Δευτέρα 02 Μαρτίου 2015

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι καινούργιο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους. Το παράπονό σας…

ΚΡΙΟΣ: Ατομα του παρελθόντος που υπήρξαν φίλοι σας επανεμφανίζονται στη ζωή σας έχοντας αξιώσεις. Αν το θελήσετε, θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Οι επιλογές σας θα έχουν βάση την αυτονομία σας, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρότι ο σύντροφός σας έχει δικά του προβλήματα, σας συμπεριφέρεται πολύ τρυφερά. Δείξτε ότι είστε στο πλευρό του, τώρα που τα επαγγελματικά άγχη τον έχουν καθηλώσει. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και μη μεταφέρετε τις πιέσεις της δουλειάς στο σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χρειάζεται να είστε πιο διαλλακτικοί την ώρα που προσπαθείτε να λύσετε θέματα. Μην είστε εριστικοί με τον σύντροφό σας, ειδικά αν η σχέση σας είναι καινούργια και αδοκίμαστη. Οι εντάσεις μεταξύ σας είναι μεγάλες και θα βγουν αρκετά παράπονα στην επιφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην παίρνετε ως δεδομένη την υπομονή και την ανεκτικότητα των ανθρώπων γύρω σας, γιατί άρχισαν να κουράζονται και θα έχουν δίκιο να σας κατηγορήσουν για μεγάλα λόγια που δεν τα κάνατε πράξη ούτε στο ελάχιστο.

ΛΕΩΝ: Μην κατηγορείτε τον σύντροφό σας ότι έχει σημαντικότερες προτεραιότητες από εσάς, όταν κάνετε κι εσείς το ίδιο. Με λίγη υπομονή και πολλή κατανόηση θα περάσει η μέρα. Θα αντιληφθείτε πως το πιο δύσκολο είναι να είστε ο εαυτός σας, αλλά είναι και το πιο ουσιαστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει. Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή. Χρησιμοποιήσετε ως όπλα σας την υπομονή και το θάρρος, και υλοποιήστε τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη. Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν. Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υστερα από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε. Η επιθυμία σας να ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζουν την ψυχολογική σας ωρίμανση είναι δικαιολογημένη και προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι καινούργιο γεννιέται μέσα σας και αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζετε τους άλλους. Το παράπονό σας αφορά το κατά πόσο σας καλύπτουν οι άλλοι. Νέα στοιχεία του χαρακτήρα σας, που ήταν μπλοκαρισμένα, θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι είναι αυτό που απορροφά την ενέργειά σας. Εχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους δύναμη για να εμψυχωθείτε και να προχωρήσετε μπροστά.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούργιες σχέσεις. Με θετική σκέψη μπορείτε να προβείτε σε κάποια επαγγελματικά ανοίγματα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ