφτη που έχει στον καρπό της και συνοδεύεται από τη φράση «Είμαι εδώ». Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο ζώντας μάλιστα στο ίδιο σπίτι. Ανθρωποι του περιβάλλοντός του μιλούν για έναν μεγάλο έρωτα και όπως εξελίσσονται στα πράγματα, είναι σχεδόν βέβαιο πως σύντομα θα φάμε και κουφέτα.

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...