Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας θα είναι άψογη. Ετσι στις συζητήσεις, τις συναντήσεις και…

ΚΡΙΟΣ: Δεν είναι εύκολο για τους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές στις οποίες είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε, γι’ αυτό θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται. Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα θα καταφέρετε να κρατήσετε τις αποστάσεις που απαιτούνται.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα καταφέρετε να περιορίσετε τις όποιες δυσκολίες και ανατροπές μπορεί να προκύψουν κάνοντας ελιγμούς, αλλά μένοντας πιστοί στις θέσεις σας. Οι πιέσεις που ασκούν οι άλλοι πάνω σας σας κάνουν να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι γνωριμίες που θα κάνετε θα είναι πολλές όσο και σημαντικές. Θα διαπρέψετε σε κοινωνικό επίπεδο, γεγονός που θα σας ωφελήσει και στον επαγγελματικό τομέα. Δουλέψτε σκληρά για να ανταμειφθείτε και φροντίστε να κρατήσετε καλά τα μυστικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σύνεση και η υπομονή θα σας ωφελήσουν σημαντικά. Ενισχύονται τα σχέδιά σας, αλλά θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι στον τρόπο με τον οποίο θα εκφράζεστε, καθώς δεν θα είναι δύσκολο να παρασυρθείτε σε εντάσεις και τα νεύρα σας να χτυπήσουν κόκκινο.

ΛΕΩΝ: Η άνοδός σας θα είναι θεαματική στους βασικούς τομείς της ζωής σας, γι’ αυτό να είστε προνοητικοί στις επενδύσεις σας ό,τι κι αν αφορούν. Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα, ενώ όσοι βρίσκεστε στην αρχή μιας σχέσης θα διανύσετε μια πραγματικά ευτυχισμένη περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περιορίστε τη φαντασία σας και αναλύστε με σύνεση τα δεδομένα. Θα ανακαλύψετε πως πολλά από τα προβλήματα που σας απασχολούν είναι ανύπαρκτα. Θα ενισχυθεί ο οικονομικός τομέας με ευχάριστες ειδήσεις και πληροφορίες που θα αυξήσουν τα έσοδά σας.

ΖΥΓΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας θα είναι άψογη. Ετσι στις συζητήσεις, τις συναντήσεις και τις επαφές γενικότερα που θα έχετε μαζί τους το έδαφος θα είναι πρόσφορο για αποδοτικές συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν σημαντικά στα σχέδιά σας για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να μην το παρακάνετε με τις επαγγελματικές ευθύνες και τις κοινωνικές υποχρεώσεις σας. Απαιτείται να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, καθώς οι δυνάμεις του οργανισμού σας μπορεί να είναι μεγάλες, αλλά όχι ατελείωτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να βγάλουν οι άλλοι τις μάσκες τους δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα. Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους, ώστε να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς. Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε κατασταλαγμένοι και θα είστε έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε τις αποστάσεις σας για να συγκεντρώσετε όση περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε. Επιβάλλεται να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις. Από τις ίδιες τις πράξεις σας υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε αρκετά εξαντλημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας προκαλούν ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά. Προσπαθήστε να αποκομίσετε καινούργιες εμπειρίες για να βγείτε κερδισμένοι. Λειτουργήστε με αμεσότητα και πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανοίξτε την καρδιά σας παραμερίζοντας τους ενδοιασμούς σας και εκμεταλλευτείτε μια σειρά προκλήσεων που θα αλλάξει τις καθημερινές σας παραστάσεις. Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά σας και σας βγάζουν από την καθήλωση της ευθείας

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...