Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δεν παίρνει άλλη αναβολή. Με…

ΚΡΙΟΣ: Πιστέψτε στον εαυτό σας και αναγνωρίστε τους ρόλους σας στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί, να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να μη μεταφέρετε τις πιέσεις και το άγχος της δουλειάς στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενδείκνυται η μέρα για να αρχίσετε τη διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης που θα σας οδηγήσει στη βελτίωση των σχέσεών σας. Συνεργαστείτε με άνεση σε όλα τα επίπεδα και αφεθείτε να νιώσετε τη συναισθηματική κάλυψη που αναζητούσατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα είναι μεγαλύτερη, αλλά ακόμα έχετε δρόμο μπροστά σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι σπασμωδικές αντιδράσεις δεν βοηθούν τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα φλερτ και οι επαγγελματικές σας συνεργασίες είναι βέβαιο πως θα σας δοκιμάσουν, αλλά θα σας προσφέρουν ταυτόχρονα νέες στρατηγικές. Φροντίστε να διατηρήσετε τις απαιτούμενες ισορροπίες στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι περιμένουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα και υπομονή. Μη μεταφέρετε τα επαγγελματικά σας προβλήματα στην προσωπική σας ζωή. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε συγκεντρώστε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί, αφού πριν ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα τις βλέπετε να ικανοποιούνται. Αντί να πληγώνετε συνέχεια τον σύντροφό σας, προτιμήστε να κάνετε εξόδους που αρέσουν και στους δυο σας και θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΖΥΓΟΣ: Αν θέλετε να λειτουργήσει η σχέση σας, προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Δεν αποκλείεται τα πράγματα που σας ενθουσιάζουν να προκαλέσουν εντάσεις. Μην κάνετε περιττά έξοδα και άσκοπες σπατάλες που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση που εκκρεμεί και δεν παίρνει άλλη αναβολή. Με κατανόηση και αγάπη θα βρείτε με τον σύντροφό σας κοινούς δρόμους να πορευθείτε. Πριν αντιδράσετε αρνητικά σε λόγια που μεταφέρουν κάποιοι, σκεφτείτε γιατί το κάνουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για σήμερα τουλάχιστον καλό είναι να μη βασιστείτε σε οικονομική στήριξη από το συγγενικό σας περιβάλλον. Δεν πρέπει να τα βλέπετε όλα μόνο υπό το πρίσμα της λογικής και να μη λαμβάνετε υπόψη αυτά που ζητάει η καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να ξεκλέψετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και μην αμελείτε τη φυσική σας κατάσταση. Οι ενέργειές σας στον χώρο της εργασίας έχουν εκνευρίσει κάποιους συναδέρφους σας, γι’ αυτό καλό είναι να μην αγνοείτε τις υποδείξεις τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπερασπιστείτε τα δίκαια αιτήματά σας και μην κρύβεστε πίσω από τις ανασφάλειές σας. Αποδείξτε πόσο δημιουργικοί είστε ξεπερνώντας τους κρυφούς σας φόβους. Μπορείτε να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωματικοί, χωρίς να φτάνετε στα άκρα.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο κοινωνικός σας κύκλος ανοίγει ολοένα και περισσότερο. Οργανώστε λοιπόν περισσότερο τις γνωριμίες σας και φροντίστε να είστε πιο ουσιαστικοί στις συναλλαγές σας, ώστε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη και να χαίρεστε τις στιγμές σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ